Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 22 sie 2006, 11:42
ATI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 sie 2006, 12:02
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 22 sie 2006, 12:57
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 sie 2006, 13:04
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fifi » 22 sie 2006, 13:41
fifi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 22 sie 2006, 13:48
fifi pisze:A Manchester UnitedKupił tylko 4 zawodników!:
Michael Carrick
Patrice Evra
Nemanja Vidić
Tomasz Kuszczak
Realnymi wzmocnieniami czerwonych diabłów wydają się Patrice Evra i Michel Carrick!! A co do gry Vidicia i Kuszczaka to nie wiem jak to będzie!!
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 sie 2006, 14:20
ale wiesz o czym piszesz w ogóle ? pozostała 2 to juniorzy, którzy mają się ogrywać w rezerwachfifi pisze: Tomáš Rosický
Vincent van den Berg
Joe O'Cearuill
Tutaj tylko Tomas Rosicky wydaję się świetnym transferem!
w ekipie Chelsea.fifi pisze:Hilario (Nacional, wolny transfer)
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 sie 2006, 14:24
fifi pisze:Do Arsenalu przybyło 3 nowych piłkarzy:
Tomáš Rosický
Vincent van den Berg
Joe O'Cearuill
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 22 sie 2006, 14:47
Hilario do Chelsea prosze ja ciebie przyszedł po to by być rezerwowym bramkarzem i nie jest juniorem tylko 30 letnim grajkiem!fieldy pisze:ale wiesz o czym piszesz w ogóle ? pozostała 2 to juniorzy, którzy mają się ogrywać w rezerwachfifi pisze: Tomáš Rosický
Vincent van den Berg
Joe O'Cearuill
Tutaj tylko Tomas Rosicky wydaję się świetnym transferem!wiec oczywiste jest, że nie będa grać w pierwszym składzie, podobnie jak
w ekipie Chelsea.fifi pisze:Hilario (Nacional, wolny transfer)
I tak jak ATI napsiał, obaj obrońcy już dawno przyszli do ManU, nie w tym oknie.
I transfery to nie wszytsko.
Alkoholiko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 sie 2006, 14:55
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 sie 2006, 15:14
a czy ja napisałem, ze jest juniorem ? napsiałem, ze podobnie jak 2 juniorów z Arsenalu w pierwszym składzie sobie nie pogra, chyba, ze w CC, lub FA CUP, to jest tak oczywiste, że nie widzę sensu dalej o tym dyskutować.Alkoholiko pisze:Hilario do Chelsea prosze ja ciebie przyszedł po to by być rezerwowym bramkarzem i nie jest juniorem tylko 30 letnim grajkiem!
przeczytałem fragment dotyczący ArsenaluRealFan pisze:Ciekawe czy fieldy'emu będzie się chciało go czytać Laughing
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 22 sie 2006, 15:27
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 sie 2006, 15:44
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 22 sie 2006, 16:56
Święta racja, ale temat nazywa się "Kto mistrzem Anglii w sezonie 2006/2007", a nie "Kto mistrzem Anglii za 5 lat. Zgodzę się, że Wenger ma nosa do młodzieży i potrafi znaleźć odpowedni "materiał" na zawodnika światowego poziomu, a także wykrzesać z takiego chłopaka takie rzeczy o jakich sam pewnie nie śnił. Kto słyszał jeszcze 3 lata temu o Fabregasie, Eboue czy Wallcocie? Fani Arsenalu pewnie troszeczkę tak, ale szerwszej publiczności pokazali się tak de facto w poprzednim sezonie.RóżA pisze:Zgoda Martin, ale zauważ, że w Arsenalu gra w tym momencie bardzo dużo młodych, zdolnych graczy, którzy z czasem powinni stać się jednymi z lepszych.
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 sie 2006, 17:14
RóżA
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio