P.S. Teraz czas na WKS!!!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: $canda(L)ous » 10 cze 2006, 19:57
$canda(L)ous

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 cze 2006, 19:58
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 cze 2006, 19:58
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 10 cze 2006, 19:59
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 cze 2006, 20:02
ja też mówiłem, że łatwo Szwedom nie będzie i nie było, upał zrobił swoje, upał, którego TiT nie odczuł w ogóle. Wielkei brawa dla nich - całą druga połowę w 10, strzał w poprzeczkę, kilka dobrych, składnych akcji, Szwedzi zawiedli, ale nie zaskoczyli, jak pisałem, ze nie wygrali od paxdziernika i będa mieli ciężko, to niektórzy się śmiali, gdzie teraz są ?czeher pisze:ahhh od paru dni czylem tutaj niespodzianke
rzeczywiście kapitalnie bronił, kilka setek, choć Allback jest znany ze swoich marnowanych sytuacji.czeher pisze:Hislop przezywa chyba 3mlodosc
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 10 cze 2006, 20:05
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 10 cze 2006, 20:06
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: $canda(L)ous » 10 cze 2006, 20:07
$canda(L)ous
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 cze 2006, 20:08
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 cze 2006, 20:09
Jaki Trynidad ? To że sa mniej znani, nie znaczy, ze sa słabi, pokali to chociażby Ekwadorczycy, czy Kostarykoańczycy, z którymi możemy mieć wielkie kłopoty.Corinthians pisze:Kurde, taki Trynidad potrafił zremisować ze Szwecją
trzeba słuchac starszych, jak mówią, że nie wygrająRóżA pisze:A ja znów przegrałem 20 zł
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 10 cze 2006, 20:10
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 10 cze 2006, 20:15
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: $canda(L)ous » 10 cze 2006, 20:25
$canda(L)ous
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 cze 2006, 20:27
Freddie piach zagrał, a jak juz ja go krytykuje to sobie wyobraź jakie wrażenie po sobie pozostawił, jest świeżo po kontuzji, upał był cholerny, samym bieganiem się meczu ne wygra, tracił dużo piłek, tak jak pozostali piłkarze "Trzech Koron" muszą się teraz otrząsnąć i wygrać z paragwajem,, bo na koniec graja z Anglią, gdzie moze paść kazdy wynik, nie koniecznie dobry dla Szwedów.$canda(L)ous pisze:Ljungberg zagra moim zdaniem dobre spotkanie to jego przyspieszenie
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: $canda(L)ous » 10 cze 2006, 20:34
Sorry, mialem dodac ze dobrze dosyc zagral bo jego wystep byl pod znakiemfieldy pisze: jest świeżo po kontuzji
$canda(L)ous
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio