Lech Poznań (zbiorczy) - Strona 31

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto wg Ciebie był największym wzmocnieniem Lecha w letnim okienku transferowym:

Sławomir Peszko
5
7%
Manuel Arboleda
9
12%
Tomasz Bandrowski
2
3%
Robert Lewandowski
33
45%
Ivan Turina
2
3%
Semir Stilić
22
30%
Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 09 maja 2007, 22:41

Makis pisze:Licze, ze Legia "legnie" na Bulgarskiej
a ja liczylem na bilet i sie przeliczylem :?

trudno zostaje mi sie wybrac do jakiegos Pubu, takich jak ja jest duzo, wiec i tam bedzie goraco... :)

Chcialem tez dzisiaj sie wybrac na mecz...ale politechnika nie daje zapomniec, co ja glownie robie w Poznaniu... :?

Forza Lech hej! :P

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 09 maja 2007, 22:52

dzieciol pisze: a ja liczylem na bilet i sie przeliczylem :?
Poszly w jeden dzien i to do poludnia. Potem byly juz tylko do kotla. Chyba sami ogranizatorzy nie spodziewali sie, ze zejda az tak szybko :wink:
dzieciol pisze: trudno zostaje mi sie wybrac do jakiegos Pubu, takich jak ja jest duzo, wiec i tam bedzie goraco... :)
Polecam "Alibi" kolo Akademii Ekonomicznej :wink: Sa dwa telebimy, wiec mozna z kulturka sobie obejrzec. Szkoda tylko, ze piwo z kija za 5 pln :?

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 10 maja 2007, 3:39

Klub DC United Waszyngton z amerykanskiej ligi pilki noznej Major League Soccer chce pozyskac uczestnika MS 2006 a obecnie zawodnika Lecha Poznan Bartosza Bosackiego.

Byly zespol Piotra Nowaka po 5 kolejkach w lidze MLS zgromadzil zaledwie 4 punkty i poszukuje solidnego srodkowego obroncy.Szefowie klubu w osobach dyrektora technicznego Dave'a Kaspera oraz pierwszego trenera Toma Soehna obserwowali Bosackiego we wczorajszym meczu z Widzewem Lodz, w ktorym Lech Poznan zdecydowanie pokonal lodzian 6:1 (1:1).DC United jest powaznie zainteresowany polskim obronca, ale transfer lub wypozyczenie zawodnika wchodzi w gre od 15 czerwca, kiedy w MLS otwiera sie letnie okienko transferowe.W przypadku przejsca do druzyny z Waszyngtonu Bartosz Bosacki moze liczyc na ok. 200 tys. dolarow rocznych zarobkow.W dniu dzisiejszym szefowie amerykanskiego klubu maja rozmawiac z Lechem Poznan na temat pozyskania bylego reprezentanta Polski.

Awatar użytkownika
Dawido33312
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dawido33312 » 10 maja 2007, 15:32

Mam nadzieje że to kolejne ploty, nasz obrona jest jedną z najgorszych w lidze, wiec głupotą było by sprzedawanie Bosego.

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 10 maja 2007, 15:44

Dawido33312 pisze:Mam nadzieje że to kolejne ploty, nasz obrona jest jedną z najgorszych w lidze, wiec głupotą było by sprzedawanie Bosego.
Zgadzam się z Twoją opinią na temat obrony, ale uważam, że pieniądze będą mieć największy wpływ na zarząd Lechia i Bosackiego.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 maja 2007, 15:45

MLSoccer pisze:Klub DC United Waszyngton z amerykanskiej ligi pilki noznej Major League Soccer chce pozyskac uczestnika MS 2006 a obecnie zawodnika Lecha Poznan Bartosza Bosackiego.

Przed sezonem miał konkretne oferty z SerieA i ligi austriackiej, jesli mnie pamięc nie myli. Były one na sporo lepszych warunkach finansowych niż te, które ma w Lechu a jednak postanowił zostać, tym razem powinno być podobnie, choć Amerka kusi. :lol:

Awatar użytkownika
Dawido33312
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dawido33312 » 11 maja 2007, 18:02

Fishbone pisze:
Dawido33312 pisze:Mam nadzieje że to kolejne ploty, nasz obrona jest jedną z najgorszych w lidze, wiec głupotą było by sprzedawanie Bosego.
Zgadzam się z Twoją opinią na temat obrony, ale uważam, że pieniądze będą mieć największy wpływ na zarząd Lechia i Bosackiego.
Teraz pieniądze to już nie problem, w następnym sezonie Lech ma mieć jeszcze większy budżet. Mam nadzieje że jednak Bosy zostanie w Lechu, bo obawiam się ze za granicą może mu znowu nie wyjść.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 11 maja 2007, 18:30

Dawido33312 pisze:Mam nadzieje że jednak Bosy zostanie w Lechu, bo obawiam się ze za granicą może mu znowu nie wyjść.
Wyprowadźcie mnie z błedu jeśli w nim jestem ale wydaje mi się, że ten sezon zdecydowanie nie jest jego. I nie jest wcale wyróżniającym się graczem. I chyba spokojnie można znaleźć następce więc jeśli będą godziwe pieniądze to niech Go puszczą.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 maja 2007, 18:51

Ajgor pisze:Wyprowadźcie mnie z błedu jeśli w nim jestem ale wydaje mi się, że ten sezon zdecydowanie nie jest jego. I nie jest wcale wyróżniającym się graczem. I chyba spokojnie można znaleźć następce więc jeśli będą godziwe pieniądze to niech Go puszczą.

Jego nei jego i tak patrząc na cały seozn jest najlepszym defensorem Lecha. Kolejny atut to uniwersalność co pokazał w ostatnich spotkaniach.
Pewnie i następce mozna by było znaleźć tylko adziński takiej kasy nie da.

Awatar użytkownika
Dawido33312
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dawido33312 » 11 maja 2007, 20:58

Ajgor pisze:
Dawido33312 pisze:Mam nadzieje że jednak Bosy zostanie w Lechu, bo obawiam się ze za granicą może mu znowu nie wyjść.
Wyprowadźcie mnie z błedu jeśli w nim jestem ale wydaje mi się, że ten sezon zdecydowanie nie jest jego. I nie jest wcale wyróżniającym się graczem. I chyba spokojnie można znaleźć następce więc jeśli będą godziwe pieniądze to niech Go puszczą.
Co prawda to prawda, nie jest w życiowej formie, ale niemożna osłabiać obrony, bo kto w końcu w niej będzie grał?? Reissik? :wink: mam nadzieje że w letnim okienku kupią jakiegoś dobrego defensora, albo nawet dwóch. Bo dalej tak być nie może. :)

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 12 maja 2007, 9:09

Dawido33312 pisze:mam nadzieje że w letnim okienku kupią jakiegoś dobrego defensora, albo nawet dwóch. Bo dalej tak być nie może.
No fakt. A Franz coś narazie nie błyszczy z odkrywaniem talentów. Żeby takiego Arboledę odkrył w Lechu to by Bosy sobie mógł już całkiem spokojnie iść.

Awatar użytkownika
Dawido33312
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dawido33312 » 12 maja 2007, 9:44

No dokładnie, transfery które przeprowadził to delikatnie mówiąc niewypał

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 12 maja 2007, 13:41

Tak, ale Arboleda to nie było żadne odkrycie, bo Zagłębie dobrze wiedziało kogo kupuje. Ja się tak czasem zastanawiam co Tanevski robi w Lechu? W meczu z Groclinem zawalił bramkę, a w innych meczach niczym szczególnym się nie wykazuje, jest po prostu zwykłym przeciętniakiem, moim zdaniem za słabym na Lech.

Dzisiaj czeka nas ciężka przeprawa w Zabrzu, który walczy o utrzymanie i bardzo potrzebne są mu punkty. A propos w meczu nie zagra Bosacki, który jest chory. Nie zagra także Kikut, który pauzuje za kartki, możliwe że zastąpi go Kucharski. Jestem bardzo ciekaw jak sprawa wygląda z Wilkiem, który podobno nabawił się ostatnio kontuzji na treningu.

Dobrą wiadomością jest to, że w końcu po długiej przerwie wraca Henry Quinteros. Oby był znaczącym wzmocnieniem, bo Lechowi są potrzebne punkty, aby piął się w górę ligowej tabeli. A za tydzień mecz na Bułgarskiej z Legią, na który się wybieram :twisted:

EDIT
Literówka, przyczepiłeś się :wink:
Ostatnio zmieniony 12 maja 2007, 14:19 przez Lisek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 12 maja 2007, 14:09

lisek_chz pisze:Tak, ale Arbeloa to nie było żadne odkrycie, bo Zagłębie dobrze wiedziało kogo kupuje.
Arbeloe kupił Liverpool, a nie Zagłębie :wink:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 12 maja 2007, 14:31

lisek_chz pisze:Tak, ale Arboleda to nie było żadne odkrycie, bo Zagłębie dobrze wiedziało kogo kupuje.
Koleś czym Ty myślisz. Naprawdę takie trudne domyślenie się sensu tego zdania.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”