Ostrzeżenia - komentarze - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 18 paź 2004, 21:58

jaget przez 21 jeden dni nie możesz sie odzywać na forum a później masz 0 WP i zaczy sobie tylko zapamiętamy, że miałeś bana i za drugim, może trzecim razem będzie to ban dożywotni.

A co do postów to one zostają. Po upływie czsu trwania bana po prostu normalnie logujesz się na konto.

A propos przekleństw... ale macie problemy to aż mi ręce opadają... czy to jest dla was taki kłopot nieużywanie ich ? Ja chyba ani raz nie użyłem przekleństwa na tym forum... i co ? moje wypowiedzi nie mają przez to sensu ? Ludzie po prostu nie przeklinajcie i nie będzie problemu...
Amen

Awatar użytkownika
chicken_ns
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chicken_ns » 18 paź 2004, 22:51

http://swiatpilki.com/viewtopic.php?t=6 ... c&start=90 musze postawić sie za jageta !! Po pierwsze nieznam go i nigdy z nim nie gadałem poprotu przeglądałem forum i zobaczyłem ze dostał upomninie !!
A teraz o co chodzi :
Tytuł tematu kluby jakich nie lubisz moze nie napisał tego bezpośrednio ale w jakimś stopniu przychylił się do tematu wyraził że tego klubu nie lubi !! Po drugie nie urzył jakiś obrażliwych słów. Poprostu jak się można domyslić wie co czsami robią kibice legii z kibicami poloni których jest mniej w Warszawie !! A sam sie zastanawiam po przeczytaniu tego czy to była obraza dla legi!!
I do Moderatorów moim zdaniem ta sytuacja nie zasłuzyła na ostrzeżenie bądzcie bardziej łaskawi i pobłażliwi wkoncu to jest forum i pozwólcie ludziom mówić bardziej otwarcie co myślą !!

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 19 paź 2004, 15:31

chicken_ns pisze:http://swiatpilki.com/viewtopic.php?t=6 ... c&start=90 musze postawić sie za jageta !! Po pierwsze nieznam go i nigdy z nim nie gadałem poprotu przeglądałem forum i zobaczyłem ze dostał upomninie !!
A teraz o co chodzi :
Tytuł tematu kluby jakich nie lubisz moze nie napisał tego bezpośrednio ale w jakimś stopniu przychylił się do tematu wyraził że tego klubu nie lubi !! Po drugie nie urzył jakiś obrażliwych słów. Poprostu jak się można domyslić wie co czsami robią kibice legii z kibicami poloni których jest mniej w Warszawie !! A sam sie zastanawiam po przeczytaniu tego czy to była obraza dla legi!!
I do Moderatorów moim zdaniem ta sytuacja nie zasłuzyła na ostrzeżenie bądzcie bardziej łaskawi i pobłażliwi wkoncu to jest forum i pozwólcie ludziom mówić bardziej otwarcie co myślą !!
no coraz więcej sojuszników widzę mamy hyhyhy

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 paź 2004, 15:46

A dziwisz sie Pasztet? :D przeciez kazdy widzi jak sie to forum zmieniło od kiedy tutaj sie pierwszy raz pojawiliśmy...

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 19 paź 2004, 15:50

Pasztet, jesteś kibicem Realu, prawda?
To dlaczego palisz herb swojego klubu?

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 19 paź 2004, 15:56

Użytkownik przyjmuje do wiadomości, że naruszenia Regulaminu mogą być przez Administratorów i Moderatorów Forum piętnowane upomnieniami, ostrzeżeniami lub - w przypadku zachowań szczególnie złośliwych lub nagminnie się powtarzających - czasowym zamknięciem dostępu do forum (banicją). Ostrzeżenia kumulują się (po dziesiątym użytkownik automatycznie usuwany jest z Forum). Użytkownikowi, który otrzymał ostrzeżenie więcej, niż przed 20 dniami konto ostrzeżeń jest czyszczone.
Chodzi mi o w/w zdanie. O co w tym chodzi? Dostałem ostrzeżenie jakieś 40 dni temu a ciągle nie jest skasowane :/ Skucha?

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 19 paź 2004, 16:29

BUNCH pisze:Pasztet, jesteś kibicem Realu, prawda?
To dlaczego palisz herb swojego klubu?
nie, ja jestem kibicem Arsenalu 8) a palę herb bo właśnie Realu nie lubię za bardzo lol

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 19 paź 2004, 17:59

Czy uważasz, że napisanie "skisła" lub "legła" nie jest przegięciem. Spoko temat może istnieć, choć już w nim wyraziłem swoje zdanie na ten temat, ale nie obrażajmy innych klubów ! Podajesz, że kibice Legii cały czas wszczynają bójki etc. A czy to jest wina klubu, że ma takich kibiców ? I czy ten klub trzeba od razu obrażać ? A może miałem dać WP tylko za słowo "skisła" a za "legła" nie dawać ? To by było sprawiedliwe ? Ludzie troszkę szacunku dla ludzi o innych poglądach ! To się nawet tak ładnie nazywa - TOLERANCJA. Czy proszę o wiele ?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 paź 2004, 18:40

Co do obrażania klubów to sie zgadzam bo nienawidze jak któs mówia na Juventus - Jude. Ito samo napewno mają inni kibice klubów jak Real - Kurewscy, czy tez wyzej wymieniona Wisła czy Legia :?

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 19 paź 2004, 19:31

No właśnie. Moderatorzy są po to, żeby userom rozmawiało się przyjemnie, żeby nie było kłótni na forum. Jeśli ktoś pisze tak kluby jak w poście wyżej i nie byłoby moderatorów to już tylko można liczyć na inteligencje reszty membersów, którzy nie zaczną się wyzywać nawzajem. Dobre forum to takie na którym modzi nie byliby potrzebni.

Awatar użytkownika
chicken_ns
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chicken_ns » 19 paź 2004, 20:59

Ja sie zgadzam z tym że za obrażanie klubów pasuje dać Wp jednak tylko stwierdziłem że w tamtym poście prawie wogule nie obraził legii jak to czytałem to nic takiego nie zauwarzyłem i dlatego zdziwiło mnie to Wp. Moim zdaniem lepsze było by tu ostrzeżenie pisemne a nie odrazu WP !! A przeglądając forum co kilkanascie postów jest są jakieś WP. Apeluje bardziej upominajcie na prywatne wiadomości bo ciągle czerwone napisy zrażaja do tego forum :(.

A co do moderatorów to jestem waszym sojusznikiem a nie waszym przeciwnikiem :D Chciaż zrezygnowałem z roli redaktora to dalej zalezy mi na dobraj opini całego serwisu pilka.pl :D

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 19 paź 2004, 22:38

Jak to nie było nic takiego ?? Napisanie "legła warszawa" to nic takiego ?!

Awatar użytkownika
chicken_ns
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chicken_ns » 20 paź 2004, 15:03

Ale popatrz jaki był temat kluby jakich nie lubie to się wyraził "legła warszawa " Moim zdaniem to nie było aż takim duzym przegięciem !!

Skaczmy ten temat każdy ma swoje o tym zdanie :) Ale Apeluje jescze raz wiecej upomnien na prywatne wiadomości a mniej na Stronach forum :)

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 20 paź 2004, 16:15

sorry ze spytam ale te ostrzezenia znikaja po 20 dniach :?:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 20 paź 2004, 16:55

jeżeli zostaniesz zbanowany to wtedy po 20 dniach zeruje ci sie konto ostrzezen.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”