kobiety i piłka nożna...pośmiewisko czy oryginalność? - Strona 4

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
wojcik2007
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wojcik2007 » 15 cze 2006, 17:24

Zgadzam sie z ziomkiem (MLSoccer). Ale patrzac z drugiej strony jak ktos czegos bardzo chce to nie mozna mu tego zabronic czy tez zakazac i tyle. :D :) :o :? 8) :lol:

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 15 cze 2006, 17:39

Jak sie nie da zabronic to co mozna zrobic nic.Jak naszym pilkarzom ktorzy grali z Niemcami nie moglismy i nie bylismy w stanbie zabronic grac na remis a oni sie uparli i co im zrobisz,no co? :?

Wracajac do pan biedajacych za pilka to moze daloby sie polaczyc piekne z pozytecznym np. piekne panie graja w pilke nozna ale bez koszulek co o tym sadzisz :D .
wojcik2007 pisze:Zgadzam sie z ziomkiem (MLSoccer). Ale patrzac z drugiej strony jak ktos czegos bardzo chce to nie mozna mu tego zabronic czy tez zakazac i tyle. :D :) :o :? 8) :lol:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 cze 2006, 17:40

http://sex-worldcup2006.com/groups.php

Polecam.

Warto kazdej reprezentantce przyjrzec sie z osobna :]

Czysta erotyka wiec moze nie dostane ostrzezenia a jesli nawet to za takie ladne rzeczy warto :P

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 lip 2006, 11:50

Pośmiewisko czy oryginalność? Moim zdaniem żadna z tych rzeczy. To stało się już raczej normą, szczególnie w dzisiajszych czasach, gdy płeć piękna stawiana jest na równi z mężczyznami :wink: Ale nie do tego piję :wink:

Kobiecy futbol może również stać się źródłem dość pokaźnych dochodów, czego przykładem może być kobieca drużyna Arsenalu, która już bodajże 4 raz pod rząd zdobyła mistrzostwo Premiership :wink: Z tego co wiem, to w tym oknie transferowym Arsenal Ladies dokonało również paru dość spektakularnych transferów (jak na środowisko kobiecej piłki :wink: ) opiewających na całkiem spore kwoty :wink:

Obrazek

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2166
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 lip 2008, 0:26

siber_vfl pisze:osobiscie nie chcialbym miec dziewczyny grajacej w pile, ciagle poobijane nogi i wogole hehe
Ja nie gram w piłkę już 5 lat, a też mam poobijane nogi [mam bardzo niebezpieczne łóżko i marmurowy stół]. To żadna zasada :P

siber_vfl pisze:i kurna jak lezala babka to ja podniesli a ona rozplakana ze ja boli
Faceci też płaczą 8)

agata814
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: agata814 » 18 lip 2008, 23:49

hmm ciekawy temat, ja jestem dziewczyna, gram w pilke, moze z poczatku ludzi mowili cos, ze gram, ale teraz.wszycsy sa przyzwyczajeni

a co do brutalnosci, to ja gram raczej z dziewczynami i one graja strasznie ostro!! ja tak nie gram, gram czysto i pięknie :P raz gralam przeciwko chlopakom, a ci co??
nawet raz mnie nikt nie podciął, tylko czasem za mocno kryli :P
a jak mnie kiedys taka dziwczyna o 0,3m wieksz ode mnie (mam 1,55)
kopnela to sie poplakalam, dziwczyny graja bardzo ostro, a chlopaki przeciwko dziewczynom delikatnie

aha, wiecie,z e na pocztaku to pilka kobiet budzila wiekse zaiteresowanie, wiec wtedy panami byli panowie, nie pozwolili na to i usuneli kobeity z murawy i ze stadiionu, pilka kobiet dopiero sie rodzi na nowo, a wilkie boom bedzi na mistrzostwach w Niemczech

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2166
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 19 lip 2008, 23:03

Bo my z zasady kruche jesteśmy, to się faceci troszczą o to, coby nas nie połamać :)
A między babami [które umieją grać] rodzi się wielka rywalizacja i stąd ta ostra walka :)

agata814
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: agata814 » 20 lip 2008, 2:24

tak, ale niektore grubo przesadzaja ;]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”