Roland Garros - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 30 maja 2005, 21:14

kurde a ja tego meczu nie widzialam calego :cry: tylko pierwsze dwa sety. pewnie beda jeszcze skroty, ale to nie to samo :cry:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 maja 2005, 21:29

forzaROSSONERI pisze:kurde a ja tego meczu nie widzialam calego :cry: tylko pierwsze dwa sety. pewnie beda jeszcze skroty, ale to nie to samo :cry:
żałuj - świetny meczyk a przede wszystkim końcóweczka
ostatni set 8:6 dla Robredo :wink:

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 30 maja 2005, 22:01

Odpadł ostatni z moich faworytów Marat Safin szkoda ze już tak szybko.Ciekawy jestem kto teraz zagra w finale ja myśle że Canas i Federer chociaż wiadomo że mogą być niespodzianki.Liczę też ze Nadal się włączy, jak awansuje do 1/2 to pewnie spotka się z Federerem chciałbym aby Hiszpan go pokonał.
A u pań bardzo ciekawe mecze już w 1/4 zwłaszcza Szarapowa - Henin
ciekawe czy ktoś pokona Davenport .Liczę że w finale zagra Lindsay Davenport i Maria Szarapowa.Ale zobaczymy.Nie miałem teraz za dużo czasu na oglądanie tenisa ale teraz te decydujące mecze będę oglądał zwłaszcza w wykonaniu pięknych kobiet.Pozdrawiam kibiców.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 maja 2005, 10:35

Dzisiaj trzy emocjonująco się zapowiadające pojedynki kobiet na kortach Rolanda Garrosa :!:
W pierwszym zmierzy się (jedna z moich ulubionych zawodniczek)
N. Petrova (Rosjanka mieszkająca w Krakowie) z A. Ivanović (kolejna moja faworytka)
I komu tu kibicować :? :wink:
W drugim meczu walczyć będą J.Henin-Hardenne oraz Masha (czyli Maria Sharapova) ciężko wskazać faworytkę tego pojedynku (wyżej rozstawiona jest Rosjanka (2))
No i wreszcie w trzecim meczu zmierzą się dawne zwyciężczynie turniejów wielkoszlemowych L.Davenport - M.Pierce (Francuska zapewne marzy o powtórzeniu rezultatu z przed 5 (chyba 5 :lol: )lat ) czyli wygraniu "na własnych śmieciach" Myślę, że jej się to nie uda. :wink:
Stawiam na wygrane Davenport, Sharapovej i Ivanović - ciekawe czy trafię :roll:

P.S po przeczytaniu mojego posta uznałem, że musze go skorygować i dopisać, że para 2 czyli Masha i J.H-H to też dawne zwyciężczynie turniejów wielkoszlemowych :wink: :D

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 31 maja 2005, 17:52

Po bardzo latwym meczu Justine Henin-Hardenne pokonala Marie Szarapową 6:4, 6:2.

Stawiam na wygrane Davenport, Sharapovej i Ivanović - ciekawe czy trafię
Stary, jak mi przykro. Sharapova przegrala, Ivanovic przegrala, Davenport w czasie pisania tego postu przegrywa 6:3, 3:0. Chyba nic nie trafisz. :roll:

Warto wsopmniec o Nadalu, ktory pokonal dzisiaj w trzech setach D. Ferrera 7:5, 6:2, 6:0. juuuhhuuuu. :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 maja 2005, 19:06

snake pisze:Po bardzo latwym meczu Justine Henin-Hardenne pokonala Marie Szarapową 6:4, 6:2.

Stawiam na wygrane Davenport, Sharapovej i Ivanović - ciekawe czy trafię
Stary, jak mi przykro. Sharapova przegrala, Ivanovic przegrala, Davenport w czasie pisania tego postu przegrywa 6:3, 3:0. Chyba nic nie trafisz. :roll:

Warto wsopmniec o Nadalu, ktory pokonal dzisiaj w trzech setach D. Ferrera 7:5, 6:2, 6:0. juuuhhuuuu. :D
hehe nic straconego - u buków nie stawiałem :lol:
ale Ivanovic i Sharapova mnie zawiodły, Ta pierwsza oddała mecz bez walki, a Maria po prostu miała zły dzień :twisted:
Davenport przegrała - chyba mało osób stawiało na Pierce 8)
Ważne, że Nadal i Federer grają dalej :wink:

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 31 maja 2005, 19:33

i to mnie właśnie martwi, że Federer gra dalej, bo sie zmierzą w pół finale z Nadalem, czyli Nadal może mieć ciężko...no ale wierze w niego, bede z całej siły trzymac kciuki żeby wygrał 8)

tenisitki mnie dzisiaj nieźle zaskoczyły, stawiałam podobnie jak Ty Fieldy :wink:

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 31 maja 2005, 19:43

Federer jest wg mnie najlepszym obecnie tenisista na swiecie. Nadal (moj faworyt) bedzie mial bardzo ciezko, ale mysle ze po 5 setach i pieknej grze wygra. Normalnie bardzo mi szkoda Szarapowej, bylem pewien ze dojdzie do finalu. Co do Davenport, (obecna liderka rankingu WTA) to tez niespodzianka. :)

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 31 maja 2005, 20:23

ale sie ciesze ze Maryska odpadla :twisted: :twisted: , wreszcie bedzie mozna podglosnic telewizor podczas meczow pan;
co do panow to patrzac na obecna forme Rogera to jest on murowanym faworytem

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 maja 2005, 20:30

qczak pisze:ale sie ciesze ze Maryska odpadla :twisted: :twisted: , wreszcie bedzie mozna podglosnic telewizor podczas meczow pan;
co do panow to patrzac na obecna forme Rogera to jest on murowanym faworytem
Właśnie, właśnie - podobnie jak w styczniu w Australii (też był faworytem)
A Sharapova już nie krzyczy tak jak 2 lata temu, kiedy nikt jej nie znał (nawet z innych kortów mieli pretensje :lol: )

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8763
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 maja 2005, 22:28

no to jesli jutro jest mecz Nadal - Federer, to Hiszpan pewnie wygra w 3.setach :) tak z 6-4, 6-2, 6-1 :!: czyli czuje pogrom :)

trzymajcie kciuki za Nadala :)

pozdro

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 31 maja 2005, 23:18

Normalnie nie mam szczęścia w tym roku wszyscy którym kibicowałem w Roland Garros poodpadali.Najpierw Andre ,potem Safin teraz odpadły Szarapowa i Davenport wcześniej Clijsters.Jeśli chodzi o jutrzejszy pojedynek to mam nadzieję że Hiszpan pokona Federera,chociaż znając moje szczęście , będę trzymał kciuki za Nadala.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 01 cze 2005, 17:24

Wszyscy teraz mowia tylko o Nadalu i Federerze, a nie mozna zapominac o Mariano Puerta, ktory wygral dzisiaj ze swoim rodakiem Guillermem Canasem i w polfinale spotka sie ze zwyciezcom meczu T. Robrero - N. Davydenko. W momencie pisania tego postu jest 6:3, 1:6, 1:1.

ja stawiam na final Federer-Puerta

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8763
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 cze 2005, 17:39

ogladalem mecz Puerta - Canas, i nie wiem czy bedzie jakas osoba, ktora pokona Puerte, on jest bardzo silny, i do tego oczywiscie leworeczny :)

ja chce final dwoch leworecznych graczy : Nadal - Puerta :)

w momencie pisania postu - Davydenko-Robredo - 3-6, 6-1, 6-2 :)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 01 cze 2005, 17:52

cloner pisze:ogladalem mecz Puerta - Canas, i nie wiem czy bedzie jakas osoba, ktora pokona Puerte, on jest bardzo silny, i do tego oczywiscie leworeczny :)

ja chce final dwoch leworecznych graczy : Nadal - Puerta :)

w momencie pisania postu - Davydenko-Robredo - 3-6, 6-1, 6-2 :)
Puerta mnie bardzo zaskoczyl. Pokonal mojego faworyta Giziermo Canasa :roll: Najbardziej mnie zdiwili jak ten kles jest prsygotowany kondycyjnie do imprezy. W piatym secie Canas ledwo na nogach sie trzymal a Puerta byl zeski jakby dopiero na rozgrzewce byl :P

Szkoda Canasa bo to super tenisista ale Puerta zwyciezyl bo byl po prostu lepszy i tyle ...

POZDRO

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”