Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 kwie 2008, 12:07
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 17 kwie 2008, 12:16
Mało mnie prawdę mówiąc obchodzą inne reprezentację, ale nawet w tych krajach co je wymieniłeś chyba nie ma takiego przypadku jak Roger czy Olisadebe. Camoranesi ma włoskie pochodzenie jak wielu Argentyńczyków i z tego powodu dostał obywatelstwo. Hargreaves jest synem Anglików mieszkających w Kanadzie. Jeśli chodzi o Francję to 99% tych zawodników urodziło się we Francji lub we francuskich koloniach. Deco zagrał w reprezentacji portugali po sześciu latach gry tam. Poza tym wiadomo, że Brazylie i Portugalię wiele łączy.rbortniczuk pisze:...
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 17 kwie 2008, 12:23
BERGKAMP
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 17 kwie 2008, 12:27
LookAsh pisze:i jezeli bedziemy dalej szli ta droga to za jakis czas nadanie obywatelstwa bedzie po prostu inna forma transferu
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 kwie 2008, 12:28
póki co w komentarzach znalazłem 2 twoje wypowiedzi na temat Rogera.BERGKAMP pisze:Nie będe pisał dlaczego bo już pisałem i nie będę się powtarzał.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 kwie 2008, 12:34
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 17 kwie 2008, 12:39
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 17 kwie 2008, 12:52
Nie piłka a życie. Migracja opanowała cały świat i granice już praktycznie istnieją tylko na mapie. Wczoraj słyszałem że Chińczyki 'kradną' nam pilotów przez co mamy niedobórTaka jest współczesna piłka, trzeba się z tym pogodzić...
To po co ten głupi post sie powtarzającyTO jest KPINA JAKAŚ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
NIE DLA ROGERA W Reprezentacji!!!!
Nie będe pisał dlaczego bo już pisałem i nie będę się powtarzał.
Pewnie będzie na niego mówił Robinho albo RonnieZico_FCI pisze:Ciekawe jak Lechu wymówił nazwisko Rogera Laughing
Jak nam nie pójdzie to nie tylko Roger będzie wytykany (jeszcze zalezy jak się spisze i czy w ogóle pojedzieCiekawy jestem co sie stanie jak Roger pojedzie na Euro i zagra tam beznadziejnie. Nie daj boze Polska reprezentacja przegra wszystkie mecze i wroci wczesniej do domu. Wtedy dopiero zacznie sie jatka z powolaniem Rogera.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 17 kwie 2008, 12:59
Zico_FCI pisze:Camoranesi ma włoskie pochodzenie jak wielu Argentyńczyków i z tego powodu dostał obywatelstwo. Hargreaves jest synem Anglików mieszkających w Kanadzie. Jeśli chodzi o Francję to 99% tych zawodników urodziło się we Francji lub we francuskich koloniach. Deco zagrał w reprezentacji portugali po sześciu latach gry tam. Poza tym wiadomo, że Brazylię i Portugalię wiele łączy.
Zgadzam się. Kiedy Oli strzelał gole wszyscy byli zachwyceni, To jest tak jak w przypadku reprezentowania Polski w europejskich pucharach, znikaja wtedy waśnie między kibicami, każdy wtedy kibicuje np. Legii która gra z szachtarem czy Wiśle gdy ta gra z schalke.fieldy pisze:Choć skoro dostał obywatelstwo, jest piłkarzem grającym w polskiej lidze ... jak będzie wystarczająco dobry, to powinien dostać powołanie.
rbortniczuk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 17 kwie 2008, 13:05
Bienias pisze:Naiwny jestes.
To chyba oczywiste, że tak.Bienias pisze:Lepiej by ci bylo gdyby powiedzial kocham Polske i czuje sie Polakiem i zaspiewal hymn lepiej od naszego prezydenta?
Piłkarski potencjał w nim widze, ale nie zmienia to faktu, że nie jest Polakiem... a to czy gra w Legii czy Wiśle czy Lechu to mnie tutaj akurat najmniej obchodzi.Bienias pisze:Tylko zaslepieni nienawiscia do obywatelswa Rogera i Legii nie widza w nim pilkarskiego potencjalu i zawodnika na miare kadry.
Bienias pisze:nie wiem czy wiesz Ebi mial podobnie
Yukasz pisze:A jak jakiś Bąk czy inni będą się mścili i np na boisku specjalnie porozumiewali się po polsku a nie angielsku to niech wyp...
Mówi po polsku i ma bodajże matke Polke, wiec nie widze problemurbortniczuk pisze:i co robert czuje sie polakiem???
rbortniczuk pisze:Ilu jest takich piłkarzy, np. Szetela którzy mogliby grac a nie chcą, Pomimo, ze są Polakami, czyi gardzą naszym obywatelstwem,
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 kwie 2008, 13:11
Nie on a nasz kochany o wielki Don Leo!! Roger sie nie pcha na sile do kadry. To my go chcemy przez trenera! Jest chyba roznica.Einar pisze:a ten tu nagle sie obudził jak sie okazało, że gramy w Euro.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 17 kwie 2008, 13:30
BERGKAMP

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 17 kwie 2008, 13:56
Einar pisze:rbortniczuk napisał:
i co robert czuje sie polakiem???
Mówi po polsku i ma bodajże matke Polke, wiec nie widze problemu Rolling Eyes
rbortniczuk napisał:
Ilu jest takich piłkarzy, np. Szetela którzy mogliby grac a nie chcą, Pomimo, ze są Polakami, czyi gardzą naszym obywatelstwem,
To raczej było tak, że my gardziliśmy Szetelą
rbortniczuk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio