Liga Europy (zbiorczy) - Strona 4

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Kto wygra Ligę Europy 2019/2020?

United
0
Brak głosów
Inter
6
35%
Wolverhampton
1
6%
Sevilla
5
29%
Leverkusen
0
Brak głosów
Roma
0
Brak głosów
Getafe
0
Brak głosów
Eintracht
2
12%
Ktoś inny
3
18%
Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 13 lis 2004, 10:55

Kamilo pisze:Ja Stuttgartowi myśle, ze ma realne szanse na wygranie pucharu UEFA !! :wink:
tez jestem za niemcami...ale rownierz chcialbym aby AZ wygralo...

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 24 gru 2004, 10:40

Mikusinski pisze:Kibicuję Fayenoordowi Rotterdam,FC Brugge( :P ),Amice Wronki( 8) ),Stuttgartowi,Beveren i Alemanni Achen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No i widzisz śmiejesz sie z Alemanii a prosze jak grają :wink:

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Re: zwycięzca PUEFA 2005/05

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 18 lut 2005, 18:03

feniks pisze:zaryzykuję i postawię na PANATHINAIKOS ATENY
:o
i dobrze zrobiłeś :D

Ogólnie bez niespodzianek mozę z wyjatkiem Saragossy

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 18 lut 2005, 19:36

Według mnie niespodzianką całej imprezki może być Villareal.Jeśli zachowa formę, to niesiona przez Romana i Diego daleko zajdzie.Ciekawi mnie też Dnipro Dniepropietrowsk. 8)

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 19 lut 2005, 7:21

Niespodziankę, może sprawić Dynamo Kijów, które przecież było w grupie z Bayerem, Realem i Romą. Gdyby w ostatnim meczu Dynamo wygrało z Bayerem to ono awansowało by do dalszych rozgrywek.

Również po Puchar UEFA może sięgnąć Villareal z Juan'em Roman'em Riquleme, którzy w tym sezonie grają bardzo dobrą piłkę. Mój tym to Dynamo Kijów lub Villareal !

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 18 mar 2005, 15:53

Pary 1/4 Pucharu Uefa

1.Steaua-Villarreal : Alkmaar
2.CSKA Moskva : Auxerre
3.Newcastle : Sporting
4.Austria : Parma

Winner Q-F 4 - Winner Q-F 2
Winner Q-F 3 - Winner Q-F 1

finał wiadomo : ))

:arrow: 1 para jeszcze nie jest calkowicie wykrystalizowana, ale mysle ze Villareal pokaze w domu
dobry footboll i przejdzie do nastepnej rundy, w ktorej spotka sie z AZ, ktore jest objawieniem nie tylko w lidze holenderskiej
ale jak widac rowniez w pucharze UEFA, mimo wszystko wydaje mi sie iz przejdzie do nastepnej rundy ekipa z polwyspu apeninskiego ( chyba nie musze tlumaczyc dlaczego : )) a poekna brameczkę strzeli Roman
3:1 2:2
:arrow: Moim zdaniem jezeli CSKA przejdzie Auxerre jest juz w finale, ktory powinni wygrać. Druzyna z Moskwy jest bardzo silna i przedewszystkim bardzo dobrze ulozona pilkarsko. Stawiam 2:0 i 0:1
:arrow: heh Sporting znowu zagra z druzyna z wysp : ) tym razem chyba jednak nie bedzie tak latwo... mimo wszystko mam nadzieje ze przejda dalej, gdyz z tego co zdolalem zaobserwowac graja najladniejsza pilke nozna z pozostalych na tym szczeblu ekip.
:arrow: co za mecz ! dno... gdyby nie kiks wlodara Legia by pokonala Austrię... nawet o tym nic nie pisze !

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 mar 2005, 17:18

Baqu pisze:Pary 1/4 Pucharu Uefa

1.Steaua-Villarreal : Alkmaar
2.CSKA Moskva : Auxerre
3.Newcastle : Sporting
4.Austria : Parma

Winner Q-F 4 - Winner Q-F 2
Winner Q-F 3 - Winner Q-F 1

Puchar UEFA to taka europejska druga liga więc nie przyglądam mu się tak bacznie. W tym roku jednak cieszy mnie obecność drużyny Villarreal.

1. Jeśli tylko Hiszpanie przejdą Steaue to z Holendrami powinni sobie poradzić. Chciałbym aby cały puchar UEFA wygrali w tym roku.
2. Zdecydowanie CSKA jak dla mnie. W sumie to mógłbym podpisać się pod tym co napisał Baqu bo w 100% zgadzam się z nim. Poza tym Auxerre nie prezentuje ostatnio jakiejś zachwycającej formy.
3. Newcastle lubie tylko ze względu na Kluiverta ale nawet on chyba im nie pomoże (zwłaszcza, że nic dobrego jak narazie nie prezentuje za bardzo swoją grą). Niech drużyna z Portugalii gra dalej i pokaże jakiś ładniejszy styl gry od pozostałych ekip.
4. Co za nędzna para :? Obie drużyny za słabe jak na ten etap pucharu UEFA. Nie kibicuje żadnej z nich i nie wiem kto przejdzie dalej. Może niech rzucą monetą :roll: :wink: :lol:

Awatar użytkownika
boca
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boca » 18 mar 2005, 18:57

Największym faworytem wydaje się być Villareal , napewno przejdą Steua , a póżnij AZ , są lepsi i grają bardzo dobrze .
CSKA ma większe szansę z Auxere , lepsi byli w dwumeczu z PSG , Auxerre niby lepsze , ale też nie da rady .
Newcastle pokonuje ostatnio wszystkich , więc pomści Midlesbrough i pokona Sporting , chociaż Sporting będzie się bardzo starał by grać finał u siebie , będzie ciekawie .
Austria - Parma wielka niewiadoma , pewnie znowu padną dwa remisy i o awansie zadecyduje liczba strzelonych bramek na wyjeżdzie .

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 19 mar 2005, 0:54

1.Steaua-Villarreal : Alkmaar tutaj napewno mecz villareal - az alkmaar... i jednak zespoł holenderski awansuje..
2.CSKA Moskva : Auxerre dla mnie zupełna niespodzianka cska....ale nie są mocni na francuzów:D
3.Newcastle : Sporting jesli Shearer zagra dobrze to Newcastle awansuje..a jak nie to wiadomo....
4.Austria : Parma licze na Austrie i zeby MIla sie pokazal z dobrej strony

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 27 mar 2005, 19:33

Niespodziewałem się, że Az Alkmaar zajdzie tak daleko w Pucharze Uefa, bardzo mnie zdziwiła bardzo dobra gra jaką prezentują gracze AZ Alkmaar, i wydaję mi się że drużyna z tej pary AZ Alkmaar - Villareal zdobędzie Puchar Uefa...

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 27 mar 2005, 19:53

Puchar UEFA może wygrać AZ Alkmaar, które znakomicie spisuje się w tym roku, CSKA Moskwa, które wygrywa mecze, ale może zostać zatrzymane przez francuzów Auxerre. Sporting Lizbona, jest też bardzo silny, pokonali Middlesbrough. Jednak moim cichym faworytem pozostaje Newcastle United. To byłby dobry, ostatni Sezon w karierze Alana Shearera. Jeszcze parę goli może dołożyć skuteczny ostatnio Patrick Kluivert. Austria Wieden, z Milą na ławce rezerwowych, może też pokazać się z dobrej strony. Villarreal, drugi mój faworyt po Newcastle, który gra bardzo ładny futbol.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 kwie 2005, 22:57

No i jesteśmy już po pierwszych meczach ćwierćfinałowych.
Wyniki nie podobają mi się za bardzo :?
CSKA - Auxerre 4:0 :arrow: rozumiem, że Rosjanie zasługują na awans bo to świetna drużyna ale teraz rewanż jest zbędny czyli zero emocji.
Austria Wiedeń - Parma 1:1 :arrow: Spotkały się dwie słabe drużyny i awans dalej nie roztrzygnięty. Może lepiej byłoby monetą rzucić :?: :wink: Mila strzelił bramkę czyli mecz musiał stać na baardzo niskim poziomie :wink:
Newcastle - Sporting 1:0 :arrow: Dobry wynik dla Anglików i jak dla mnie są faworytami do awansu. Chociaż ta para jest ciekawa.
Villarreal - AZ Alkmaar 1:2 :arrow: Tutaj bardzo ubolewam :cry: Chciałbym aby Hiszpanie wygrali cały UEFA w tym roku a tu taka porażka :? Ten wynik w perspektywie rewanżu jest naprawdę bardzo niekorzystny dla Hiszpanów. Riquelme nie wykorzystał karnego :? Ajj jestem bardzo niepocieszony.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 07 kwie 2005, 23:09

CSKA Moskwa 4:0 Auxerre - ewidentnie awans należy się Rosjanom. Zagrali, na co wskazuje ilość bramek, bardzo dobry mecz i sądzę, że Love może poprowadzić ich do finału. :?

Austria Wiedeń 1:1 Parma - mecz, na który czekali kibice polskich piłkarzy grających zagranicą. :P Mila nie zawiódł - zdobył bramkę, która dała jeszcze nadzieję gospodarzom tego meczu na awans do półfinału. :D Ciekawe, jakie za to otrzyma noty. :P

Newcastle 1:0 Sporting Lizbona - bez większych niespodzianek. Shearer znów zdobył bramkę, która daje duże szanse Newcastle na awans do upragnionego półfinału.

Villarreal 1:2 AZ Alkmar - trochę się dziwię, że Hiszpanie nie zdołali pokonać dość przeciętnych Holendrów. Jednak to jest w futbolu najpiękniejsze - każdy ma szansę na awans. :D :D

Awatar użytkownika
NowakKamil
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 08 kwie 2005, 0:13

CSKA Moskwa 4:0 Auxerre - Nie pozbierają się chłopaki ... nie dadza rady w rewanżu
Austria Wiedeń 1:1 Parma - `No oglądałem ten mecz więc wiem AC Parma nie grała wielkiej piłki a Austria była bardziej przekonywujaca i bardzo dobrze że Sebastian strzelił wyrównujacego gola.

Newcastle 1:0 Sporting Lizbona -Oba zespoły grały taki sam nudny mecz nic nie wynikało z gry NUFC ani Sportingu. Gdyby nie mecz powyżej leciał w tv to bym umarł z nudów ... :wink: :o
Villarreal 1:2 AZ Alkmar - Villrreal wygrywało juz w 14 minucie po golu Riquelme ale widą c że goście z holandii będą w finale pucharu Uefa ... nie myśle żeby CF sie otrząsneło z dzisiejszej porażki :)
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2005, 0:34 przez NowakKamil, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”