Post Wyświetl pojedynczy post autor: PabloPab » 25 sty 2010, 11:47
PabloPab
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ferdek:) » 04 lut 2010, 15:03
Ha!!! Ktoś tu ma taki sam pomysł jak ja:) Gratuluje pomysłowościPabloPab pisze:Nie wiem, jak wy, ale ja mam dość serduszek i tych wszystkich walentynkowych gadżetów. Rozumiem, że to święto tak bardzo weszło w naszą tradycję, że trudno go nie zauważać, ale osobiście, jeśli mam już sprawić, żeby moja kobieta poczuła się doceniona i kochana w ten dzień (staram się, żeby zawsze tak się czuła, ale rozumiem, że ten dzień jest ważny) to chcę dać jej coś wyjątkowego. I w tym roku o moim uczuciu moja Pani dowie się ze specjalnie dla niej przygotowanej gazety z artykułem o sobie i o tym, jak bardzo ją kocham na pierwszej stronie. Myślę, że to fajny pomysł na prezent na Walentynki, bo każdej kobiecie będzie miło przeczytać o sobie, że jest najcudowniejsza na świecie. Kwiaty więdną, a taka gazeta zostaje...
Ferdek:)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: martinez » 11 lut 2010, 16:34
martinez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: badball » 13 lut 2013, 22:00
badball
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piłkoszał » 13 mar 2013, 16:39
Piłkoszał
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 13 mar 2013, 16:40
Toście jej prezent zrobiliPiłkoszał pisze:Ja tam w tym roku kupiłem żonie ptasie mleczko, syn jej wręczył a na koniec razem z synem zjedliśmy całe pudełko słodkości i zona się na Nas troszkę wkurzyła
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KierDama » 28 sty 2014, 14:14

KierDama

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 28 sty 2014, 14:51
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 28 sty 2014, 19:45
Sesto Elemento
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio