Sam w to za bardzo chyba nie wierze no ale.. kurde. Przeciez nie pisalby ze jest gotowy na Rooneya jakby mial nie grac, bo przeciez ustawki chyba nie maja co?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 13 gru 2010, 5:43
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 13 gru 2010, 11:03
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 gru 2010, 11:33
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 13 gru 2010, 11:41
Niech Wenger sobie nie robi czasem jaj. Chociaż myślę, że nawet jeśli już doszli do zdrowia po urazach to nie zagrają. Po pierwsze, potrzebują czasu żeby dojść do jakiejś formy, a po drugie pewnie istnieje jakieś ryzyko nawrotu kontuzji. W takim meczu nikt się nie będzie oszczędzał, więc lepiej niech obaj dadzą sobie spokój. Ewentualnie Cesc mógł ławki postraszyć i jakieś tak minuty dostać, ale też nie jestem do końca przekonany.fieldy pisze:ardziej zaintrygowała mnie wiadomośc, ze Diaby i Cesc mogą zagrać. Nie chciałbym chyba żadnego z nich widzieć na boisku.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 13 gru 2010, 13:18
Myślicie, że Wojtek da radę w takim meczu? Nie mówię to o jego umiejętnościach, bo wierzę w nie, ale czy nie spali się psychicznie? Debiut w Premier League w takim spotkaniu to przecież wielka sprawa.Na doniesienia The Sun zareagował dziennikarz Gazety Wyborczej Robert Błoński. Wysłał do Szczęsnego sms-a z pytaniem, czy angielski dziennik podaje prawdziwe informacje
- Zagrasz dzisiaj przeciwko Manchesterowi?
- Owszem. I bardzo mi się to podoba - odpowiedział po chwili Szczęsny.
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 gru 2010, 13:25
Jeśli rzeczywiście ma tak mocną psychę jak wszyscy myślą, to się nie spali. Dlatego właśnie chciałbym go dziś zobaczyć, by się przekonać jak to z nim naprawdę jest. Stawiam na to, że psychicznie dałby radę. Jak będzie - zobaczymy. Ważniejsze by Koscielny się nie spalił. Od przecież jeszcze 2 sezony temu grał w Ligue2. Wolałbym Djourou, który ma na koncie więcej ważnych spotkań i ostatnio ma lepszą formę.emdżej pisze:Myślicie, że Wojtek da radę w takim meczu?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 13 gru 2010, 14:14
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 gru 2010, 14:23
NIe wydaje mi się by mieli zagrać od pierwszych minut.Cesc i Diaby niedawno kontuzjowani a tu plotki, że mają zagrać. I jak potem się dziwić, że macie szpital?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 13 gru 2010, 14:28
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 13 gru 2010, 14:56
źródło: sport.plNa sms-a z pytaniem "czy zagra z Manchesterem United" Wojciech Szczęsny odpowiada dziennikarzowi Gazety Wyborczej Robertowi Błońskiemu: "Owszem. I całkiem mi się to podoba". 20-latek zadebiutuje dziś w Premier League, w hitowym meczu pomiędzy liderem a trzecim zespołem tabeli!
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 gru 2010, 15:00
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 13 gru 2010, 15:19
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 gru 2010, 15:21
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 gru 2010, 15:27
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 13 gru 2010, 15:32
Magnum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited