aktualnie analizujemy sytacje panujaca w BLNowaczek pisze:Jezu wy z tego tematu robicie chlew
hmmm zamkniety jest.Nowaczek pisze: Specialnie na Alexa jest temat i tam pisac o nim

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 05 sty 2005, 19:42
aktualnie analizujemy sytacje panujaca w BLNowaczek pisze:Jezu wy z tego tematu robicie chlew
hmmm zamkniety jest.Nowaczek pisze: Specialnie na Alexa jest temat i tam pisac o nim
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 05 sty 2005, 20:01
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 05 sty 2005, 20:07
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 05 sty 2005, 20:10
hmm a kto tak twierdzil ?kostek pisze:Widze, że została poruszona sprawa IP Pana Axela, tutaj zaintrygowało mnie to, iż to IP w żadnym wypadku nie jest "holenderskie"...
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 05 sty 2005, 20:15
To była lekka aluzja do Amsterdamu widniejącego w rubryce "Skąd" w profilu Axela..rebuzz pisze:hmm a kto tak twierdzil ?kostek pisze:Widze, że została poruszona sprawa IP Pana Axela, tutaj zaintrygowało mnie to, iż to IP w żadnym wypadku nie jest "holenderskie"...![]()
przyznam ze troszke namieszalismy .. ale lepiej ze teraz sobie wytlumaczymy pewne sprawy i w jednym topiku ... niz gdybysmy to mieli ciagnac przez cale forum
pozdro
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 05 sty 2005, 20:16
Ciiiiii...Psujesz idealną mistyfikacjękostek pisze:Widze, że została poruszona sprawa IP Pana Axela, tutaj zaintrygowało mnie to, iż to IP w żadnym wypadku nie jest "holenderskie"...
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 05 sty 2005, 20:29
Axel Hammond

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 05 sty 2005, 20:59
Rufus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 05 sty 2005, 21:03
spokojnie, mysmy sobie tylko wyjasnili pare spraw i na tym koniec.Rufus pisze:i to samo radze ci rebuzz![]()
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 05 sty 2005, 21:05
Rufus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 05 sty 2005, 21:55
Z tą Herthą to nieźle dałeś do pieca. Jak na razie największy sukces odnieśli amatorzy tego klubu, dochodząc kilka(naście) lat temu do finału Pucharu Niemiec. Cóż to za klub, że rezerwy są lepsze od pierwszej drużyny? A z tym mistrzem to mam nadzieję, że żart. I tak zresztą mało smieszny.Rufus pisze:ja sobie już odpuściełem bo jemu to nie przegadai to samo radze ci rebuzz
Zawsze i wszędzie Hertha mistrzem będzie
Axel Hammond
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 05 sty 2005, 21:56
MaX_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 05 sty 2005, 21:59
Matys90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 05 sty 2005, 22:01
Rufus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 05 sty 2005, 22:03
MaX_ASR
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl