Arek Gołaś nie żyje :( !!!! - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 wrz 2005, 20:14

W tym temacie prosze nie nabijać...osobiście go nie zamkne bo to dla mnie wielkie przeżycie. Dopiero co wróciłem do domu i zobaczyłem na wp ten oto komunikat... dla mnie to wielka strata, byłe jednym z najlepszych i tym bardziej był młody i miał perspektywy na przyszłość, to wielki cios dla całej Polski. Jechał podpisać kontrakt i zginął, to także szok dla Włochów.....

Jeśli, któryś z modów chce dzisiaj zamknąć ten temat to niech zamyka, ale ja mam zamiar go zostawić przynajmniej do dzisiaj....

Blacha_90
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Blacha_90 » 16 wrz 2005, 20:26

to fakt co za cios nie tylko dla polskiej siatkowki ale tez dla wszystkich polakow. taki mlody i utalenotowany zawodnik.........................................................................................................................................................................................................

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 16 wrz 2005, 20:32

Jak tata mi to powiedział, to nie mogłem do siebie przyjąć tej wiadomości. Jak wiadomo wielka strata, z tego co słyszałem był to skromny, sympatyczny człowiek, i do tego miał przed sobą wielką przyszłość :(. Mam nadzieje, że nie zapomnimy o nim za tydzień jak to wszystko ucichnie, ale na zawsze zostanie w naszych sercach !

[*]

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 wrz 2005, 20:48

Babel pisze: Jestem kibicem siatkówki juz od kilku lat i uwierz mi gdy zobaczyłem ta informacje scieło mnie z nóg.
Więc mój post nie był skierowany bezpośrednio do Ciebie.
Babel pisze:Jeśli uważasz ze ten temat słuzy do nabijania to idź sie lepiej powieś.
Za nabijanie w tym temacie uważam "Nie wiem co powiedzieć, [']". Reszta ujdzie.
RauL pisze:Snipp, dla kogo kretyńskie, a dla kogo nie, jak dla Ciebie są kretyńskie to nie pisz jak dla Ciebie to wszystko jest nabijaniem postów i głupotą.
Wytłumacz mi, więc, jaki jest sens stawiania tych debilnych świeczek? Nie kumam tego zachowania. Tyle.
RauL pisze:Twoja sąsiadka grała w siatkę?
Nie. Opiekowała się klatką schodową. w której mieszkam.
RauL pisze:Grała w reprezentacji Polski?
Gdyby takowa powstała w opiekowaniu się klatkami to by tam wystepowała.
RauL pisze:Dostarczyła kiedykolwiek tylu emocji co Gołaś?
pfff.... Gołaś grał dla kasy, to był jego zawód. Moja sąsiadka sprzątała klatkę, bo jej się nudziło. Żyła z emerytury po mężu. Była gorsza?
RauL pisze: Mogłeś ją oglądać w TV i być dumnym z niej?
Tak, byłem z niej dumny. Gołas napewno nie był tak iwelkim człowiekiem jak ona.
RauL pisze:Jakby zginął w wypadku (czego oczywiście nie życzę!) to na pewno zapaliłbym mu świeczkę, bo nie wiem co w tym złego, dla mnie tym właśnie wyraża się szacunek.
Tak, masz rację. Świeczka na zwykłym forum to znacznie więcej niż minuta modlitwy. loooooool.
RauL pisze: Prpponuję powoli odcinać rękę i nic więcej w tym temacie nie pisać, bo nie znasz mnie i nic nie możesz wiedzieć czy jak piszę to piszę, żeby nabić sobie posta jakiś kłamstwem czy piszę prawdę
Wziąż jestem przekonany, że kłamałeś.
Wchite Star pisze: Arek nie żyje nie wiem co powiedzieć
A jednak musiałeś nabić sobie posta. Żenujace.
(L)oczkerson pisze:(*)(*)(*)(*)(*)(*)
<'> [']{'}|'| - ładne moje świeczki?
dexter84t pisze: umierają porządni ludzie
Skąd wiesz, że był porządny? moze pił, cżesto był na kwasie? Myslisz?
dexter84t pisze: dobrego człowieka
lol.
Milanista11 pisze:DLACZEGO????????????????????
Tak było zapisane w gwiazdach.
[*][*][*][*][*][*][*]Arek Gołaś[*][*][*][*][*][*]
[*][*][*]moja sąsiadka [*][*][*]
Blacha_90 pisze:........................................................................ ................................................................................ .................................................
Jesteś najbardziej zajebisty ze wszystkich.
mlody_10 pisze: miał przed sobą wielką przyszłość
Nie masz prawa tak pisać, bo tego nie wiesz.

nie masz nic do powiedzenia to nie pisz. prosze po raz kolejny. uszanuj smierc Arka Golasia i nie pieprz w tym temacie o nabijaniu. nie jestes modem wiec nie zwracaj innym uwagi. nie wczuwaj sie tak, bo do ncizego Ci sie to nie przyda. upominanie zostaw nam, a Ty jak bedziesz kiedys moderatorem to wtedy poupominasz innych, ale w tym momencie woja gadka nie ma sensu
Oj, moja gadak ma wiecej sensu niz Twoja kimkolwiek jestes. Jesli Ty jako moderator nie zwracasz na to uwagi jestes zalosny. Chocbym chcial nie zmienisz mojego postepowania. Nie lamie regulaminu wiec nie masz prawa wlepic mi WP. Debilizm musi zniknac. Papa.
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2005, 21:17 przez Snipp_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 wrz 2005, 20:54

mlody_10 pisze:Mam nadzieje, że nie zapomnimy o nim za tydzień jak to wszystko ucichnie

też mam taką nadzieje, ale nadzieje matką głupich. 3/4 mojego gadu-gadu stało się teraz jego największymi fanami. To denerwujące...nawet bardzo. Szczególnie, że jutro nikt nie będzie o nim pamiętał. :? To mnie denerwuje, ale pozostawię to bez komentarza. Będę Go pamiętał jako siatkarza, który na boisku po prostu robił swoje...bez zbędnych prowokacji...zazwyczaj skromny i te Jego ataki :(

nie smućmy się, że ktoś umarł cieszmy się, że ktoś taki w ogóle żył

to tyle ode mnie

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 16 wrz 2005, 21:01

Tragedia..... :!: :( :( :cry:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 wrz 2005, 21:05

krako_91 pisze:Tragedia.....
Masz rację. Nie znam innych słów na opisanie tego co sie dzieje w tym temacie.

masz racje. nie znam innych slow na opisanie Twoich postow w tym temacie. zauwaz, ze nie miales jeszcze ani jednego posta na temat. to mzoe Twoje wypowiedzi nalezy nazwac nabijaniem ?
Moje posty sa caly czas na temat. To ze nie postawilem swieczki nic nie znaczy. Wysmiewam tych, ktorzy postawili swieczki, a nie poswiecili chocby chwili na modlitwe. To jest smieszne. Tak jak twoje podpisy pod moimi postami.

kazdy ma inne poczucie humoru :wink: jutro temat zostanie zamkniety. Ale tak bardzo Cie to boli, ze w dniu smierci Arka Golasia kilka osob bedzie mialo o jednego posta wiecej ?

Wiesz, że nie to chodzi. Chodzi o szacunek, ktory moim zdaniem jest odbierany Arkowi wlasnie poprzez klamstawa i debilne swieczki w tym temacie. Chwila modlitwy to znacznie wiecej. Jedne post to nic. Chwila zadumy to wiele.

tutaj musze przyznac Ci racje. ale kazdy inaczej rozumie okazywanie szacunku. nie zgodze sie tylko z tym, ze w ten sposob ludzie odbieraja mu szacunek. po prostu chca publicznie wyrazic swoje ubolewanie i przy okazji miec jednego posta wiecej :wink:
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2005, 21:27 przez Snipp_, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 16 wrz 2005, 21:18

masz racje. nie znam innych slow na opisanie Twoich postow w tym temacie. zauwaz, ze nie miales jeszcze ani jednego posta na temat. to mzoe Twoje wypowiedzi nalezy nazwac nabijaniem ?
co to za leszcz caly czas kara nie te osoby co trzeba w temacie?ujawnij sie wreszcie losiu

solidnie pracujesz na bana :)

co Wam zalezy na tym czy ktos bedzie mial jednego posta wiecej. jutro ten temat zostanie zamkniety i wszyscy o tym zapomna. a Wy probujecie tutaj grac wielkich intelektualistow, ktorzy za kazdym razem musza kogos ganic, wypominac i negowac. nei chcecie nic napsiac na temat Arka Golasia to sie nei odzywajcie.

aha. kazdy kolejny post nie na temat = WP

A Ty Qczak nastepnyum razem dostaneisz 5 WP, jezeli obrazisz moderatora :wink:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 wrz 2005, 22:02

qczak i Snipp_ naprawde dajcie już sobie siana. Wypowiedzieliście juz swoje zdanie i naprawde dajcie spokój, ludzie nawet w taki sposób jak ['] chca oddać hołd wielkiemu sportowcowi jakim był Arek. Jesli wam to przeszkadza zignorujcie ten topic.
Ja sam który go osobiscie nie znałem czuje sie tak jakby zmarł mój znajomy, naprawde uszanujcie innych
pozdrawiam

Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 16 wrz 2005, 22:13

Piszę ostatniego posta i nie chcię się kłócić, bo to nie miejsce nie czas. Dla mnie chociażby postawienie tej świeczki jest szacunkiem dla Ś.P. Gołasia tak samo jak modlitwa dla niego i nie cierpię ludzi, którzy nie znają innych, a się za nich wypowiadają i są święcie przekonani że czegoś nie zrobili wcale przecież tego nie wiedząc tylko tak przypuszczając, a skoro ja piszę, że coś tam zrobiłem to tak jest, bo nie potrzebuję kogoś okłamywać. Porównywanie w tym momencie Ś.P. Gołasia z jakąś sąsiadką, który sprzątała klatkę schodową, bo jej się nudziło jest chyba nie na miejscu, bo nie rozumiem jak w chwili śmierci można komuś wypominać, że grał dla kasy, a sąsiadka to dla kasy nie robiła tylko po to, bo nie miała co robić. Dobra koniec tego trzeba szanować duszę zmarłego!

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 16 wrz 2005, 22:14

Babel pisze:Ja sam który go osobiscie nie znałem czuje sie tak jakby zmarł mój znajomy
urzekla mnie twoja historia
Babel pisze:naprawde uszanujcie innych
nie daja powodow by ich szanowac
Babel pisze:pozdrawiam
wzajemnie

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 wrz 2005, 22:31

RauL pisze:Piszę ostatniego posta
Chwała!
RauL pisze:nie chcię się kłócić
Tak wiec zamilcz bo nic sensownego w tym temacie nie spłodzisz.
RauL pisze:Dla mnie chociażby postawienie tej świeczki jest szacunkiem dla Ś.P. Gołasia
To już nie jest żenujące. To sie staje żałosne.
RauL pisze:tak samo jak modlitwa dla niego
To już nie jest żałosne. to jest idiotyczne.
RauL pisze: nie cierpię ludzi, którzy nie znają innych, a się za nich wypowiadają
Jednym nich jesteś Ty.
RauL pisze:są święcie przekonani że czegoś nie zrobili wcale przecież tego nie wiedząc tylko tak przypuszczając
próbujesz mi wmówić, że modliłes sie zanim postawiłeś tę debilną świeczkę? Skończ te żarty.
RauL pisze:a skoro ja piszę, że coś tam zrobiłem to tak jest, bo nie potrzebuję kogoś okłamywać.
Zrobiłem 120 kotletów w 15 minut. Musisz mi uwierzyć bo tak napisałem!
RauL pisze:Porównywanie w tym momencie Ś.P. Gołasia z jakąś sąsiadką, który sprzątała klatkę schodową, bo jej się nudziło jest chyba nie na miejscu
Jest jak najbardziej na miejscu. Obie osoby są ludźmi. Takimi samymi.
RauL pisze: nie rozumiem jak w chwili śmierci można komuś wypominać, że grał dla kasy
Moze uda Ci się kiedys zrozumeic pewne rzeczy. Narazie żyj w przekonaniu, że Gołaś grał for fun.
RauL pisze: a sąsiadka to dla kasy nie robiła tylko po to, bo nie miała co robić.
Dokładnie. Była wspaniałym człowiekem, bez nałogów, czego nie mozesz powiedzieć o Arku.
RauL pisze: Dobra koniec tego trzeba szanować duszę zmarłego!
Dlatego radzę Tobie zamilczeć. Moja sąsiadka też miała duszę.

Z góry mówię, że musiałem. Post nie jest nie na temat, wiec WP nie powinno być. Ewentualne kary przyjmę, ale biorąc pod uwagę, że jutro temat na szczęsice zniknie postanowiałem odpowiedzieć na posta żenującego nabijacza.

Awatar użytkownika
TwisT_ReD
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TwisT_ReD » 16 wrz 2005, 22:37

Wieczny respect dla Arka.

A moderatorom proponuje jak najszybsze zamkniecie tematu boj ak narazie sa w nim tylko spory i sprzeczki kotre nie wnosza nic nowego.

yazzid1991
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 16 wrz 2005, 22:39

snipp jesteś tak żałosny że szkoda słów i teraz nazwą mnie Żenujący Nabijacz :/ i bardzo dobrze nie widzicie ze snipp nie napisał dwóch postów do tematu?

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 wrz 2005, 22:43

yazzid1991 pisze:snipp jesteś tak żałosny że szkoda słów
Jednak nadal udało Ci sie coś napisać.To cechuje jedynie wytrawnych nabijaczy. Ciebie takze.
yazzid1991 pisze:teraz nazwą mnie Żenujący Nabijacz :/
Śmiesz twierdzić że niesłusznie?
yazzid1991 pisze: i bardzo dobrze nie widzicie ze snipp nie napisał dwóch postów do tematu?
Prosiłbym o wyjaśnienie powyższych słów.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”