Wszystko o Pro Evolution Soccer - Strona 4

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
The Game
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 28 cze 2005, 21:45

..Ben Arfe znajdziesz w Lyonie...u mnie w zespole rozpoczyna wszystkie akcje i czzsami sam je konczy...teraz u mnie nic prawie mu nie brakuje do zidana lub ronaldinho :twisted: :twisted: :twisted: Mega Crack

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 29 cze 2005, 10:43

Zdobylem Lige Mistrzow z realem 4-2 :twisted: :twisted: wygraywalem dwa zero i dopowadzili do remisu a ja w ostatnich 10 minutach wpakowalem 2 gole :twisted: :twisted: a teraz czas kogos nowego kupic :D

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 29 cze 2005, 10:49

Ja gram na pleju i nie czaje tego calego Master Leuge :wink: , nie wiem sam ja wole grac puchar sobie jakis albo sama lige :)

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 29 cze 2005, 12:53

To jest banalnie proste..ja gram na Pc i sciagnolem sobie spolszczenie wiec wszystko kapuje ale po angilesku jest tez latwo :twisted: :twisted: :twisted:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 29 cze 2005, 12:56

Miko77 pisze:Ja gram na pleju i nie czaje tego calego Master Leuge :wink: , nie wiem sam ja wole grac puchar sobie jakis albo sama lige :)
a czego tu nie kapować?? wybierasz druzyne, lige w której chcesz grać. zaczynasz w 2 lidze. musisz byc w pierwszej dwójce zeby awansowac do 1. w srdku sezonu i na koniec masz transfery i kupujesz ludzików :wink:

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 29 cze 2005, 13:01

a masz jakis link do poradnika ja umiem po angielsku nawet dobrze i wszystko rozumiem co pisze w menusach ale nie czaje claego systemu tej master leuge nie wie mo co sie gra i takie duperele z gory THX POZDRO :)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 29 cze 2005, 13:04

Miko77 pisze:a masz jakis link do poradnika ja umiem po angielsku nawet dobrze i wszystko rozumiem co pisze w menusach ale nie czaje claego systemu tej master leuge nie wie mo co sie gra i takie duperele z gory THX POZDRO :)
nie mam niestety ale musze powiedziec ze ja mawet w winning eleven gralem master league a tam napisy bylo po japonsku czy chinsku i jakos dawalem rade :P

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 29 cze 2005, 13:07

Dobra ja tesz gram ale co mi to daje :wink: , tak sie o poradnik pytalem bo lubie wiedziec 8) dokladnie ale jak tak to widze ze sobie sam musze poradzic ..... :lol:

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 29 cze 2005, 15:50

Spolszczenie jakie takie ( niektore wyrazy nie sa przetlumaczone) znajdziesz na stronce www.ati.w.szu.pl w dziale dowland tylko ze trzeba sie zalogowac :D :D :D sapolszczenie nna Pc...poszperaj na tej stronce a znajdziesz wiele czadowych rzeczy..nowe stroje zespolow..nowe buty..nowe sklady pilki itp..POlecam to strone ..pozdro :twisted: :twisted:

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 29 cze 2005, 16:03

Oto sklad na nowy sezon :D Male zmiany ale nic wielkiego :twisted:

--------------------------------------Hartock-----------------------------------------
----A.Espsito----Kompany-------------------Pique------------------Berthod-------
----------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------Barreto------------------------------------------------
-----Song Bilong-----------------------------------------Muntari--------------------
--------------------------Ben Arfa-----------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------
--------------Messi------------------------------------Bojinov------------------------

A oto Lawka :
Gk-Caballero
Cbt Vomme
Cbt Jakobsen
Cbt Senderos
Cbt G. Milito
Omf Diego
Dmf Essien
Omf Jean Mutinho (ten ze Sportingu :twisted: )
Cf Vagner Love
Cf De mul
Cf Reyes
Druzyna marzen na lige jak i zarowno puchary..rezerwa :twisted:

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 01 lip 2005, 12:15

Sluchajcie mam problem a mianowicie chcialbym dodac sobie avator czy cos takiego a nie wiem jak to sie robi :( :( :( :( prosze o pomoc :twisted:

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 01 lip 2005, 12:25

wejdź w swój profil. Tam na samym dole masz Panel kontrolny emblematów. Robisz sobie avatar i wklejasz adres (albo z kompa, albo z neta) :) I już. (tylko avatar nie może mieć więcej niż 20 kb czy jakoś tak, tam będziesz miał wszystko napisane :D

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 01 lip 2005, 12:35

nie moge znalesc zadnego panelu emblematow :( :( :( Pomocy :( :( :evil:

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 01 lip 2005, 12:43

Wchodzisz w Profil :arrow: i tam masz : "Infomacje Rejestracji" :arrow: Informacje Profilu :arrow: Preferencje :arrow: Ustawienia Strony I Panel kontrolny emblematów!! (To są jakby wszystkie podtytuły Profilu, na niebiekich paskach to jest napisane). Mam nadzieje, że pomogłem i znalazłeś to czego szukałeś :D

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 01 lip 2005, 13:31

Tak juz znalazlem teraz ylko poszukam sobie cos fajnego i bedzie :P :P :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”