Mercato Rossonerich - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto uzupełni atak Rossonerich?

Mirko Vucinić
7
9%
Carlos Tevez
14
18%
Fernando Torres
10
13%
Ronaldinho
3
4%
Ronaldo
9
11%
Rafaell Sobis
5
6%
Maris Verpakovskis
8
10%
Niespodzinka !
3
4%
Nikt z tej listy ...
8
10%
Nikt, bo zmieni się system gry na jednego napastnika ...
12
15%
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 lis 2005, 17:49

To ja napiszę tych, którzy jak dla mnie z góry odpadają.

Diamen23 pisze:Derlei - Dinamo

Za stary już poprostu. Następca Schevy nie może być starszy od niego :lol:

Diamen23 pisze:Sychev - Lokomotiv

To już nie jest ten świetnie zapowiadający się młodzian. Raczej za słaby.

Diamen23 pisze:Verpakovskis - Dynamo

j.w.

I Ci, którymi warto się zainteresować.

Diamen23 pisze:Brandao - Szachtar

O nim nie słyszałem szczerze powiedziawszy, ale jak Diamen go polecasz ;)

Cavenaghi - Spartak

Świetny Argentyczyk. Wysoki i dobrze gra głową.

Vagner Love - CSKA

Chłopak ma skuteczny drybling jest szybki przebowjowy i świetny technicznie. W przyszłości podpora Canarinhos.

Diamen23 pisze:Kierzakov - Zenit

Szybkość to jego główna zaleta. Pozatym ma takiego nosa do bramek ;)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 lis 2005, 20:31

Regółki :lol: nie ma co szukać gracz, bo Sheva to nadal jeden z trzech najlepszych napastników swiata. 8) nawet nie ma sesnu cos pisac (naprawde) A jak coś to będzie to Włoch teraz ma 19 chyba lat i niech sie rozwija :wink: trzeba bedzie zapłacic ale to nie my będziemy płacić :wink:

Widzieliście ploty o tym że Milan działa w kwesti najbardzie pożądanego gracza mercato ? :twisted: Nie wierze że to ze Misza przyjdzie tym bardzie jak taką mamy pomoc. Ale Ballack "to najbardzie pożądany gracz w czasie mercato" i to nakazuje ma być uważnym :wink: Tym bardzie że jest w stanie wywalczyć sobie miejsce. Tym z drugiej strony jak odejdzie to MU a tylko dla tego że tam gra na dzień dobry. Z nikim nie walczy o miejsce.

Maris Verpakovskis = SuperPippo ze wschodu :wink: stylem jak dwie krople :)

Marqiz
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marqiz » 14 lis 2005, 23:33

Ojj taq , Ballack napewno wprowadziłby wiele dobrego do drużYny .Zwłaszcza że nei trzeba nic za nieog płacić 8) Taka okazja trafia się raz na 5 lat . więc panie Galianni czekamY . A co do obronY to jestem prawie pewien , że Rossoneri zostanie Alex .

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 15 lis 2005, 20:59

No Ballack to by był znowu majstersztyk (który to już :) ). Ale co do Alexa to bym nie był przekonany na 100% bo jest paru innych kandydatów, aczkolwiek chętnie bym go widział, bo klasę pokazał w naszych meczach... A co do napadu to przecięz Bonazzoli bodajże jest własnością Milanu (o ile się nie mylę) a za kilka lat to może być czołówka w serie a :)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 lis 2005, 21:04

Ajgor pisze:Ballack

Nie wiem czemu, ale Ballack swoją grą nigdy mnie jeszcze do siebie nie przekonał. Jest wielu lepszych i łatwiejszych w utrzymaniu pomocników. Ni to jakiś super rozgrywający, ni to jakiś Vieira w odbiorze. Jak dla mnie po prostu solidny gracz. Miałby problemy z przebiciem się do składu w Juve albo Milanie. Jak dla mnie to jeśli odejdzie z Bayern'u to zawita w MU lub Real'u :?

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 15 lis 2005, 21:12

Misza to dobry zawodnik, ale...Milan nie narzeka na brak klasowych środkowych pomocników.Fakt, byłby za darmo, ale czy nie będzie za dużo tych środkowych ? :? Wątpie, aby Milan miał największy interes w jego sprowadzeniu, ale jak przyjdzie to nie będe płakał.Zapewne walczyłby o miejsce z Pirlo, a może zagraliby razem, choć szkoda trochę Gattuso, bo on ma jednak te swoje obowiązki, dla których szkoda marnować Ballacka.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 15 lis 2005, 21:38

Na dzien dzisiejszy Misza jest nam nie potrzeny bo za kogo by miał grac Pirlo - Gattuso - Kaka sa nie do ruszenia pozatym w ostatnich meczach zagrali bardzo dobrze.
Szukał bym nastepce za Seedorfa bo on zagrał od poczatku sezonu moze ze 3-4 dobre mecze no chyba ze Carlo Marka ustawi na jego miejscu z czego bym sie cieszył bo Janek jak mało kto umie dosrodkowac no i tu kolejny problem na lewej obronie gra Serghino ktory rowniez umie zrobic na lewej stronie zagrozenie podbramkowe wiec dwoch w jednym składzie nie ma co wystawic bo wtedy defensywa była by osłabiona a pozatym sa to podobni gracze ofensywni obroncy/pomocnicy.
Pozatym jest jeszcze Ambro ktory juz powoli wraca do skłądu po kontuzji ciekawi mnie jego forma jezeli by grał tak jak przed to mozna zobaczyc jak by sie sprawdził z Rino w pomocy a w defensywie Serghino z lewej Cafu z prawej i oni by w ataku grali jako pomocnicy ofensywni a Ambro i Rino ubezpieczaja tyły wtedy była by rownowaga zachowana no i w srodku jeszcze jest Pirlo.
:roll: chyba troche odszedłem od tematu :lol:

Przeczytałem ostatnio ze Ajax zaproponował nam kupno Wesleya (tzn.nie tylko nam bo jeszcze Violi i Juve) cena to jak tu była podawana 12 mln euro.Teraz pytanie czy brac go juz w zimie? moze jednak Seed0orf zacznie łąpac forme albo Marek czesciej bedzie grac ?
Ja bym opchnał Vieriego badz wypozyczył Betis szuka napastnika Ricardo Oliviera jest kontuzkowany wiec klasowy napastnik by im sie przydał.
A na jego miejsce Di Vaio bym widział no chyba ze Carlo postawił by na kogo z mlodzikow w co watpie :wink:

FORZA MILAN

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 15 lis 2005, 21:47

Przeczytałem ostatnio ze Ajax zaproponował nam kupno Wesleya (tzn.nie tylko nam bo jeszcze Violi i Juve) cena to jak tu była podawana 12 mln euro.Teraz pytanie czy brac go juz w zimie? moze jednak Seed0orf zacznie łąpac forme albo Marek czesciej bedzie grac ?
Ja bym opchnał Vieriego badz wypozyczył Betis szuka napastnika Ricardo Oliviera jest kontuzkowany wiec klasowy napastnik by im sie przydał.
A na jego miejsce Di Vaio bym widział no chyba ze Carlo postawił by na kogo z mlodzikow w co watpie

Masz rację, szczerze mówiąc to Vieri jest najsłabszym ogniwem, a przydałby się zawodnik, który chce odkupić własne winy, a przede wszystkim wrócić do Włoch.12 mln € to nie dużo, ale z tego samego założenia może wyjść Viola, więc trzeba szybko się decydować.Z drugiej strony właśnie na lewej stronie będzie wielka konkurencja.Ale na długi sezon to tylko lepiej.W tamtym roku czkawką nam się odbiła gra jednym składem.Chociaż i tak będzie spalony na LM.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 lis 2005, 21:48

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Ja bym opchnał Vieriego badz wypozyczył Betis szuka napastnika Ricardo Oliviera jest kontuzkowany wiec klasowy napastnik by im sie przydał.

:lol:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 15 lis 2005, 21:49

A na jego miejsce Di Vaio bym widział no chyba ze Carlo postawił by na kogo z mlodzikow w co watpie

Masz rację, szczerze mówiąc to Vieri jest najsłabszym ogniwem, a przydałby się zawodnik, który chce odkupić własne winy, a przede wszystkim wrócić do Włoch.12 mln € to nie dużo, ale z tego samego założenia może wyjść Viola, więc trzeba szybko się decydować.Z drugiej strony właśnie na lewej stronie będzie wielka konkurencja.Ale na długi sezon to tylko lepiej.W tamtym roku czkawką nam się odbiła gra jednym składem.Chociaż i tak będzie spalony na LM.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 15 lis 2005, 22:02

bagg pisze:Nie wiem czemu, ale Ballack swoją grą nigdy mnie jeszcze do siebie nie przekonał. Jest wielu lepszych i łatwiejszych w utrzymaniu pomocników. Ni to jakiś super rozgrywający, ni to jakiś Vieira w odbiorze. Jak dla mnie po prostu solidny gracz. Miałby problemy z przebiciem się do składu w Juve albo Milanie. Jak dla mnie to jeśli odejdzie z Bayern'u to zawita w MU lub Real'u

Znaczy wiesz co, dla mnie też nie jest super zawodnikiem (wg mnie Niemcy takiego nie mają), niemniej jednak jak na zawodnika za darmo to zły by nie był. Napewno przydałaby się kolejna alternatywa w środku, co nie zmienia faktu, że do poziomu najlepszych na swojej pozycji mu trochę brakuję. Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1316

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 19 lis 2005, 14:47

Kolejna plota.We włoszech mówi się ze Milan zainteresowany jest ZE Roberto.Jakoś dziwnie niechce mi sie wierzyć w możliwość takiego transferu

a wy Milaniści co o tym sądzicie?????????????

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 lis 2005, 15:06

gilardino11 pisze:a wy Milaniści co o tym sądzicie?????????????
Ze Roberto to bardzo dobry skrzydłowy, ale po co on w milanie :?: jest offensywnym zawodnikiem więc musiał by walczyć o miejsce z seedorfem a to by było bez sensu bo oboje prezentują podobny poziom. W razie kontuzji jest Jankulovski który praktycznie może każdego zastąpić. Ze Roberto za młody też już nie jest, oczywiście jeżeli przyjdzie do milanu za darmo płakać nie będę :twisted:. Ale osobiście uważam że milan musi zająć sie tylko obroną w najbliższym okienku.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 19 lis 2005, 16:04

Nie jest on potrzebny wegług mnie. Grzałby ławę do końca kariery - nie czarujmy się :twisted:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 19 lis 2005, 16:10

Ajgor pisze: Grzałby ławę do końca kariery - nie czarujmy się
dokładnie
to jest zdaje sie lewy skrzydłowy wiec co on by robił u nas Serghino,Marek i Seedorf sa w dobrej formie kazdy z nich gra ostatnio super pozatym interesujemy sie Sneijderem :lol:
Nam trzeba wzmocnien ale w defensywie pozatym trzeba opchnac Vieriego w styczniu i załatwic nowego grajka no chyba ze Bobo przebudzi sie w koncu tak jak Hernan a moze on wroci :P

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”