Boks - Strona 31

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.
Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Re: Boks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 19 lut 2012, 12:07

Już dawno tak mi nie zależało na wyniku walki bokserskiej.

Brawa dla Kliczki, szkoda że nie sprał Chisory w pierwszej rundzie, to by go nauczył że tak się nie postępuje. A jeszcze jak on założył koszulkę United... No myślałem że wyjdę z siebie i stanę obok.

P.S. Wie ktoś co piłkarze MU mówili po walce na Twiterze? Po pojedynku z Adamkiem był odzew w MU, więc teraz tym bardziej bym chciał poznać ich zdanie.
Ostatnio zmieniony 19 lut 2012, 12:09 przez czarny samael, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 19 lut 2012, 12:08

heh jak o tym usłyszałem, to myślałem, że kolejna akcja pod publiczkę w stylu wrestlermani i że boks powoli idzie w tą stronę heheh - No ale tu krew faktycznie się polała i to nie była farba ;) Chyba, że to nie było w zamyśle :roftl3:
Heh no nic, dobra szopka ;)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 lut 2012, 12:17

u mnie przynajmniej wiadomo co się pod linkiem kryje, bo napisałem .... // :idzze:
Chcesz mi to powiedziec w twarz ? :lol: :lol: :lol:

Chisora to neizly swir... jak nie caluje, to policzkuje albo pluje. Haye'a przy nim jest troche jak newiniatko, David ma niewyparzoną gebe, ale Chisora... szkoda ze w taki sposob ozywila sie ciezka... Tak czy owak byl to najlepszy pojedynek od lat w topie wagi ciezkiej :!: Zadne Arreole, Solisy itp A gosc co przegral 2 ostatnie walki, w tym jedna niezasluzona dal w jakis sposob wycisk Witalijowi, dawno na ringu nie mial tak wymagajacego przeciwnika...

Wyobrazacie sobie tą szopkę gry ewentualnie brytyjczycy zawalcza? konferencje, wazenie itp ?

Smieszy mnie to... co zostalo wypowiedziane ze David nie dostanie walki z Vitalijem bo nie ma zadnego passa.... A Chisora 2 walki przed pojedynkiem przegral, Sosnowski... mial kilka pasow... do gar nituru

Povietkin... ciekawe jak by sie zaprezentowal z Kliczkami...

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 19 lut 2012, 12:21

W ostatnich dniach bardzo głośno było o "wyczynach" Derecka Chisory. Najpierw brytyjski bokser spoliczkował Witalija Kliczkę podczas ceremonii ważenia, potem opluł wodą jego brata Władymira, a na konferencji prasowej po walce wdał się w bójkę z Davidem Hayem. Po tym incydencie został zatrzymany na lotnisku przez monachijską policję - poinformował "Daily Mail".
:lol:

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 19 lut 2012, 12:29

Caly czas sie zastanawiam czy to nie jest czasem robienie gruntu pod walke Chisory z Hayem ? W Wlk. Brytanii by sie to sprzedalo na pewno ;)

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 19 lut 2012, 12:54

Oby nie bo niedługo zaczną nosić pałki i kastety, żeby zrobić sobie grunt pod walke :P

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 lut 2012, 13:49

Tak jak pisał wcześniej mete, pachnie mi to reżyserką. Chisora plujący w Kliczków, strzelający liście i obrażający, po walce potulny i klaskający kiedy sędzia ogłasza zwycięstwo Witalija. Haye pojawiający się z dupy na konferencji żeby popyskować, jakieś to wszystko sztuczne.

Jakby nie patrzeć pierwszy raz od naprawdę sporego czasu w ciężkiej zaczęło się coś dziać a to wszystko dzięki Chisorze i tym co wczoraj pokazał w ringu. To był naprawdę imponujący występ w jego wykonaniu i coś na co dobrze się oglądało. Haye to szmaciarz, samozwańcza legenda. Przegrał, zrobił z siebie pośmiewisko, ogłosił zakończenie kariery a teraz szczeka, że nie dostaje walki. Tak jak powiedział Kliczko czy tam jego menadżer, Haye w tej chwili nie ma nic co interesowałoby Kliczków, ciekawszym przeciwnikiem jest dla nich Chisora, który funduje podobną szopkę medialną ale w ringu zostawia serce i widać, że on naprawdę chce pokonać braci a nie tylko przetrwać.

Cała to zamieszanie spowodowane przez Haye'a pewnie przyniosło zamierzony skutek. Zwrócił na siebie uwagę co nie udałoby mu się szczekając w gazetach. Teraz jego powrót i walka z kimś z pary Witalij/Chisora jest nieunikniona. Grunt został stworzony a Chisora po pluciu, liściach i dobrej postawie w ringu stał się w tej chwili poważną figurą w królewskiej wadze. Pewnie dojdzie do bitwy o Anglię i dobrze. Szkoda, że w taki a nie w inny sposób ale w ciężkiej wreszcie zapowiadają się jakieś większe emocje w następnych miesiącach.

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 19 lut 2012, 14:20

Zgadzam się z przedmówcą, jednak to nie zmienia faktu, że Anglicy nie pokazali się z honorowej strony i dobrze że obaj walki przegrali.

Bokserski świat po prostu przygotowuje się na odejście Braci, szkoda jednak że to tacy goście jak Haye, czy Chisora mają być ich następcami.

Awatar użytkownika
czorny1990
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czorny1990 » 20 lut 2012, 19:22

Morrow pisze:Tak jak pisał wcześniej mete, pachnie mi to reżyserką. Chisora plujący w Kliczków, strzelający liście i obrażający, po walce potulny i klaskający kiedy sędzia ogłasza zwycięstwo Witalija. Haye pojawiający się z dupy na konferencji żeby popyskować, jakieś to wszystko sztuczne.
Zastanówcie się chwilę .. czy Kliczko pozwolili by na to by publicznie ich poniżyć, czy zgodzili by się na to aby cały świat oglądał jak jeden jest policzkowany a drugi opluty? Raczej nie więc mówienie, że to zaplanowane było jest bez sensu. Kliczko mają klasę i honor. Nie zgodzili by się na takie coś nawet dla pieniędzy, bo mają ich pod dostatkiem.

Haye zjawił się bo wiedział, że będzie gadanie typu że 'Chisora w przeciwieństwie do Haye walczył pokazał klasę, Haye uciekał' chciał tego uniknąć i zjawił się by się bronić i przy okazji żalić że Kliczko nie chce walki.

Ale czegoś tu nie rozumiem facet ogłasza całemu światu - kończę karierę, a potem przychodzi i wygaduje że chce walczyć, a Kliczko nie chce. Co z emerytem ma walczyć?

Sama walka super, fajnie się oglądało emocje do końca!

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 03 mar 2012, 21:25

Wie ktoś może ok. której będzie walczył Wladimir?

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 243

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 03 mar 2012, 21:57

KajoFC pisze:Wie ktoś może ok. której będzie walczył Wladimir?
Z tego co czytam na bokser.org to zaraz ma być walka

http://www.drhtv.com.pl/transmisja-9355.html

E: Sorki za błąd walka wieczoru o 22:45

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 03 mar 2012, 23:48

Spodziewałem się jakiegoś dobrego pojedynku a tu wyskoczył francuski statysta, którego jedyną taktyką było przytulanie się do rywali dzięki temu w 1 rundzie zaliczył 1 celny cios... oby jak najrzadziej takich amatorów.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 243

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 03 mar 2012, 23:53

Nie oczekiwałem cudów ale ta walka to jedno wielkie nieporozumienie...No cóż przy okazji Orange Sport dopasował do tej walki "ekspertów" - Najman :lol:

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5282
Kibicuję: Tylko WISŁA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 04 mar 2012, 0:20

Śmiech taka walka. Gość powinien kończyć kariere, bo po czymś takim wstyd się pokaząć w ringu. 4 rundy klinczowania, może 5 ciosów oddanych. Szkoda, że Kliczko go jakoś brutalniej nie znokautował.

Awatar użytkownika
lukinis131
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 04 mar 2012, 2:00

Totalnie beznadziejny murzyn nie próbujący nawet walczyć , Sosnowski przynajmniej próbował . Takie walki niech sobie w dupę wsadzą .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne sporty”