Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 31

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
8%
Real 2016/2017/2018
4
17%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
25%
Bayern 2020
2
8%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
3
13%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
4%
Inny
6
25%
Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 25 sie 2005, 10:51

inter wyzej od JUVE??? no nic...mam nadzieje ze na nich trafimy :>

bo po ostatnim SuperCoppa zapominaja gdzie jest ich miejsce w szeregu...:>

co do dalszego rozstawienia-dziwi mnie bardzo ze Chelsea jest w drugim,no ale jak to ktos napisal ranking UEFA rzadzi sie naprawde dziwnymi prawami...hmm...o tyle mnie to dziwi co chyba cieszy-nie chcialbym ich spotkac w fazie grupowej!

F O R Z A J U V E N T U S

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2005, 11:53

Inter wyżej od Juve ??? no nic ... mam nadzieje ze na nich trafimy
No to ładnie jak Ty nie wiesz że nie mogą na siebie trafic w grupie. :roll:

Dzisiaj losowanie 8) Mam nadzieje że bedzie kilka dobrych ciekawych grup. Szkoda ze Milan nie zagra z Barca w grupie jak rok temu. Bo fajnie było by znów zagrać taki dwu mecz. Jak piłkarze zgodnie mówili jeden z fajniejszych spotkań w sezonie Barcy i Milanu. (oczywiście piłkarze Barcy i Milanu mówili)

Jak Kononierzy trafia na Juve to bedzie ciekawie jak Vieria zostranie "przywitany".

Czwarty koszyk z Betisem i Benficą to rywal niby w tego słabszedo koszyka ale chyba nikt nie chce na nich trafic :twisted: bo jak dojdzie Chelsea i np. Werder to grupa maksymakna :D

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 25 sie 2005, 11:58

No to ładnie jak Ty nie wiesz że nie mogą na siebie trafic w grupie.
yyyy!sorka,moj burol...zapomniafszy...

co nie powiedziane ze chetnie bym ich trafil w dalszych fazach rozgrywek!

pozdro

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 25 sie 2005, 12:01

jackieboy pisze: Kto mi powei z jakiej ligi jest ten Fc Thun ??
Thun jest z ligi szwajcarskiej. Ah...jeszcze kilka godzin i wszystko będzie jasne :D. Faworytem Ligi Mistrzów dla mnie będzie oczywiśćie Real 8) . I nawet jeśli w grupie trafi na Juventus, Rangersów i Benfice, to bez problemu wygra :D. Ciekawy jestem jak się spisze Betis z Joaquinem :D, a Artmedia jeśli zdobędzie choć punkt, to będzie niespodzianka, ale....jeśli przeszła eliminacje, to dlaczego ma nie zrobić niespodzianki :D:D ??

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 sie 2005, 12:25

no dziś się dowiemy kogo Juve musi najpierw pokonać, żeby zrealizować swoje REALNE marzenia o LM :D Mam nadzieje na Barce w grupie, bo jak Juve będzie grało z kontry to Barca ze swoją obroną polegnie ;) Pozatym może jeszzce...Betis i Lille :D to by była niezła grupa ;)

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 25 sie 2005, 12:35

jak bedziecie mieli Barcelone, to Betisu mieć mogli nie będziecie :P
ale tak na przykład Benfica :D i grupa dobra :P

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 sie 2005, 12:37

no tak masz rację ;) mój błąd...Benfica..to w sumie też nie jest zły wybór albo Fenerbahce :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 sie 2005, 12:44

Mam węch i przeczucie , że Inter trafi dzis na :
Chelsea
Rangers
Fenerbache

Ps. Losowanie o 16.00 na Eurosporcie :?:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 25 sie 2005, 12:48

na Polsacie Sport jest podobno....a ja oczywiście sie dowiem dopiero wieczorem jakie są grupy :P więc skomentuje wszytskie :D koło 23 :P

Real, Porto, Lile, Artmedia.....czyż nie była by to piękna grupa :lol:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 25 sie 2005, 12:48

No to moze ja tez wytypuje :twisted:

Manchester Utd
Schalke
Rosenborg

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 25 sie 2005, 17:44

Już wylosowano grupy LM 05/06:
grupa A:
1. Bayern Monachium
2. Juventus Turyn
3. Club Bruges
4. Rapid Wiedeń
grupa B:

1. Arsenal Londyn
2. Ajax Amsterdam
3. Sparta Praga
4. FC Thun
grupa C:
1. FC Barcelona
2. Panathinaikos Ateny
3. Werder Brema
4. Udinese
grupa D:
1. Manchester United
2. Villarreal
3. Lille
4. Benfica Lizbona
grupa E:
1. AC Milan
2. PSV Eindhoven
3. Schalke 04 Gelsenkirchen
4. Fenerhbace Stambuł
grupa F:
1. Real Madryt
2. Olympique Lyon
3. Olympiakos Pireus
4. Rosenborg Trondheim
grupa G:
1. FC Chelsea
2. FC Liverpool
3. Anderlecht Bruksela
4. Betis Sewilla
grupa H:
1. Inter Mediolan
2. FC Porto
3. Glasgow Rangers
4. Artmedia Bratysława

Jestem niezadowolony z tego losowania. Będzie duśo powtórek z zeszłego sezonu. W fazie grupowej będzie mało 'klasyków'. Do tego jeszcze takie mecze jak Thun - Sparta. Mam nadzieję, że dalsze fazy będą ciekawsze.
Albo losowanie grup MŚ będzie ciekawsze 8)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 sie 2005, 17:46

mi się też niezbyt grupy podobają.....słabe jakieś się wydają....Ci co mają wyjść pewnie wyjdą(może to i lepiej). Pozatym jak w tamtym roku można się było kłócić, która grupa to grupa śmierci to teraz nie można :roll: to jest dla mnie Grupa G i to widać.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 25 sie 2005, 17:49

Dla mnie Lipa, liczyłem ze BARCA dostanie jakiegos giganta i bedzie klasyk a tak to co, werder, udine i panathinaikos?? wolałbym zeby tam wisła była :wink: wtedy by bylo kozak :wink:

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 25 sie 2005, 17:50

Mi tez zabardzo grupy sie nie podobaja. Najciekawsza jest chyba grupa "G" z Liverpoolem i Chelsea. Nie mozna zapomiec tutaj o debiutujacym Betisie Sevilla, ktory pokonal Monaco w terzeciej rundzie i ma szanse na awans.
Real Madryt, FC Barcelona i AC Milan sa chyba faworytami w swoich grupach i mam nadzieje ze zobaczymy ich w dalszych rundach.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 25 sie 2005, 17:52

Gr. A:
Bayern Monachium
Juventus Turyn
Clube Brugge
Rapid Wiedeń

Grupa z dwoma faworytami i nie wyobrażam sobie, żeby kto inny awansował. Mecze Juve-Bayern będą na pewno bardzo emocjonujące. Myślę, ze tą grupe wygra jednak Juventus, przed Bayernem a w Uefa zagra Rapid z Marcinem Adamskim w składzie ;)

Gr. B:
Arsenal Londyn
Ajax Amsterdam
Sparta Praga
FC Thun

Arsenal murowanym kandydatem, największym konkurentem będzie Ajax , ale niespodzianke moze zrobić Sparta. Jednak moj typ to Arsenal, Ajax, Sparta w PU, a FC Thun jeśli zdobędzie choć punkt to będzie dobrze ;)

Gr. C:
FC Barcelona
Panathinaikos Ateny
Werder Brema
Udinese Calcio

Bardzo mocna grupa. Nie chodzi tu o pierwsze miejsce które bez problemu zajmie Barca, ale walka o 2 będzie niesamowita. Jednak myślę, że obok Katalończyków awansuje Werder, a w Uefa zobaczymy Udinese. Jednak walka o 2 miejsce będzie niewiarygodnie interesująca

Gr. D:
Manchester United
Villareal
Lile
Benfica Lizbona

Grupa podobna do grupy C z tym, że tutaj o 2 miejsce będą walczyły tylko Villareal i Benfica, bo nie sądze, żeby Lile coś wskurało. ManU z zajęciem pierwszego miejcas nie powinno miec problemów. Myślę, że awansują Manchester i Benfica, a do PU Villareal ;)

Gr. E:
Milan
PSV
Schalke
Fenerbache

Ciekawa grupa. Faworytem jest Milan, ale PSV może znowu pokusić sie o niespodzianke. Ciekawa będzie postawa Schalke i nie można zapominać o Fenerbache, który w CL spisuje sie całkiem nieźle. Jednak Milan, przed PSV, a w Uefa Schalke ;)

Gr. F:
REAL MADRYT
Olimpique Lyon
Olimpiakos Pireus
Rosenborg Trondheim

Co tu sie rozpisywać. Real trafił świetnie, wygra grupe bez problemów :D. O drugie miejsce będzie zażarta walka, ale jednak Lyon powinien sobie poradzić. Wiec te dwie drużyny powinny awansować, a w Uefa zagra Olimpiakos ;)

Gr. G:
FC Liverpool
Chelsea Londyn
Anderlecht Bruksela
Betis Sevilla

Grupa śmierci. Dwie wielkie drużyny angielskie, nieźle sobie radzący Belgowie o nieobliczalni Hiszpanie, ze świetnym Joaquinem :P. Mecze Liverpool-Chelsa będą niesamowitymi spotkaniami. Obrońcy tytułu z mistrzami Anglii, którzy za wszelką cene będą chcieli wygrać Lige Mistrzów. Niesamowita grupa, niesamowite emocje. Gerrard, Lampard, Joaquin, Kompany. Wielkie gwiazdy gwarantują wielkie mecze. Grupe jednak wygra...Chelsea, przed Liverpoolem, który pełną klase pokaże w fazie pucharowej, w pucharze Uefa będzie grał Betis.

Gr. H:
Inter Mediolan
FC Porto
Glasgow Rangers
Artmedia Patrzalka

I znowu. Grupa z jednym faworytem i dwoma drużynami ubiegającymi się o drugie miejsce. Inter jest faworytm nie tylko do wygrania grupy, ale wedlug mnie jest jednym z faworytów do wygrania całe Champions League. Zwycięzca spred dwóch lat, będzie miał trudne zadanie, żeby awansować, bo Rangersi są w świetnej formie. O Patrzałce wogóle sie wole nie rozpisywać, bo jeśli taki klub gra w LM to ja dziękuje
:roll: . No więc Inter, przed Rangersami, a do PU Porto, wątpie żeby Artmedia zdobyła choć pkt.

No więc, dziekuje za uwage, jak widzicie, udało mi sie napisać troche wcześniej :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”