Tez mnie to dziwifieldy pisze:ja tu czegos nie rozumiem, przed 4 laty Gilberto Silva zagrał we wsyztskich meczach Brazylii, po 90 minut, a był słabszy niż teraz.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: $canda(L)ous » 13 cze 2006, 14:21
Tez mnie to dziwifieldy pisze:ja tu czegos nie rozumiem, przed 4 laty Gilberto Silva zagrał we wsyztskich meczach Brazylii, po 90 minut, a był słabszy niż teraz.
$canda(L)ous

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szczerbiec » 13 cze 2006, 14:36
szczerbiec
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 13 cze 2006, 14:44
szczerbiec pisze:to ciekawe, tam znacznie popularniejsze jest rugby niż piłka nożna.
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 cze 2006, 21:52
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 cze 2006, 21:53
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: $canda(L)ous » 13 cze 2006, 21:57
Mi sie mecz podoba, a z tymi zmianami to ja sie w 100% zgodzeczeher pisze:OUT: RONALDO i ADRIANO
IN: FRED i ROBINHO
$canda(L)ous

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 13 cze 2006, 22:04
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 13 cze 2006, 23:02
Karmelinho15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 cze 2006, 23:02
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: $canda(L)ous » 13 cze 2006, 23:06
Krzysztof Jarzyna pisze:$canda(L)ous jezeli chcesz miec negatywna range, to nabijaj dalej. "Zenujacy nabijacz", "Tak - jestem nabijaczem", "Pseudowforumowicz" itd. Mozesz sobie wybrac jak chcesz![]()
Krzysztof Jarzyna pisze:Kaka geniusz. Uwielbiam jego gre. Dzisiaj bardziej pozyteczny niz Ronaldinho.
No i tu sie Krzysui mylisz, Chorwacja chciala wyrownac i miala ku temu szanse, gdy by pilkaze Chorwacji strzelali w rog bramki a nie srodek to mecz by byl jeszcze ciekawszy.Krzysztof Jarzyna pisze:Jak Chorwacja bedzie chciala wyrownac, to... przegra wiecej. Brazylia juz nie pusci. Oby.
$canda(L)ous
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 cze 2006, 23:07
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 13 cze 2006, 23:07
AgaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 cze 2006, 23:08
Ronaldo rzeczywiście nie miał piłek, ale wiedza w jakiej jest formie to mu nie podająKrzysztof Jarzyna pisze:Adriano i Ronaldo niestety nie istnieja, ale fakt jest taki, ze tez nie maja pilek. W ogole.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 cze 2006, 23:10
Jeszcze przed turniejem tak mówiłem. Jednak większość pisała, że Ronaldo się obudzi na turniej.Krzysztof Jarzyna pisze:Adriano i Ronaldo niestety nie istnieja
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: $canda(L)ous » 13 cze 2006, 23:14
wedlog mnie jak narazie to za wczesnie na takie oceny, to dopiero pierwszy mecz.Corinthians pisze:Jeszcze przed turniejem tak mówiłem. Jednak większość pisała, że Ronaldo się obudzi na turniej.
Widzimy jak się obudził. Tak samo jak Adriano. Co to jest za atak? Atak mistrzów świata?
niestety, liczylem na remis, bylo by ciekawie w grupie, mimo wszystko wciaz wierze w Chorwacje ze wyjda z grupy, bo Australia szczerze to nic nie pokazala...Corinthians pisze:Szkoda Chorwatów. Kolejny zespół, który zagrał dobre zawody a przegrał.
smierdzi, smierdzi moze jutro ona bedzieCorinthians pisze:A tak ciągle śmierdzi sensacją...
$canda(L)ous
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio