Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 30 sty 2005, 13:39
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 30 sty 2005, 13:43
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 30 sty 2005, 14:14
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 sty 2005, 14:57
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 30 sty 2005, 15:17
Jesus;p
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 30 sty 2005, 15:27
7 lat kibicujesz i takie glupoty piszesz?!?! "Barca to wielki klub...Real rowniez...", "za pare lat wroci Real i znowu bedzie lepszy od Barcy" co to ma wogole byc?!?! jaja sobie robisz czy co?!?! kibic barcy od 7 latJesus;p pisze:Zastanawiam sie czy kiedys forumowicze/kibice Realu i Barcelony przestana sie klucic o to ktory klub jest lepszy... To zaczyna byc nudne...Kiedy nie wejde na forum to zawsze jakies wybryki "barca lepsza bo to bo tamto...real lepszy bo to bo tamto...i zaraz zadymka o to ktory klub lepszy i sypia sie WP za wyzwiska.." Przesada...Mam nadzieje ze kiedys forumowicze z tego wyrosna...Barca to wielki klub...Real rowniez...W tym sezonie dobrze idzie Barcy...Kilka sezonow temu lepiej szlo Realowi...Tak bedzie ciagle...za pare lat wroci Real i znowu bedzie lepszy od Barcy(to nie zmienia faktu ze wciaz bede za barca...7 latek z jednym klubem...to chyba niezle jak na 17latka)...Mam tylko nadzieje ze kibice obu klubow kiedys z tego wyrosna...
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 30 sty 2005, 15:36
Tak jest od lat i nadal tak bedzie...I twoje gadanie na pewno tego nie zmieni zawdi...Zreszta nie chce mi sie sluchac ciaglych klutni w ktorych zwykle bierzesz udzial...Przydaloby sie zmadrzec w koncuzawdi pisze:7 lat kibicujesz i takie glupoty piszesz?!?! "Barca to wielki klub...Real rowniez...", "za pare lat wroci Real i znowu bedzie lepszy od Barcy" co to ma wogole byc?!?! jaja sobie robisz czy co?!?! kibic barcy od 7 latJesus;p pisze:Zastanawiam sie czy kiedys forumowicze/kibice Realu i Barcelony przestana sie klucic o to ktory klub jest lepszy... To zaczyna byc nudne...Kiedy nie wejde na forum to zawsze jakies wybryki "barca lepsza bo to bo tamto...real lepszy bo to bo tamto...i zaraz zadymka o to ktory klub lepszy i sypia sie WP za wyzwiska.." Przesada...Mam nadzieje ze kiedys forumowicze z tego wyrosna...Barca to wielki klub...Real rowniez...W tym sezonie dobrze idzie Barcy...Kilka sezonow temu lepiej szlo Realowi...Tak bedzie ciagle...za pare lat wroci Real i znowu bedzie lepszy od Barcy(to nie zmienia faktu ze wciaz bede za barca...7 latek z jednym klubem...to chyba niezle jak na 17latka)...Mam tylko nadzieje ze kibice obu klubow kiedys z tego wyrosna...
![]()
!!
Jesus;p

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 30 sty 2005, 15:37
coraz bardziej mnie smiesza te twoje wypowiedziFigo11 pisze:Średni mecz był bo Barca w sumie miała mało składnych akcji a jeśłi je mieli to zamienili je na bramki...Nie zagrali jakiejś olśniewającej piłki...A Real z Mallorca zagrał bardzo dobrze bo bardzo ofensywnie i szybko i dawno takiego Realu nie widziałem więc dla mnie to był super mecz![]()
A czy Real to niższy poziom od Barcy hehe jeśli Barca zdobędzie 9razy LM to pogadamy
HALA MADRID![]()
![]()
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 30 sty 2005, 15:42
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 30 sty 2005, 16:00
gwarantuje ci ze madry jestem i do tego diabolicznie inteligentny. kibicuj sobie, mnie to nie ziebi, ani nie parzy. ciagle sluchasz klotni, nie rozmawiamy chyba zbyt glosno, nie musisz czytac moich postow jak nie chcesz.jesus;p pisze:Tak jest od lat i nadal tak bedzie...I twoje gadanie na pewno tego nie zmieni zawdi...Zreszta nie chce mi sie sluchac ciaglych klutni w ktorych zwykle bierzesz udzial...Przydaloby sie zmadrzec w koncu Confused
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 sty 2005, 16:14
zawdi pisze:gwarantuje ci ze madry jestem i do tego diabolicznie inteligentny. kibicuj sobie, mnie to nie ziebi, ani nie parzy. ciagle sluchasz klotni, nie rozmawiamy chyba zbyt glosno, nie musisz czytac moich postow jak nie chcesz.jesus;p pisze:Tak jest od lat i nadal tak bedzie...I twoje gadanie na pewno tego nie zmieni zawdi...Zreszta nie chce mi sie sluchac ciaglych klutni w ktorych zwykle bierzesz udzial...Przydaloby sie zmadrzec w koncu Confused
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 30 sty 2005, 16:29
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 30 sty 2005, 16:29
twierdzisz ze po polowie uwazam sie za mistrza (czy tez ze barca jest mistrzem)? powiedz mi po czym to poznales? napisalem tak w jakims poscie? nie przypominam sobie! zle interpretujesz moje wypowiedzi.smitu pisze:oj zawdi, zawdi, real i barca sa wielkie, a nasze klotnie sie nigdy nie skoncza, kazdy ma swoja racje, kazdy wie swoje, kazdy wie kto jest lepszy, czyli opdowiedz jasnaVISCA EL BARCA
jesus, rozumiem cie, ale to sie nigdy nie skonczy, po postu to jest juz w mentalnosci, tylko ze niektorzy maja honor i dume oraz mistrzoska postawe, a niektorzy po polowie sezonu uwaja sie za mistrzow
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 sty 2005, 19:29
zawdi pisze:twierdzisz ze po polowie uwazam sie za mistrza (czy tez ze barca jest mistrzem)? powiedz mi po czym to poznales? napisalem tak w jakims poscie? nie przypominam sobie! zle interpretujesz moje wypowiedzi.smitu pisze:oj zawdi, zawdi, real i barca sa wielkie, a nasze klotnie sie nigdy nie skoncza, kazdy ma swoja racje, kazdy wie swoje, kazdy wie kto jest lepszy, czyli opdowiedz jasnaVISCA EL BARCA
jesus, rozumiem cie, ale to sie nigdy nie skonczy, po postu to jest juz w mentalnosci, tylko ze niektorzy maja honor i dume oraz mistrzoska postawe, a niektorzy po polowie sezonu uwaja sie za mistrzow
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 30 sty 2005, 21:03
po prostu zle interpretujesz moje wypowiedzi, a to ze jest najlepszym klubem na swiecie to swoja droga, bez odbiorusmitu pisze:po prostu twoje wypowiedzi sa takie jakby barca byla niewiadomo jak wielka potega, mistrzem nad mistrzami
Handsome Boy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio