Squadra Azzurra - Reprezentacja Włoch - Strona 4

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 04 wrz 2005, 16:03

Simonek pisze:A znawco co powiesz o Blasim w porównaniu do Appiaha i Tacchinardiego??? też może są od niego słabsi?? takimi głupimi tekstami to szpanuj ale na osiedlu Rolling Eyes

Tacch miał swoje szanse i nic w nich nie pokazał więc nie widzę rozmowy. Co do Appiah'a to pierwszą cześć sezonu miał tragiczną to i nie grał, ale pod koniec sezonu swoją szansę dostał :roll: Tak więc gra Blasim nie była takim złym rozwiązaniem jak się wydaje. A jakby to Manuele był takim ulubieńcem Fabio to Stpehan by został a Blasi już dawno poleciał
:roll:

Simonek pisze:Nie znasz mnie to nie pisz, bo jak narazie to wychodzi ci siano z butów Laughing

:roll: po tym co sobą prezentujesz to chyba raczej powyższy cytat psauje do Ciebie :roll:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 04 wrz 2005, 16:20

Montella za czasów Capello mało grał ale jak juz grał to grał bardzo dobrze oczywiscie nie we wszytkich spotkaniach ale pamietam jak go wposcił po małej przerwie w meczu to ten strzelił 4 bramki a nastepnie znow go posadził na ławce.
No i wtedy sie to zaczeło Montella zaczał sie denerwowac i głosił ze chce odejsc z zespołu bo nie dostaje sznas na gre.
Niby juz miał odchodzic ale szybciej odszedł Capello no i Vincenzo ucieszył sie z tego faktu i został w Romie

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 04 wrz 2005, 16:31

No i dobrze dla Romy bo przynajmniej jest alternatywa dla Cassano a jak wiadomo niewiele mu trzeba żeby stracił chęć do gry, a przynajmniej do gry na poziomie.

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 04 wrz 2005, 17:40

bagg pisze:A jakby to Manuele był takim ulubieńcem Fabio to Stpehan by został a Blasi już dawno poleciał

Czy ty masz kłopoty z właściwą pisownią i wyrażaniem uczuć? :shock:
Jakby Manuele?? On ma na imie Emanuele. Jakby był ulubiencem to Stephan by został??? chłopie weź nie pisz lepiej bo :lol:

Co do wypowiedzi o Montelli zgodze sie, dodam tylko, że po tym jak odszedł Capello strzelił 21 bramek :D

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 04 wrz 2005, 17:52

Tak tu ja sie pomyliłem mój błąd, ale chyba wychwyciłeś o co mi chodziło. Pozatym on ma na imię Manuele. A jeśli nie wychwyciłeś o co mi chodziło)co jest bardzo prawdopodobne) to wyjaśniuam bo trochę zamotałem. Głwony sens tego co chciałem napisać to to, że gdyby, np. Blasi byłby takim ulubieńcem Capello to nadal by grał. Nie byłoby żadnego transferu Vieiry.
I mimo wszystko wątpię, żeby Del Piero był w lepszej formie niż Ibra. To jest wielki piłkarz, ale to jednak nie ta klasa co kiedyś.

Simonek pisze:chłopie weź nie pisz lepiej bo Laughing

Dla Ciebie nie chłopie tylko Proszę Pana proszę lepiej nie pisać.

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 04 wrz 2005, 18:00

Hehe dobry jesteś, miałem się domyślić o co ci chodziło? :roll: :lol: nie komentuje więcej bo nie ma co. A proszę Pana to raczej do mnie...
edukacji nigdy za wiele pamiętaj o tym

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 04 wrz 2005, 18:05

edukacji nigdy za wiele pamiętaj o tym

teraz przysiągłem sobie, że będę się uczył jeszcze lepiej niż teraz, bo patrzać, że mógłbym skończyć tak jak ty ....brrrr...horror.

Simonek pisze:nie komentuje więcej bo nie ma co

no widzisz...idź coś tam porób przed zdjęciem Del Piero ...nie wiem pomódl się albo jeszcze gorzej :roll:

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 04 wrz 2005, 18:19

Hehe rozśmieszasz mnie ile masz latek 13???
Życze Ci , żebyś chociaż w połowie uczył się tak jak ją. I dostał na wymarzone studia... :roll:
Idź sie spakuj bo jutro do szkoly hahaha

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 04 wrz 2005, 18:22

Hehe rozśmieszasz mnie ile masz latek 13???

tak mam 13 lat :roll: no i?
Życze Ci , żebyś chociaż w połowie uczył się tak jak ją.
tak źle mi życzysz?
:roll:

Idź sie spakuj bo jutro do szkoly hahaha

jeszcze zdążę :roll:

A śmiejąc się z mojego wieku pokazałeś swoją pseudointeligencje. Wiesz nie mam ochoty już z Tobą gadać tak więc śkończmy tego OT.

Moderatorów za OT przepraszam.

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 04 wrz 2005, 19:56

Koniec offtopu bo posypia sie wp!! /romantyk :) :*

Tak na serio, chlopaki wyluzujcie, kibicujecie tym samym druzyna, wymieniajcie spokojnie swoje sugestie i pamietajcie ze kazdy ma prawo miec wlasne zdanie.

Capello jest kontrowensyjnym trenerem, nic tego nie zmieni, jest rowniez czlowiekiem i moze popelniac bledy. (ale zgadzam sie z Simonkiem, tylko troche szkoda ze nie wie kiedy skonczyc)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 wrz 2005, 10:24

Po krytyce jaka spadła na Lippiego po meczu ze Szkocja [nie wiedzieć czemu bo są liderami drupy - nie grali źle a i teren trudny i 1:1 zawsze coś.] A teraz co zaczeli przebakiwać o zmienie ustawianie na 3 w defensywie. Sandro - Canna - Matrix tak pewnie by to wyglądało. I tylko Nesta był by zadowolony z tej 3. Bo juz ćwiczył z Milanem taka gre. Choć sądze że Lippi zrobi i tak po swojemu w tym meczu z Białorusią i zagra Zaccardo naprawej - Zambrotta na lewej a Sandro i Canna na środku. Bedzie miał gdziec krytyke tym bardzie ze Zaccardo ma zadatki na swietnego obrońce i Lippi o tym wie.

Kartki elminują jednak Tottiego i De Rossiego czyli bardzo możliwa ze zagra Del Piero na placami dwójki napastników. A w atakau chyba znów Vieri i tym razem z Alberto chyba ze zagrają 4-3-3 i bez Del Piero a z Bobo - Gila i Luca Tonim.

Te kartki De Rosssiego i Tottiego mogą spowodować jeszcze inna decyzje Lippiego. I wtedy klasyczne 4-4-2. Peruzzi w bramce, Zaccardo, Nesta , Cannavaro, Camoranesi, Gattuso, Pirlo i hmmm? Diana ? [powołany ?] no i w ataku Gila - Vieri lub Toni - Gila. Bo chyba Iaquinty nie wystaw teraz. To prędzej już Del Piero za niego

Awatar użytkownika
Pawel18
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 06 wrz 2005, 11:16

Hmm jezeli jak wspomnial moj poprzednik kartki eliminuja Tottiego i De Rossiego to według mnie Lippi powinien w miejsce Tottiego wstawic Del Piero, który jest bardzo podobnym zawodnikiem do francesco chodzi o pozycje na jakiej moze grac czyli tuz za napastnikami a co do De Rossi powinien zagrac Camoranesi ktory zasluguje na miejsce w pierwszej "11" a wiec sklad powinien wygladac tak
:arrow: Peruzzi
:arrow: Grosso
:arrow: Nesta
:arrow: Cannavaro
:arrow: Zambrotta
:arrow: Camoranesi
:arrow: Pirlo
:arrow: Gattusso
:arrow: Del Piero
:arrow: Toni

Podczas wyboru skladu przemyslalem sprawe hehe i ustawilbym Del Piero na lewym skrzydle pomocy gdyz z powodzeiniem moze on tam grac dziekuje
:arrow: Gilardino
:arrow:
:arrow:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 wrz 2005, 13:30

No i Paweł musisz zmienić skład :wink: Troche ale jednak :wink:

Agnieszka napisała taka o to informacje : :arrow:
Kapitan Juventusu Turyn Alessandro Del Piero doznał kontuzji podczas treningu reprezentacji Włoch. Zawodnik nadwyrężył mięśnie prawej nogi.

Występ napastnika w jutrzejszym spotkaniu kwalifikacyjnym Mistrzostw Świata przeciwko Białorusi jest praktycznie wykluczony
Czyli na moje oko jak bez Tottiego, De Rossiego i Del Piero to tak:

Peruzzi - Zaccardo - Nesta - Cannavaro - Zambortta - Gattuso - Pirlo - hmmm znów pytanie Diana ? [powolany ?] Gilardino - Vieri - Toni.

:arrow: Przy ustawianiu 4-3-3 rzecz jasna ... :twisted:

[/b]

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 wrz 2005, 13:52

Zaza co do Nesty to tez jest jego wystep niepewny dzis podsczas treningu doznał lekkiej kontuzji prawej nogi została obandazowana.
Narazie nic wiecej nie napisali.

Ja obstawiam taki skład:
Peruzzi - Mesto - Barzagli - Cannavaro - Grosso - Camoranesi - Pirlo - Esposito - Totti - Toni - Gilardino.

P.S. Totti moze grac to Zambrotta i De Rossi sa zwieszeni za kartki.
A Del Piero wraca do Włoch

Awatar użytkownika
Diablo_ASR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 06 wrz 2005, 14:05

Totti może zagrać? No to nie ma się co martwić o celne podania. Tylko, żeby tym razem Vieri nie strzelał Panu Bogu w okno. No i Gila w napadzie to konieczność.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”