Jak poderwać dziewczynę ???? - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 05 wrz 2005, 20:43

Najlepiej to dziewczyny wyrywa się na jaskiniowca? Czyli jak? Maczugą dać babsku przez łeb i zaciągnąć do swojej groty... Dziewczyna raczej nie będzie się opierać(chyba ze za slabo uderzyles :roll: ) A jak już będzie się opierać to trzasnąć jej jescze raz. Tylko trza uważać bo dość łatwo jest zabić.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 wrz 2005, 20:46

metol pisze:Najlepiej to dziewczyny wyrywa się na jaskiniowca? Czyli jak? Maczugą dać babsku przez łeb i zaciągnąć do swojej groty... Dziewczyna raczej nie będzie się opierać(chyba ze za slabo uderzyles ) A jak już będzie się opierać to trzasnąć jej jescze raz. Tylko trza uważać bo dość łatwo jest zabić.

pisz więcej takich postów, jakiś kretyn przeczyta i się zastosuje do wskazówek.
Będziesz miał kogoś na sumieniu :lol:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 05 wrz 2005, 20:59

pisz więcej takich postów, jakiś kretyn przeczyta i się zastosuje do wskazówek.
Będziesz miał kogoś na sumieniu
Za późno. jaki był telefon na pogotowie bo jestem kretynem i nie znam :F

W sumie to nikt inny nie może komukolwiek doradzać w życiowych sprawach, nie mając choć niewielkiego wglądu w sytuację osoby zakochanej. Jestem pewien, że jeśli podoba Ci się dziewczyna, a Ty dajesz jej w jakikolwiek sposób dać o tym znać prędzej czy później powie Ci co o tym myśli. Powinieneś nieco zadziałać i niby przypadkowo sprowokować rozmowę. Pogadaj z nią na byle jaki temat, a (jak już wspomniałem) powinna dać Ci znać co sadzi o Twojej osobie. Można to wyczytać z jej tonu, z tego czy zbywa rozmowę, czy chce jeszcze pogadać. Najczęściej da się to wyczytać. Inna sprawa jesli jesteś tchórzem i boisz się/wstydzisz się podejsć i zagadać bądź brak Ci odwagi odezwać się do niej choćby w towarzystwie, kiedy rozmowy są luźniejsze. W sumie pamięta się podrywy z młodości 8). Pamiętam, że pierwszą dziewczynę godną uwagi poznałem na imprezie, w dokładniej w drodze na imprezę. Nie zakochałem się, jedynie zauroczyłem, tak bywa. W końcu jestem tylko samcem, a miniówy działają na mnie jak na każdego ;]. Sęk w tym, aby mieć odwagę choć trochę uczuć wyrzucić na zewnątrz, bo jeśli będzie chował to w sobie daleko nie zajdziesz.
A ja? Żyję sobie teraz sam na tym świecie, na horyzoncie nic, jeno butelka...

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 05 wrz 2005, 21:09

Jak na mój gust to wystarczy głeboko spojrzeć dziewczynie w oczy...
Tylko musisz czekać, aż to ona jako pierwsza odwróci wzrok, bo jeśli się speszysz to masz juz mniejsze szanse :)
Ale jeśli to ona pierwsza zrezygnuje to są duże szanse na to, że się uśmiechnie... A wtedy... Do dzieła :D

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 05 wrz 2005, 21:16

Void ja mam inny sposób.Wyglądać tak jak koleś na Twoim zdjęciu (ale ryj :D ).Sukces gwarantowany :P

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 05 wrz 2005, 21:17

Void pisze:Jak na mój gust to wystarczy głeboko spojrzeć dziewczynie w oczy...
Tylko musisz czekać, aż to ona jako pierwsza odwróci wzrok, bo jeśli się speszysz to masz juz mniejsze szanse
Ale jeśli to ona pierwsza zrezygnuje to są duże szanse na to, że się uśmiechnie... A wtedy... Do dzieła
No prosze, okulista sie znalazl :lol: a jak ona ma zeza to jak jej gleboko w oczy spojrzy? wtedy trzeba we dwoch zagladac :lol: :wink:
a na powaznie, to nie wydaje mi sie zeby byl jakis uniwerslany sposob na podrow, a to z tego powodu, ze... nie ma dwoch takich samych dziewczyn (przynajmniej teoretycznie :wink: ). to co dziala na jedna nie zadziala na druga. zeby cokowliek zaczac "dzialac" dobrze jest cokolwiek sie dowiedziec wczesniej. nie mowie tu oczywiscie o podrywach na imprezach, bo tam dodajac %, przyciemnione swiatlo i szalejace hormony dookola to czasem sie zle konczy :lol: :lol:
Generalnie chodzi o to, zeby nie byc dupa, znac swoja wartosc, ale przy tym nie zgrywac kozaka. bo nie wszystkim odpowiada podryw na cwaniaka. a przy tym wszystkim trzeba sie miec na bacznosci, bo jak sie zagapisz i zajdziesz w tym wszystkim za daleko, to moze sie zkonczyc marnie, bo panna potrafi to wykorzystac :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 05 wrz 2005, 21:25

Krzysztof Jarzyna pisze:No prosze, okulista sie znalazl Laughing

lepiej okulista niż okultysta :P :lol:

A co do podrywu. Podobnie jak Krzysiu :P sądzę, że nie ma uniwersalnego sposobu. Każda dziewczyna jest inna i ma inny sposób bycia. Mówię tu oczywiście o prawdziwych dziewczynach a nie dmuchanych lalkach, które poderwiesz na "skóre, fure i komóre" :? Po porstu trzeba zrobić ten pierwszy krok i trochę pomóc szczęścu :P Zacząć rozmowe, itd. Wiem, że to często bardzo trudne sam też jestem nieśmiały(naprawde :lol: ). Dlatego trzeba się w sobie zebrać :P A tak w ogóle to sobie obejrzyjcie "Szkołę Uwodzenia" i zobaczcie jak się zly podryw kończy ;):P

P.S. POlecam tą metodę na jaskiniowca. Tylko nie uderzajcie za mocno bo z heteroseksualisty możecie się stać nekrofilem :P :lol:

indianin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: indianin » 05 wrz 2005, 21:29

Koks dożylnie przez dwa tygodnioe i jest twoja!!!!! W ten sposób możesz mieć nawet 4-5 panienek naraz!!!! Tylko jest jeden minus takiego wyjscia-40 i ogladasz swiat za trumny, chyba, że wolisz być spalony (twoja sprawa)!! A tak serio to poprostu zapros ja na pizze, czy do kina. I kup jej misia!!! Jesli ma 14 lat to dlaniej to bedzie wyjatkowe!!!!
PS. Odradzam wóde i inne napoje alkoholowe przed randka!! Ponieważ Po pierwsze: Wyczuje cie i nie masz u niej szans a po drugie: Imprezka u mnie w domku. Ja ,dwóch kolesi i trzy poniennki. (Moiej naszczescie tam niebyło-była chora). Wychlalismy po 1,5 litra na leb. Dziewczynki mniej. Ja i one niebyły pijane, bo mam mocny łeb;), a ten jeden koleś chlas, ścąga gacie i do tamtego biegnie. Naszczescie on nie gej i go odepchnol!! Do czego zmierzam: Nie radze pić bo sie może okażać, że jesteś gejem:]

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 05 wrz 2005, 21:35

indianin pisze:Jesli ma 14 lat to dlaniej to bedzie wyjatkowe
:angry: :angry: :angry: Czy jest na sali moderator?? nawet moze byc romantyczny! czlowieku 14 lat :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
polecam art. 200 KK do poczytania przed snem. :lol:
indianin pisze:po 1,5 litra na leb
Nie wiem jak Ty ale ja wazac prawie 90kg po 1,5 litra bylbym martwy. ale luuzzzz moze w gimnazjum sie teraz ma mocne glowy :lol: (bo podejrzewam, ze kolega gimnazjalista :> )
indianin pisze: Do czego zmierzam: Nie radze pić bo sie może okażać, że jesteś gejem
Wyjdz i juz nie wracaj!!!! I NIE PIJ, BO MOZE SIE OKAZAC ZE JESTES GEJEM :lol: :angry: :angry:

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 05 wrz 2005, 21:37

indianin pisze: Wychlalismy po 1,5 litra na leb.
chyba 1,5 litra na leb,,,ale PIWA :lol: bo watpie zebys wypil 1,5l czystej 8)

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 05 wrz 2005, 21:42

Heeeeeeeeheeeeeeeeeheeeeeeeee to pewnie dlatego wypil te 1,5 litra że jest indianinem :) Ale to jakim cudem jeszcze gejem koles nie został :roll: To kandyduje do zlotych ust chyba :)

indianin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: indianin » 05 wrz 2005, 21:45

[/quote]
chyba 1,5 litra na leb,,,ale PIWA :lol: bo watpie zebys wypil 1,5l czystej 8)[/quote]

Kolego ty chyba nie wiesz ile ja wypijem. To znaczy zalapany to bylem, ale nie az tak zeby sie wywracal.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 05 wrz 2005, 21:46

indianin pisze:Wychlalismy po 1,5 litra na leb.
indianin pisze:Ja i one niebyły pijane
indianin pisze:bo mam mocny łeb;)

Raczysz żartować :> ? Czy może chodzi Ci o 1,5 litra piwa... ? :wink:

Przepraszam, nie zobaczyłem tych postów nade mną :wink:.Oj to jest wina czegoś, ale napewno nie 1,5 litra na łeb.Chłopie, rozumiem mieć mocny łeb, ale nie być pijany po 1,5 litra, to ładna bajka :lol:.Znam twarde głowy, ale po 1,5 litra na łeb to by chyba zwrócili wątrobe :lol:.Ogólnie wlać w siebie 1,5 litra to wyczyn, a co dopiero nie być pijany vel. nie wywracać się... :lol: Daj spookój :!:
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2005, 21:52 przez Uchi_, łącznie zmieniany 2 razy.

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 05 wrz 2005, 21:46

indianin pisze:[...] Wychlalismy po 1,5 litra na leb.[...] Ja i one niebyły pijane, bo mam mocny łeb;)[...]
:rotfl2: :rotfl2: :rotfl2:

No nic - stało się. Ale nie jest źle - spróbuj w Heyah - tam ponoć szukają ludzi, którzy nie potrafią opowiadać bajek. ]:->

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 05 wrz 2005, 21:52

Krzysztof Jarzyna pisze:indianin napisał:
Jesli ma 14 lat to dlaniej to bedzie wyjatkowe

Czy jest na sali moderator?? nawet moze byc romantyczny! czlowieku 14 lat
polecam art. 200 KK do poczytania przed snem.
indianin napisał:

A skąd wiesz ile indianiec ma lat . Ale skoro wypił 1,5 litra a przynajmniej mu sie wydaje że tyle wypił to ooo napewno pamięta ile te dziewczyny miały lat i co robił po wypiciu jego kolega :) :lol: :lol: :lol: Jest różnica między 0.25 a 1,5 i duża żeby nie powiedzieć ze jest w **** różnicy

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”