Wentyl Bezpieczeństwa!!! - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 paź 2005, 16:05

Tomachos pisze:powinno sie uświadomić kłucących o istnieniu tego tematu:D i czekać na rezultaty (oby były!!)
wystarczy napisać korespondencję seryjną , czy jak to sie na forum nazywa - masowa korespodnencja ? wtedy każdy zobaczy że taki temat istnieje - i będziecie mieli kłótnie na forum :lol:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 12 paź 2005, 16:15

Zico_FCI pisze:Jak to co ma? Po co pisać te cytaty i pokażmy robić jakieś docinki ?
Zwał jak chciał. Tak łatwiej mi pisać, tak się przyzwyczaiłem, nie próbuj tego zmieniać.
Zico_FCI pisze: po to aby prowokować ? – tak.
Oczywiście lepiej napinać się w podpisie czy postach. gdybym chciał prowokować używałbym innych metod.
Zico_FCI pisze:Jeżeli ktoś napisze kilka zdań na temat bez pomocy cytatów tak aby miało to ręce i nogi to nikt go nie posądzi o prowokowanie. Np. Ty odpisujesz na każdy post cytatami następnie inny użytkownik odpowiada cytatami na twoje cytaty i koło się zamyka.
W ten sposób tworzy się dyskusja Zico. Pozostaje spytać: co z tego? W ten sposób można odposiwdzieć na daną myśl i oczywiście duzo łatwiej o ripostę czy odpowiedź. Docinkami bym tego nie nazwał.
Które słowa ?
Te:
Zico_FCI pisze:prowokują, głównie za sprawą rozdrabniania postów na które to rozdrobnienie najłatwiej jest odpowiedzieć. Nie mówię, że Milaniści czy Interniści są święci ale zazwyczaj to Juventusy prowokują (nie wszyscy oczywiście, a raczej nieliczni).

Nie zaprzeczysz, że to co napisałeś mija sie z prawdą? Rozdrabnianie to jedno, prowokowanie to drugie. Inna sprawa - nieprowokowany nie rozdrabniam postów.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Wiesz znam fanów Juve których daże szacunkiem, ich jako ziomków nie klub ale ziomków. Ty teraz mowisz jak taki typowy fan Juve. Wiesz ile tu było (jest?) kibiców Starej Damy z którymi idzie pogadać ?
Nie wiem, i mało mnie ta wiedza interesuje. Prawda po cześci jest też taka, że większość jest na Ceibie uczulona i kojarzy Cię z napinką, a nie z Twoją dobrą stroną, wiedzą. Taki wizerunek wyrobiłeś sobie u niektórych Juventinich.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Tylko przecietny statystyczny Fan Juventusu w Polsce ma 14 lat - dobry z zachowania- brak zarostu i chomika w akwarium.
Nie obchodzą mnie statystyki wieku. grunt nie zawracać sobie głowy wypocinami użytkowników niższego szczebla, obojętnie czy to fan tego, czy innego klubu.
I tak z regóły oceniaja inny fani kibiców Juve a oni zbytnie tego sterotypu nie potrafia obalić a na pewno im sie to nie uda wypowiedzmi w temacie Calcio np." FORZA
Ja po pewnym czasie olałem tego typu userów. Wisi mi co piszą dzieci, o ile pisza jak dzieci. Oczywiście zdarzaja się też geniusze, patrz bagg. Jestem pewien, że nie ma na forum użytkownika w jego wieku piszącego tak dojrzale.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 paź 2005, 19:38

Snipp_ znów sie to potwierdza :lol: hehe
Tylko przecietny statystyczny Fan Juventusu w Polsce ma 14 lat - dobry z zachowania - brak zarostu i chomika w akwarium.
i jeszcze zero wiedzy :) :lol: żenada. A potem Ty mówisz ze fanu ktoś na Was najezdza. hehe

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 12 paź 2005, 19:48

*_For_zaza_Milan_* pisze:Snipp_ znów sie to potwierdza
Z tego co przeczytałem w Twoim poście potwierdza sie jedynie Twoja porywczość i brak opanowania.
*_For_zaza_Milan_* pisze:i jeszcze zero wiedzy
Jesli był to atak w moją stronę, chcąc niechcąc muszę się nie zgodzić.
*_For_zaza_Milan_* pisze:A potem Ty mówisz ze fanu ktoś na Was najezdza.
Nie mówię, że ktoś na nas najeżdża. Mówię, że dla niketórych moja obecność na forum jest conajmniej niewygodna, więc dzióbek Zaza.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 paź 2005, 0:47

Snipp_ pisze:Nie mówię, że ktoś na nas najeżdża. Mówię, że dla niketórych moja obecność na forum jest conajmniej niewygodna, więc dzióbek Zaza.

Może nie tyle Twoja jako Twoja co takich " Przecietny statystyczny Fan Juventusu w Polsce - 14 lat - dobry z zachowania - brak zarostu i chomika w akwarium i brak widzy na poruszane tematy

Więc dzióbek Snipp_ :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 paź 2005, 14:55

Nie obchodzi mnie, obchodzi mnie to co dany Juventino sobą reprezentuje, a to, że 13 latek jest bardziej opanowany i lepiej się wysławia na forum, nie jest dla Ciebie chlubą.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 paź 2005, 15:28

Snipp_ pisze:obchodzi mnie to co dany Juventino sobą reprezentuje, a to, że 13 latek...

Ty nazywasz 13 latków - Juventino :?: :> lol to sa jedno sezonowce tym bardzie jak ich "kochany" klub mie swą siedzibe 2345 km. Dziś Juve jutro Real - ważna sa wyniki dla dzieci...

Wez Ty nie obrazaj tu kibiców który sa wstanie oddać narządy za barwy swe....

Jak 13 latka który ma problem by zabrać na pokarm dla chomika może porównywać z takim kibice który co sezon kupuje koszulki, za klub odda nerki i każdy mecz to muss o wyjazdach nie mówiąć. Barwy nasze - nasza krew.

Chłopie 13 latek to nie kibic tylko "znawca" jaki to kibic jak nawet za swój klub nie wypija bo starzy widzieli w TV trwam że syndrom Hooligans sie szerzy :lol: i szlaban. A szalik to mu Babcie robi na drutach :p

Aa :>?? 13 ? Piszesz o sobie ? To gratuluje życzy powodzenie w życiu co dziennym i zawodowym i długa droga przed Toba. Uważaj na zakretach :wink: i patrz do przodu. Tyle masz :p

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 paź 2005, 15:54

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ty nazywasz 13 latków - Juventino
Tak, podobnie jak 9, 10 czy 11 latków, którzy wykazują coś głębszego niż buraczenie. Pisząc o trzynastolatkach miałem na myśli konkretnego usera tego forum.
*_For_zaza_Milan_* pisze: lol to sa jedno sezonowce tym bardzie jak ich "kochany" klub mie swą siedzibe 2345 km. Dziś Juve jutro Real - ważna sa wyniki dla dzieci...
Nie powiedziałbym. Uważam że ów użytkownik reprezentuje sobią coś więcej.
Wez Ty nie obrazaj tu kibiców który sa wstanie oddać narządy za barwy swe....
Wziąć to możesz młoteczek i postukać sie w główkę. Nikogo nie obrażam, jedynie wywyższam.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Jak 13 latka który ma problem by zabrać na pokarm dla chomika może porównywać z takim kibice który co sezon kupuje koszulki, za klub odda nerki i każdy mecz to muss o wyjazdach nie mówiąć. Barwy nasze - nasza krew.
Jak porządnego młodego kibica wiernego klubowi, można porównywać z starszym frustratem, którego hobby jest napinanie się na forum? Takie pytania są bez sensu Zaza. Nie masz prawa okreslać jakim kto jest kibicem.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Chłopie 13 latek to nie kibic tylko "znawca" jaki to kibic jak nawet za swój klub nie wypija bo starzy widzieli w TV trwam że syndrom Hooligans sie szerzy i szlaban. A szalik to mu Babcie robi na drutach
Coraz bardziej mnie zadziwiasz. te przykłądy tak jakby z życia wzięte.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Aa ?? 13 ? Piszesz o sobie ? To gratuluje życzy powodzenie w życiu co dziennym i zawodowym i długa droga przed Toba. Uważaj na zakretach i patrz do przodu. Tyle masz
Mam znacznie więcej lat, niż Ci się wydaje.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 paź 2005, 15:58

Proponuje przenieść temat do "Gier forumowych" gdyż Snip za dużo nabija :?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 paź 2005, 16:02

:lol: rozbierać możesz kobiete jak dorośniesz. Jak masz zamiar szczekać w odpowiedz zamiast pisać to luz kończmy temat.

W weekend udowodnisz co i ile możesz :lol: :wink:

"13 latków - Juventino" - ładnie sie dzieje. Boże widzisz i nie grzmisz :?
Snipp_ pisze:Mam znacznie więcej lat, niż Ci się wydaje.

Chyba juz chomika na rybki zamieniłeś ?? :lol: Wydaje ? co Ty możesz wiedzieć co mi sie wydaje ? albo nie pisz !! statystyki to mówią :lol:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 paź 2005, 16:10

serek408 pisze:Proponuje przenieść temat do "Gier forumowych" gdyż Snip za dużo nabija
Proponuję Tobie serku naukę czytania.
*_For_zaza_Milan_* pisze: rozbierać możesz kobiete jak dorośniesz.
Widziałem więcej rozebranych kobiet niż Ty słowników ortograficznych.
*_For_zaza_Milan_* pisze:W weekend udowodnisz co i ile możesz
Mogę wiele i nikomu nie mam zamiaru tego udowadniać, a Tobie w szczególności.
*_For_zaza_Milan_* pisze:"13 latków - Juventino" - ładnie sie dzieje. Boże widzisz i nie grzmisz
Boga w to nie mieszaj.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Wydaje ? co Ty możesz wiedzieć co mi sie wydaje ?
Tym zdaniem udowadniasz iż wszelkie dyskusje z Tobą są jedynie stratą czasu, choc śmiechu jest całkiem dużo.
*_For_zaza_Milan_* pisze: statystyki to mówią
Jakie?

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 13 paź 2005, 16:17

oftop mode on
w tym przypadku to raczej nie jest jakies wielkie osiagniecie :P

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 13 paź 2005, 16:45

W internecie czy telewizji??

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 paź 2005, 19:32

Tomachos pisze:W internecie czy telewizji??
Podstawowy błąd: nie mierz innego swoją miarą.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 paź 2005, 21:56

Snipp_ pisze:Podstawowy błąd: nie mierz innego swoją miarą.

Racja ! Zawsze są inni :rool: Dla tego współczuje "13 latków - Juventino" :lol:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”