FORZA S.S. LAZIO
A ROMA SOLO LA LAZIO
ULTRAS LAZIO---> PER L'ONORE DI ROMA ONORE E GLORIA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 24 sie 2004, 10:08
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 24 sie 2004, 11:54
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 24 sie 2004, 12:14
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 24 sie 2004, 12:43
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chiesa » 24 sie 2004, 21:19
Chiesa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 24 sie 2004, 22:43
A skromnosci to Twoje drugie imie.Chiesa pisze:LOL do lazio.Nie chce się kłócic,ale na piłce to Ty sie nie znasz ! No i co z tego,że Totti gadał sędziemu,by przerwał mecz.Kibic Lazio,który podał wiadomośc o śmierci chłopaka mógł doprowadzić do takiej zadymy,że nie wiem jakby wyglądał Rzym.Ja słucham relacji w radio włoskim i ligę włoską mam w jednym palcu więc mi nie pisz takich rzeczy.A język włoski jest moim drugim językiem.A Roma i tak jest lepsza Lazio.Zobaczymy jak w tym roku Viola Wam nastrzela goli.Forza Viola !
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chiesa » 24 sie 2004, 22:53
Chiesa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 24 sie 2004, 22:56
Skromny czy nie ale zna sie na rzeczy,co do meczu z Lazio to rzeczywiscie wina lezy po ich stronie,a ROMA ZAWSZE BYLA LEPSZA OD LAZIOChlopaczek pisze:A skromnosci to Twoje drugie imie.Chiesa pisze:LOL do lazio.Nie chce się kłócic,ale na piłce to Ty sie nie znasz ! No i co z tego,że Totti gadał sędziemu,by przerwał mecz.Kibic Lazio,który podał wiadomośc o śmierci chłopaka mógł doprowadzić do takiej zadymy,że nie wiem jakby wyglądał Rzym.Ja słucham relacji w radio włoskim i ligę włoską mam w jednym palcu więc mi nie pisz takich rzeczy.A język włoski jest moim drugim językiem.A Roma i tak jest lepsza Lazio.Zobaczymy jak w tym roku Viola Wam nastrzela goli.Forza Viola !
Pozdrawiam.
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 24 sie 2004, 23:04
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 24 sie 2004, 23:08
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 24 sie 2004, 23:24
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 25 sie 2004, 0:16
Luz maryja ja tez nie lubie mocno fanowskich zachowan ktore tutaj przewazaja.Nie wazne ze przegrali nie wazne ze maja slaby sklad i tak jestesmy najlepsi i zdobedziemy mistrza.O tym caly czas mowie tutaj.Jednak stwierdzenie ze ma sie lige wloska (lub jakas inna) w malym palcu uwazam za bunczuczne i na wyrost.No chyba ze na serio jestes taki super miachacz z wloskiej to zwracam honorChiesa pisze:Chłopaczek ja też Cię pozdrawiam.To nie jest chwalenie się.Nie lubię tylko gdy po za własnym zespołem nie widzi się nic.Znając język mogę ocenić sytuację i być obiektywny.Wiem,że forum jest po to by wygłaszać poglądy,ale trochę obiektywizmu by się przydało.Forza Viola !
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chiesa » 25 sie 2004, 0:39
Chiesa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 25 sie 2004, 0:45
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 25 sie 2004, 10:33
LAZIO
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio