Liga Haxball - Strona 4

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Haxball

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 sty 2012, 14:42

Nie wiem jak będzie z czasem ale ja w jakimś beniaminku za jokera mogę robić. Ewentualnie widzę się w 1-2-1 przechodzącym płynnie w 1-1-2 na lewej stronie :wink:

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 06 sty 2012, 14:46

Morrow więc możemy założyć klub i wziąć jeszcze kogoś doświadczonego :D

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 sty 2012, 14:47

A najlepiej 3 :wink:

Pytanie kto się podejmie ogarnięcia tego wszystkiego bo jakby nie patrzeć to sporo roboty z regulaminami, składami, itp.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 06 sty 2012, 15:37

Wcześniej pisałem że mogę się podjąc pod warunkiem że ktoś jeszcze pomoże choć w sumie żadnej filozofii nie ma wystarczy temat z regulaminem dot. ligi i listą składów potem już będą same wyniki,próby ugadania się

Oto wstępny regulamin

1. Liga trwa od 1 lutego do 31 marca w między czasie mają zostać rozegrane wszystkie spotkania
2. Każdy z każdym mecz i rewanż
3. Ligę gramy na boisku big 2x5 minut ze zmianą stron :)
4. Każda drużyna ustala sobie kapitana drużyny który będzie się kontaktował z przedstawicielem drugiej drużyny w celu ustalenia terminu-miejsca spotkania.Może to być na forum,może poprzez PW,gg i bóg wie co :D
5. Jeśli drużyny umówią się na dane spotkanie a członek zespołu nie przyjdzie czy też zabraknie rezerwowego drużyna przeciwna która będzie w komplecie ma prawo się ubiegać się o walkower(3-0)
6. Każdy przedstawiciel-kapitan drużyny dostanie hasło do terminarz/wyników na strone http://www.haxball.gr/ aby mógł wpisać wynik a w temacie dot. haxballa aby został podany wynik przez obie drużyny(już nie koniecznie przez kapitana drużyny) aby też nie było jakiś wałków że któraś drużyna się nie zgadza z wynikiem...Choć myślę że druga część tego 5 pkt jest zbędna no ale mogą się zdarzyć jakieś nieścisłości

Chyba nie trzeba kolejnego pkt że za zwycięstwo 3 pkt remis 1 a porażka 0? :roll:

Terminy wydają mi się odpowiednie bo drużyn będzie mało...Na początek trzeba sprawdzić kto chce wziąść naprawdę udział i zrobić porządną liste...

Ciekawe jestem czy uda się przywrócić drużynę La Masia,FC Barcelona bo ostatnio rzadko widać wszystkich na forum a co dopiero mówić o haxballu :P

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 06 sty 2012, 15:45

Ja mogę zostać prezesem FFH, czyli Forumowej Federacji Haxballa. Myslę, że sbQ zostanie moim sekretarzem, a cloner zajmie się wydziałem gier. Doktora przydzielę do Wydziału Szkolenia, a Lisek będzie odpowiedzialny za Wydział Bezpieczeństwa FFH.

Na początek licencje, czyli przez najbliższe 3-4 miechy nie będziemy mogli się zdecydować i podać konkretnej liczby drużyn. Potem wydanie pozwolenia na pracę trenerom - sorry, bez UEFA Pro to można sobie Jagę poprowadzić, ale nie GPE. A w kwietniu złożę wszystkim kibicom życzenia na YT. sbQ a Ty weź się za płodzenie, bo to może być chwilowa okazja, aby kupić młodemu mieszkanie... a

Awatar użytkownika
barcelowicz
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barcelowicz » 06 sty 2012, 15:49

Po pierwsze witam wszystkich forumowiczów :D

Pomysł stworzenia ligi ogólnie mi się podoba. Wczoraj (a może było to nawet już dzisiaj) wyraziłem chęć udziału w tym przedsięwzięciu. Podtrzymuję swoje zdanie i oferuję ewentualną pomoc w jakiś sprawach formalnych. Co do terminarza to mam podobne zdanie jak kilka osób powyżej, brak sztywnych terminów rozgrywania spotkań, tylko przykładowo miesiąc na rozegranie rundy.
W sumie taka gra na luzie jest bardzo fajna, ale taka liga raczej nam nie zaszkodzi. Zawsze przecież po takim meczu "o stawkę" będzie można wskoczyć do pokoju "piłka.pl" albo "lamy jesteśmy", pogadać o głupotach i pograć bez presji. A jak w lidze będzie się robił chlew to się ją zlikwiduje i fajrant.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 06 sty 2012, 17:47

Ja natomiast mógłbym zostać rzecznikiem prasowym FFH, gdyż słynę ze swojej elokwencji i kwiecistego języka.

Poza tym dziwię się, że jeszcze nikt mnie nie próbował zaklepać do swojej drużyny. Mój agent milczy, a i ze mną nikt się nie kontaktował w tej sprawie...

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 06 sty 2012, 17:52

metol pisze:Ja natomiast mógłbym zostać rzecznikiem prasowym FFH, gdyż słynę ze swojej elokwencji i kwiecistego języka.

Poza tym dziwię się, że jeszcze nikt mnie nie próbował zaklepać do swojej drużyny. Mój agent milczy, a i ze mną nikt się nie kontaktował w tej sprawie...
Wiesz, poszła fama że drugi Paul Gascoigne z Ciebie. Chlejesz na umór, prowokujesz burdy, używasz wulgarnych słów, więc dziwisz się? Ale do FFH pasujesz idealnie :D

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3343

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 sty 2012, 17:53

metol pisze:Poza tym dziwię się, że jeszcze nikt mnie nie próbował zaklepać do swojej drużyny. Mój agent milczy, a i ze mną nikt się nie kontaktował w tej sprawie...
Zaklepuje Cie.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 06 sty 2012, 18:03

Kto chętny grać w barwach FC Barcelony?
Ja, ddemon... ?

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 06 sty 2012, 18:05

Z pierwszymi dwoma argumentami nie sposób się zgodzić i nie rozumiem dlaczegóż to imputuje mi się takie zachowania. To cyniczne pomówienie. Mogę się przyznać tylko do tego, że czasami w afekcie może mi się wymsknąć, nie wiem, motyla noga lub kurza twarz. Ale rzadko i wyłącznie w złości. I to w celu podkreślenia powagi sytuacji.

A Ty, Izraelu, pamiętaj, że szczytem moich ambicji nie jest grzanie ławy. Muszę grać i to w meczach o stawkę, by należycie się rozwijać.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2277
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 06 sty 2012, 18:08

Izrael reflektowałbyś nad stworzeniem teamu AC Milan czy masz jakieś inne plany już ?

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 06 sty 2012, 18:14

Ja nie gram w innej drużynie niż Everton FC. Też zastrzegam.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3343

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 sty 2012, 18:14

metol pisze:A Ty, Izraelu, pamiętaj, że szczytem moich ambicji nie jest grzanie ławy. Muszę grać i to w meczach o stawkę, by należycie się rozwijać.
Rozumiem w koncu jestes gwiazda i jako kibic Evertonu przyzwyczajony do najwyzszych splendorow.

Sytuacja wyglada tak ze moge grac na kazdej pozycji. Jezeli bede bronil to potrzebujemy dobrego napastnika. Fieldy sie nadaje bardzo dobrze. Jezeli bede gral w polu przydaloby sie zaklepac RealFana. Albo Macka jezeli regulamin nie bedzie zabranial grac zawodnikom legendarnego Nie Kleje razem.
EnJoy's pisze:Izrael reflektowałbyś nad stworzeniem teamu AC Milan czy masz jakieś inne plany już ?
Jasne. Zawsze jestes mile widziany. Czym wiecej rossonerich tym lepiej. Jednak czy zasadne jest nazywanie druzyny AC Milan? Jezeli nie wygramy bedzie glupio. Ja myslalem nad czyms w stylu Forza Lamy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”