Forumowe zaklady - Strona 4

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Re: Forumowe zaklady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 19 kwie 2012, 17:58

Aż mnie ciekawi kto ma wstawic tego bana :lol:

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 19 kwie 2012, 18:06

maciek_88 pisze:Aż mnie ciekawi kto ma wstawic tego bana :lol:
Mi to obojętnie - może to być sbQ - on lubi dawać bany :P

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 kwie 2012, 18:11

Nie wchodzę w to ddemon bo warunki mi nie odpowiadają mówie, że jak Barca wygra izi to nie będzie naciąganych karnych ala ten z nesta bo i po co?

Po drugie może w końcu jak się zrobi ciepło Barca bez kontrowersyjnych sytuacji sobie poradzi, zawsze musi być ten pierwszy raz 8)

Po trzecie ty mi specjalnie tutaj nie wadzisz na tym forum, żebym ryzykował swojego bana dla Twojego, w taki układ mógłbym wejść z Wilmorem, tyle, że jego już tutaj nie widać, więc i bez zakładu osiągnąłem swoje :P

Po czwarte nie uważam abym się specjalnie napinał, można przejrzeć posty, że zwykle ostatnie moje dyskusje na ten temat dotyczyły jak ktoś łgał w żywe oczy, że Barce na CN skrzywodzono równie wielce jak Chelsea na SB :boruta: Po prostu reagowałem na takie brednie, na zaprzeczanie faktów nic więcej.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 19 kwie 2012, 18:16

Panowie, czy wam wali na beret?

Chcecie sie zalozyc z Kamilem w sytuacji kiedy mozecie albo przegrac, albo nie wygrac?

To jest sprytna bestia i tak to obwarowal, ze w zasadzie zawsze bedzie mogl sie wykrecic :)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 kwie 2012, 18:20

Nie wtrącaj się.

Możesz być pewien, że jak Chelsea strzeli na 1-0, a potem bez kontrowersji Barca wyciągnie 3-1, to wrzuce avatara. Mówie tylko, że to nie ma sensu jak Barca strzeli od razu dwa gole na początku i zaraz trzecią, bo i po co miałby ktoś jej gwizdac kontrowersyjnego karnego. Musi zajść najpierw, że tak powiem ciepła sytuacja, ryzykowna ala Arsenal wyrównujący na CN po czym wylatuje Van Persie, ale Milan wyrównujący na CN i karny z dupy, ala Szewa strzelający gola, którego nie uznają, a który by sprawił, że były w dwumeczu remis. Musi się zacząć po prostu robić ciepło, bo inaczej pomagać nie ma po co.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 19 kwie 2012, 18:25

No to juz jest cieplo po meczu na SB! :)

Jesli chcesz sie zakladac o caly mecz, przed jego rozpoczeciem i jestes gotowy zgodzic sie na wyznaczenie trzech sedziow, ktorzy zadecyduja o tym czy sytuacja byla kontrowersyjna (zaden z nich nie moze byc ani fanem Barcy, ani fanem Chelsea, ani osoba wyjatkowo zazarcie atakujaca te ekipy) to ja moge sie z Toba zakladac.

Moze byc kaska, podpis, avek, czy co tam chcesz. Bana z gory wykluczam, bo lubie to forum a pewnosci 100 % pewnosci, ze sedzia nie gwizdnie czegos z dupy miec nie moge...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 kwie 2012, 23:44

Wszystko ok tylkoja tez stawiam tylko jeden warunek. Jeden wal w strone CFC i bezprzecznie wygrywam co by sie nie dzialo.

Twoj zaklad przez ciebie jest tak skonstruowany ze nie ma w nim rownosci. Teraz jest przynajmniej dla ciebie. Wal to wal.

przy wygranym zakladzie bralem avata Suareza pod uwage ale cos wymysle po wygranej ;)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 21 kwie 2012, 0:19

Nie, nie, nie. Bo w tym momencie to rozmywasz. Upatrzysz sobie, że ktoś tam powinien dostać czerwoną(jak to macie w zwyczaju), a nie dostał i już wygrałeś.

Zresztą zdarzało się, w dwumeczach z Milanem np. czy Arsenalem, że tam Messiemu nie uznano prawidłowego gola, karnego na Sanchezie, tak więc ja przyznawałem, że i na niekorzyść Barcy były decyzje. Tylko to zawsze mniej więcej wychodziło na zero, Barca nigdy nie wyszła na minus.

Tak więc po meczu się będziesz się licytował, a że może Barca coś dostała, ale Chelsea też i kogo bardziej skrzywdzono. Ja twierdzę i w taki zakład chce wbić, że jak Barca będzie miał ciepło jej awans będzie zagrożony to coś dostanie. Niezależnie od tego czy Chelsea coś dostała. Krótko mówiąc, że Barca nie wyjdzie na minus, na decyzjach sędziowskich.

Aczkolwiek patrząc na pierwszy mecz to istnieje duże prawdopodbieństwo, że Barca po prostu ich zmiecie, bo wszyscy widzieliśmy ile mieli sytuacji. I chce się po prostu zabezpieczyć, że wówczas nie zajdzie ta zależnośc o której mówie, że jak zaczyna pachnieć niespodzianką vide. gol Szewy na CN, vide remis Arsenalu, vide remis Milanu, że już o Chelsea nie wspomnę, to wówczas zaczynają się cyrki. I jeśli do takiej sytuacji nie dojdzie to chce mieć zabezpieczenie w postaci no bet. Ot wszystko.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 21 kwie 2012, 10:51

Tylko jak bedzie cieplo. Jak sedzia pomyli sie na korzysc Barcelony przy wyniku 2-0 nie uznajemy tego za tzw ciepelko przy tylku Barcy. Jak sedzia sie pomyli przy wyniku stykowym na korzysc Barcy wygrywasz. Tak?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 21 kwie 2012, 13:26

No. Możemy się umówić w ten sposób, żeby było przejrzyście, że nasz zakład wchodzi w grę wówczas gdy ewentualny wał pojawi się w momencie gdy wynik na tablicy nie bedzie premiował Barcelony tj 0-0, 1-0, 1-1,2-1(wątpliwe, żeby Chelsea strzeliła wiecej niż jednego gola, ale również gdy będzie 3-2,4-3 itd.). Gdy ewentualny wał pojawi się w momencie gdy na tablicy będzie wynik powiedzmy 2-0(i innymi premiującym Barcelonę) to tylko ja wygrywam jeśli np. wówczas nie zostanie uznana kontrowersyjna bramka, która by premiowała Chelsea, bądź też nie zostanie jej przyznany rzut karny.

Ok, jasne wszystko?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 24 kwie 2012, 21:28

Nie trzeba było długo czekać. Dziękuje dobranoc. Izi win :chill:

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 kwie 2012, 21:29

Przecież nie było żadnego wała, czerwona ewidentna :roll:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 kwie 2012, 21:39

Kamil232 :rotfl4: na chwile obecna to ja wygrywam zaklad

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 24 kwie 2012, 21:39

Lekko go szturchną. Myślisz, że Terry by coś takiego robił gdyby wiedział, że za to wyleci? Daj spokój. Jak zwykle aptekarskie sędziowanie. Znowu się wybroni jak z karnego z Milanem. Dla mnie to jest kontrowersja i jak widać w temacie meczowym nie tylko dla mnie. O czym jeszcze mówimy? Bienias sam powiedział, że zgadza się na warunki kontrowersyjnej sytuacji, ta taka jest. Nikt tu nie będzie rozstrzygał, żadne komisje. Jak ma jaja to wrzuci ten avatar bo przegrał, jak nie to każdy oceni sam.

Edit: Tak jak sądziłem :lol: Niczego innego się Bieniasku nie spodziewałem, co by się nie działo byś napisał, że wszystko jest ok. Także tylko chciałem pokazać jakim malutkim jesteś człowiekiem.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2275
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 24 kwie 2012, 21:42

Moim zdaniem Kamil przesadzasz, atak był bez piłki i nikt mu nie kazał tego zrobić.Jak jest durniem to za to płaci, moim zdaniem w tym kontrowersji nie ma żadnej, ale jeśli mówisz,że żadna komisja tutaj nie jest potrzebna to się nie wpierdalam.
Zakład po meczu przejdzie a absurd i wzajemne obrażanie i nikt nie spełni wymaganego warunku...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”