NBA... - Strona 4

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.

Po mistrzostwo w sezonie 2018/2019 sięgną:

Milwaukee Bucks
1
5%
Toronto Raptors
3
16%
Boston Celtics
4
21%
Philadelphia 76ers
0
Brak głosów
Golden Stdate Warriors
5
26%
Denver Nuggets
0
Brak głosów
Houston Rockets
0
Brak głosów
Oklahoma City Thunder
2
11%
Portland Trail Blazers
0
Brak głosów
ktoś inny
4
21%
Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 03 sty 2005, 22:41

Ja kibicuje Los Angeles Lakers i Miami Heats

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 22:46

Nie interesuje mnie w sumie kto wygra, ale kocham tą ligę! Chłopaki potrafią naprawde wiele nie to co ligi europejskie...Jak patrze na mecze Prokomu z Partizanem np. to aż mnie krew zalewa. Jak mozna być sam na sam z koszem i rzucać o kwadrat :?

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 03 sty 2005, 22:49

Qrczak widziałeś pierwszą wojne w histori :D Kobe kontra Shaq ??

Jak oceniasz Lakersów po odejściu Shaq nawet pake stworzyli. Ale mecz pokazał że to była wojna psychologiczna :D Te faule wymuszone przez Kobego były częscia wojny bo pokazał jak elminować przed czasem Shaq z gry ............ ale i tak Lakersy przegrali Niestety !

Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 03 sty 2005, 22:55

_*For_zaza_Milan*_ pisze:Qrczak widziałeś pierwszą wojne w histori :D Kobe kontra Shaq ??

Jak oceniasz Lakersów po odejściu Shaq nawet pake stworzyli. Ale mecz pokazał że to była wojna psychologiczna :D Te faule wymuszone przez Kobego były częscia wojny bo pokazał jak elminować przed czasem Shaq z gry ............ ale i tak Lakersy przegrali Niestety !
No niestety nie mogłem obejrzeć tego ekscytującego meczu. Bardzo chciałem ale musiałem jechać do babci. Później mi się już nawet powtórek nie chciało oglądać byłem taki wściekły :evil:
Więc trudno mi ocenić. Ale z tego co słyszałem to mecz był bardzo wyrównanny.

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 23:25

Qrczak pisze:Ja kibicuje Los Angeles Lakers i Miami Heats
Miami Heat : )

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 04 sty 2005, 0:56

Qrczak też bym sie wściek. :twisted: A mecz wyrównany nawet aż dogrywka była potrzebna i w ostatniej akcji Kobe za 3 zawalił minimalnie i przegrali a wtedy juz Shaq nie było bo Koby wyelminował z gry na faule na nim :D I siedział i tylko patrzał co zrobią koledzi taki wnerwiony :D

Houston tez też ma pake. Jao to nic ale James to nowy Koby też efektowny i skuteczny. Czekam na mecz jak bedzie Lakersi - Houston bedzie fajny pewnie i moze być efektownie :D

*Pozdro*

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 04 sty 2005, 9:12

ja tak zawsze za shaq'iem, wiec miami,

kobe sucks

pozdro

Awatar użytkownika
astyczek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: astyczek » 04 sty 2005, 15:53

Na czym wy oglądacie te mecze NBA, bo ja na Canal +, byłoby fajnie gdyby wywalili weszcie tych komentatorów (to oni wymyślają takie teksty jak rzut z grzybka, raz Raya Allena nazwali Aleyem Rayem :D i te ciągłe pomyłki... i co chwilę - i trzy punkty Bryanta... a nie to Lamar Odom :) ).
A do tego te same akcje - najlepsze 10 akcji tygodnia z NBA Action - o 3 w nocy można się nimi zmęczyć.

Co myślicie o tym centrze Houston - Yao Mingu - mnie facet irytuje swoim sprytem, szybkością i "jordanowskim" wyskokiem 5 cm w górę :) - jedna wielka komercha dla Chińczyków - niby czasem staty ma dobre, ale tylko przykryje go taki Shaq czy Wallace i facet wymięka.

Widzieliście ten ostatni mecz Minnesotty z Memphis? Pierwsza połowa była genialna, Garnett dobrze grał, szkoda że nie ma lepszego wsprarcia, bo Sprewell gra w kratkę.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 04 sty 2005, 16:30

Astyczek tu masz racje że komentarze pozostawia troche do życzenia ! Sam głos tego Noculaka czy jak on ma - to juz tragedia. Ale jak słucha sie ich to nie kiedy mozna ciekawe rzeczy sie dowiedzięc bo bardzie niz wiedze o NBA znają sie na histori i ciekawostkach :D

A Yao Mingu to fenomen a statystyki mówią swoje, teraz tylko czekać aż Chinczyki i Japonczyki będą robic kariere w NBA a gdzie Polak ??? a w zasadzie jaki gra Polak ?

Jest Niemiec Dirk Novitzy najlepszy strzelac swojego zespołu, Sa Ukraińcy np. Kiriczenko jest Litwinów pare a Polak na ławie ..............

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 04 sty 2005, 16:34

Ja lubie Miami Heat no i tram gdzie Le Bron James to chcyba clevland cavaliers mi sie zdfaje ale nie mam gdzie NBA oglądac :( :x

Dyniu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dyniu » 04 sty 2005, 16:39

Witam!
Kiedys istnialo dla mnie tylko Chicago :D Wspaniala era Jordana i Pippena

W tym roku kibicuje kilku klubom. Oczywiscie sentymen do Chicago pozostał. Kibicuje takze Phoenix i Indianie. napewno Phoenix są najwiekszym objawieniem tego sezonu mam nadzieje ze beda walczyc o mistrzostwo. Co do Indiany i Chicago chciałbym zeby awansowali do Play-offów :D

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 04 sty 2005, 18:10

chciałbym zauwazyc ze najwiekszym objawieniem jezeli patrzymy juz na kluby to Seattle Supersonicks 8)

Awatar użytkownika
astyczek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: astyczek » 05 sty 2005, 0:14

_*For_zaza_Milan*_ =
  • Astyczek tu masz racje że komentarze pozostawia troche do życzenia ! Sam głos tego Noculaka czy jak on ma - to juz tragedia. Ale jak słucha sie ich to nie kiedy mozna ciekawe rzeczy sie dowiedzięc bo bardzie niz wiedze o NBA znają sie na histori i ciekawostkach

A Yao Mingu to fenomen a statystyki mówią swoje, teraz tylko czekać aż Chinczyki i Japonczyki będą robic kariere w NBA a gdzie Polak ??? a w zasadzie jaki gra Polak ?

Jest Niemiec Dirk Novitzy najlepszy strzelac swojego zespołu, Sa Ukraińcy np. Kiriczenko jest Litwinów pare a Polak na ławie ..............
Głos jeszcze przeboleję, ale jak oni mogą do siebie mówić per pan?? Gdy się słucha komentarzy amerykańskich - luz blues, ludzie gadają ze sobą normalnie. Może wiadomości to oni mają, ale z lig europejskich, mnie jeden z tych kolesi rozbił jak była końcówka i ten powiedział, że jemu się przypomina mecz ZSRR z 1970 roku :P

Poza tym - oni co chwilę nie wiedzą co się dzieje na boisku, raz nie zobaczyli, że się mecz skończył. Goście myśleli raz, że jeszcze będzie dogrywka :?

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 05 sty 2005, 15:46

aha zapomnialem powiedziec ze lubie takze New York Kings

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 05 sty 2005, 20:01

hahaha :lol: :lol: :lol: :lol: co za kołek nie moge, a lubisz Los Angeles Raptors ? :mrgreen:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne sporty”