Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 18 paź 2004, 21:58
Mazurek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chicken_ns » 18 paź 2004, 22:51
chicken_ns
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 19 paź 2004, 15:31
no coraz więcej sojuszników widzę mamy hyhyhychicken_ns pisze:http://swiatpilki.com/viewtopic.php?t=6 ... c&start=90 musze postawić sie za jageta !! Po pierwsze nieznam go i nigdy z nim nie gadałem poprotu przeglądałem forum i zobaczyłem ze dostał upomninie !!
A teraz o co chodzi :
Tytuł tematu kluby jakich nie lubisz moze nie napisał tego bezpośrednio ale w jakimś stopniu przychylił się do tematu wyraził że tego klubu nie lubi !! Po drugie nie urzył jakiś obrażliwych słów. Poprostu jak się można domyslić wie co czsami robią kibice legii z kibicami poloni których jest mniej w Warszawie !! A sam sie zastanawiam po przeczytaniu tego czy to była obraza dla legi!!
I do Moderatorów moim zdaniem ta sytuacja nie zasłuzyła na ostrzeżenie bądzcie bardziej łaskawi i pobłażliwi wkoncu to jest forum i pozwólcie ludziom mówić bardziej otwarcie co myślą !!
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 paź 2004, 15:46
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 19 paź 2004, 15:50
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 19 paź 2004, 15:56
Chodzi mi o w/w zdanie. O co w tym chodzi? Dostałem ostrzeżenie jakieś 40 dni temu a ciągle nie jest skasowaneUżytkownik przyjmuje do wiadomości, że naruszenia Regulaminu mogą być przez Administratorów i Moderatorów Forum piętnowane upomnieniami, ostrzeżeniami lub - w przypadku zachowań szczególnie złośliwych lub nagminnie się powtarzających - czasowym zamknięciem dostępu do forum (banicją). Ostrzeżenia kumulują się (po dziesiątym użytkownik automatycznie usuwany jest z Forum). Użytkownikowi, który otrzymał ostrzeżenie więcej, niż przed 20 dniami konto ostrzeżeń jest czyszczone.
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 19 paź 2004, 16:29
nie, ja jestem kibicem ArsenaluBUNCH pisze:Pasztet, jesteś kibicem Realu, prawda?
To dlaczego palisz herb swojego klubu?
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 19 paź 2004, 17:59
Mazurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 paź 2004, 18:40
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 19 paź 2004, 19:31
Mazurek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chicken_ns » 19 paź 2004, 20:59
chicken_ns

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 19 paź 2004, 22:38
Mazurek