Puchar Polski (zbiorczy) - Strona 4

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 02 cze 2004, 16:29

No ja się ciesze, że Lech wygrał.
Coprawda nie było mi dane zobaczyć etgo meczu, więc o sędziowaniu się nie będę nawet wypowiadał, ale po pierwszym meczu już było wiadomo, ze Lech już ma pewny puchar.

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 02 cze 2004, 17:30

Mazurek pisze:No ja się ciesze, że Lech wygrał.
Coprawda nie było mi dane zobaczyć etgo meczu, więc o sędziowaniu się nie będę nawet wypowiadał, ale po pierwszym meczu już było wiadomo, ze Lech już ma pewny puchar.
no to kolego żałuj..mecz ładny, zaciety, walka była straszna i dobrze...dwie druzyny z ambicjami :D

szkoda , że grupa zwierząt zepsuła widowisko :?

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 02 cze 2004, 18:41

A może ty mi powiesz co się tam właściwie działo. Bo we wszystkich relacjach pomeczowych jest raczej nieiwiele napisane o kibicach.

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 02 cze 2004, 18:49

paru idiotów wbiegło na trybunę honorową i rzucili się na piłkarzy Lecha...zeczeli ich kopac, ale trwało to pare sekund, bo wpadły służby porządkowe...(Listkiewicza też dotkneli :lol: ), ale póżniej piłkarze Lecha zaczeli sobie śpiewać, że Legia to... i zdemolowali szatnie Legii. :P

tyle w tym temacie :?

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 02 cze 2004, 19:15

uuu.........to się niewesoło puchar polski skończył. :? :?
Ale bez jaj.... i będą mi tu mówić, że wszyscy kibice legii są the best :/

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 02 cze 2004, 20:12

to nie byli kibice...tylko małpy jakieś :?

teraz mecze międzi (L) i Lechem to będzie Święta Wojna :!:

Awatar użytkownika
DEMON
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DEMON » 02 cze 2004, 20:32

LECH puchar ma!!!Hip hip....HURA!!!
W nienawiści do tej drużyny tak wychowano, wychowano nas! I bez powodu i bez przyczyny śpiewam dziś na cały świat: A legia ..... legła, legła ..... :twisted:
A na rynku w Poznaniu fiesta!!!
Hej Kolejorz! heja! heja! hej Kolejorz!!!

[ musiałem troszkę edytowac twojego posta ... bez ... takich przkleństw (...) / kostek]

Awatar użytkownika
adingh
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 04 cze 2004, 19:49

chicken_ns :D w środe mecz z przebojem gracie u nas :D:D:D :D Przyjedziesz :P:P?

oto tekst o tym meczu ;)

]Z mocnymi czują się lepiej

W środę Przebój Wolbrom w półfinale PP na szczeblu wojewódzkim zmierzy się z Sandecją Nowy Sącz

Chociaż do zakończenia rozgrywek wadowickiej "okręgówki" pozostało jeszcze 5. kolejek, w Wolbromiu zdają sobie sprawę z tego, że po rocznej banicji nie uda im się wrócić do IV ligi. Ligowe niepowodzenia podopieczni Krzysztofa Ducha będą starali się odbić sobie w Pucharze Polski. W środę, w półfinale na szczeblu Małopolski, Przebój zmierzy się z trzecioligową Sandecją Nowy Sącz. Na zwycięzcę tej pary czekają rezerwy krakowskiej Wisły, które w rozegranym w ostatnią środę drugim półfinale pokonały 1-0 Tuchovię.

Najlepszy zespół w Małopolsce musi zostać wyłoniony do 16 czerwca. W związku w tym ligowy mecz Przeboju w Kalwarii Zebrzydowskiej został przełożony na 16 czerwca. - W Małopolskim Okręgowym Związku Piłki Nożnej mecz Pucharu Polski został potraktowany priorytetowo i dlatego termin meczu ligowego został przełożony w urzędu - mówi dyrektor Przeboju Robert Janik.- Skoro nowy termin naszego meczu ligowego dubluje się z finałem PP w Małopolsce, to znaczy, że wszyscy postawili już na nas chyba "krzyżyk". To dobrze, bo mogę zapewnić naszych kibiców, że postaramy się im sprawić miłą niespodziankę - dodaje dyrektor.

Działacze liczą na dużą frekwencję w meczu pucharowym. Nie zawiedli się na swoich fanach z renomowanymi przeciwnikami. Podczas meczu z Garbarnią Szczakowianką Jaworzno na trybunach zasiadło 1600 widzów natomiast przeciwko Górnikowi Zabrze było ich blisko 1000. Wtedy jednak od przyjścia na stadion odstraszały warunki atmosferyczne. Mecz był rozgrywany w listopadzie, ale tym którzy przyszli, piłkarze dostarczyli wiele powodów do radości, wygrywając 2-1. Po tej porażce prezes zabrzan nałożył na swoich piłkarzy kary finansowe. - Na razie koncentrujemy się na półfinale i już dzisiaj chciałbym zaprosić kibiców na ten mecz - podkreśla dyrektor Janik. - Fajnie byłoby w sierpniu zagrać na szczeblu centralnym. Tym będziemy się martwić ewentualnie dopiero po środowej potyczce. Wynik pucharowy, jaki do tej pory uzyskaliśmy, już jest naszym sukcesem. Każdy następny będzie ponad plan. W meczu z wyżej notowanymi rywalami nie stoimy na straconej pozycji. Z nimi drużynie gra się lepiej - przypomina dyrektor

Ostatnio forma zespołu nie jest porywająca.- Nikt z działaczy nie zamierza się wtrącać do pracy trenerowi Duchowi. Ze swojej strony staramy się mu stworzyć komfortowe warunki do pracy - kończy Robert Janik.

Awatar użytkownika
chicken_ns
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chicken_ns » 04 cze 2004, 21:01

Jak będzie wyjazd organizowany to pojade. Tylko to mniej wiecej gdzie jest. I jescze czy macie młyn tam bo jak nas wrzucą do klatki to chyba nie pogadamy zaduzo :( Najlepiej jak byś miał telefon kom i wysłął mi twój numer bo jak bym jechał to ci zacynkuje. Prawdopodobnie wyjazdu moze nie być o wszyscy szykuja sie na Stalową Wole szczególnie po tym jak było 30 na Resovi a stalówka chciał za nami jechać. wiecej relacji z tego maczu na www.sandecjahools.prv.pl

Zobacze moze przyjade zalerzy to od tego czy bedzie odnas wyjazd organizowany.

Awatar użytkownika
adingh
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 05 cze 2004, 9:07

To jest 40 km od krakowa ;) Nie mamy młyna :( Nie mam komórki :P ale zamierzam kupić ;)

Ej a nie wiesz czy Korzym zagra z przebojem?

Awatar użytkownika
adingh
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 09 cze 2004, 19:36

Przebój wygrał!!! 3-0 !! Z Sandecją! Nikt się tego nie spodziewał! :D Sandecja grała źle hehe mamy puchar mamy ;) na wisłe II czekamy !!![/i]

Awatar użytkownika
chicken_ns
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chicken_ns » 09 cze 2004, 20:47

Co ty gadasz przecież wyruchamy naszych piłkarzy za to !! Ale sie Wk******* jak się dowiedzą kibice o tym to cięzko w sączu będzie !!

[ chicken co to za język :? :?: / kostek ]

Awatar użytkownika
adingh
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 09 cze 2004, 20:55

Chicken odezwij sie na gg: 1733211 to pogadamy o meczu :)

killer 53
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: killer 53 » 20 sie 2004, 15:12

niech wygra najlepszy.choc wolal bym zeby wygral Lech.

Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 20 sie 2004, 15:51

Puchar Polski wygra Wisła.Zdobędzie Podwójna Koronę.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”