Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 wrz 2005, 20:14
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Blacha_90 » 16 wrz 2005, 20:26
Blacha_90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 16 wrz 2005, 20:32
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 wrz 2005, 20:48
Więc mój post nie był skierowany bezpośrednio do Ciebie.Babel pisze: Jestem kibicem siatkówki juz od kilku lat i uwierz mi gdy zobaczyłem ta informacje scieło mnie z nóg.
Za nabijanie w tym temacie uważam "Nie wiem co powiedzieć, [']". Reszta ujdzie.Babel pisze:Jeśli uważasz ze ten temat słuzy do nabijania to idź sie lepiej powieś.
Wytłumacz mi, więc, jaki jest sens stawiania tych debilnych świeczek? Nie kumam tego zachowania. Tyle.RauL pisze:Snipp, dla kogo kretyńskie, a dla kogo nie, jak dla Ciebie są kretyńskie to nie pisz jak dla Ciebie to wszystko jest nabijaniem postów i głupotą.
Nie. Opiekowała się klatką schodową. w której mieszkam.RauL pisze:Twoja sąsiadka grała w siatkę?
Gdyby takowa powstała w opiekowaniu się klatkami to by tam wystepowała.RauL pisze:Grała w reprezentacji Polski?
pfff.... Gołaś grał dla kasy, to był jego zawód. Moja sąsiadka sprzątała klatkę, bo jej się nudziło. Żyła z emerytury po mężu. Była gorsza?RauL pisze:Dostarczyła kiedykolwiek tylu emocji co Gołaś?
Tak, byłem z niej dumny. Gołas napewno nie był tak iwelkim człowiekiem jak ona.RauL pisze: Mogłeś ją oglądać w TV i być dumnym z niej?
Tak, masz rację. Świeczka na zwykłym forum to znacznie więcej niż minuta modlitwy. loooooool.RauL pisze:Jakby zginął w wypadku (czego oczywiście nie życzę!) to na pewno zapaliłbym mu świeczkę, bo nie wiem co w tym złego, dla mnie tym właśnie wyraża się szacunek.
Wziąż jestem przekonany, że kłamałeś.RauL pisze: Prpponuję powoli odcinać rękę i nic więcej w tym temacie nie pisać, bo nie znasz mnie i nic nie możesz wiedzieć czy jak piszę to piszę, żeby nabić sobie posta jakiś kłamstwem czy piszę prawdę
A jednak musiałeś nabić sobie posta. Żenujace.Wchite Star pisze: Arek nie żyje nie wiem co powiedzieć
<'> [']{'}|'| - ładne moje świeczki?(L)oczkerson pisze:(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Skąd wiesz, że był porządny? moze pił, cżesto był na kwasie? Myslisz?dexter84t pisze: umierają porządni ludzie
lol.dexter84t pisze: dobrego człowieka
Tak było zapisane w gwiazdach.Milanista11 pisze:DLACZEGO????????????????????
[*][*][*]moja sąsiadka [*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]Arek Gołaś[*][*][*][*][*][*]
Jesteś najbardziej zajebisty ze wszystkich.Blacha_90 pisze:........................................................................ ................................................................................ .................................................
Nie masz prawa tak pisać, bo tego nie wiesz.mlody_10 pisze: miał przed sobą wielką przyszłość
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 wrz 2005, 20:54
mlody_10 pisze:Mam nadzieje, że nie zapomnimy o nim za tydzień jak to wszystko ucichnie
bagg
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 wrz 2005, 21:05
Masz rację. Nie znam innych słów na opisanie tego co sie dzieje w tym temacie.krako_91 pisze:Tragedia.....
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 16 wrz 2005, 21:18
co to za leszcz caly czas kara nie te osoby co trzeba w temacie?ujawnij sie wreszcie losiumasz racje. nie znam innych slow na opisanie Twoich postow w tym temacie. zauwaz, ze nie miales jeszcze ani jednego posta na temat. to mzoe Twoje wypowiedzi nalezy nazwac nabijaniem ?
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 wrz 2005, 22:02
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 16 wrz 2005, 22:13
RauL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 16 wrz 2005, 22:14
urzekla mnie twoja historiaBabel pisze:Ja sam który go osobiscie nie znałem czuje sie tak jakby zmarł mój znajomy
nie daja powodow by ich szanowacBabel pisze:naprawde uszanujcie innych
wzajemnieBabel pisze:pozdrawiam
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 wrz 2005, 22:31
Chwała!RauL pisze:Piszę ostatniego posta
Tak wiec zamilcz bo nic sensownego w tym temacie nie spłodzisz.RauL pisze:nie chcię się kłócić
To już nie jest żenujące. To sie staje żałosne.RauL pisze:Dla mnie chociażby postawienie tej świeczki jest szacunkiem dla Ś.P. Gołasia
To już nie jest żałosne. to jest idiotyczne.RauL pisze:tak samo jak modlitwa dla niego
Jednym nich jesteś Ty.RauL pisze: nie cierpię ludzi, którzy nie znają innych, a się za nich wypowiadają
próbujesz mi wmówić, że modliłes sie zanim postawiłeś tę debilną świeczkę? Skończ te żarty.RauL pisze:są święcie przekonani że czegoś nie zrobili wcale przecież tego nie wiedząc tylko tak przypuszczając
Zrobiłem 120 kotletów w 15 minut. Musisz mi uwierzyć bo tak napisałem!RauL pisze:a skoro ja piszę, że coś tam zrobiłem to tak jest, bo nie potrzebuję kogoś okłamywać.
Jest jak najbardziej na miejscu. Obie osoby są ludźmi. Takimi samymi.RauL pisze:Porównywanie w tym momencie Ś.P. Gołasia z jakąś sąsiadką, który sprzątała klatkę schodową, bo jej się nudziło jest chyba nie na miejscu
Moze uda Ci się kiedys zrozumeic pewne rzeczy. Narazie żyj w przekonaniu, że Gołaś grał for fun.RauL pisze: nie rozumiem jak w chwili śmierci można komuś wypominać, że grał dla kasy
Dokładnie. Była wspaniałym człowiekem, bez nałogów, czego nie mozesz powiedzieć o Arku.RauL pisze: a sąsiadka to dla kasy nie robiła tylko po to, bo nie miała co robić.
Dlatego radzę Tobie zamilczeć. Moja sąsiadka też miała duszę.RauL pisze: Dobra koniec tego trzeba szanować duszę zmarłego!
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TwisT_ReD » 16 wrz 2005, 22:37
TwisT_ReD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 16 wrz 2005, 22:39
yazzid1991
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 wrz 2005, 22:43
Jednak nadal udało Ci sie coś napisać.To cechuje jedynie wytrawnych nabijaczy. Ciebie takze.yazzid1991 pisze:snipp jesteś tak żałosny że szkoda słów
Śmiesz twierdzić że niesłusznie?yazzid1991 pisze:teraz nazwą mnie Żenujący Nabijacz
Prosiłbym o wyjaśnienie powyższych słów.yazzid1991 pisze: i bardzo dobrze nie widzicie ze snipp nie napisał dwóch postów do tematu?
Snipp_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio