Dodaj ze bez watpienia Twoim zdaniem nalezy do najlepszych prawych obroncow swiata.Wtedy wypowiedz jest pelna.Nie lubie uogolniania w stylu "Cala Polska modli sie za papieza", "Kazdy wie ze (i tutaj dowolna czyjas opinia z ktora wszyscy powinni sie zgadzac bo kazdy to wie)"szmagel pisze:G.Nevill należy bez wątpinenia do najlepszych prawych obrońców świata.Chlopaczek pisze:
Chodzilo mi o G.Nevilla.Chociaz jego brat tez niewiele warty.Uwazam ze G.Nevill to cieniutenki obronca jak na MU.Powinien grac w jakims Southampton a nie MU.Po prostu jego gra mniei nigdy nie przekonala i nie przekona.Uwazam ze jest drewniany niepewny-ogolnie slaby.
Podpora Manchesteru jak i reprezentacji Anglii. Wiele ludzi uważa graczy Manchesteru za cieniasów gdyż nie robią z siebie wielkich gwiazd.
To że jest wierny swojemu klubowi, nie robi wogół siebie szumu sprawia że w wielu oczach jest on słaby.
Dla mnie to zwykly wyrobnik gracz przecietny a porownujac go do klasy i renomy klubu w ktorym gra po prostu slaby.
Gwiazdy to Nevill z siebie robic nie moze bo nigdy nia nie byl i nie bedzie.Chyba ze dla kibicow MU to tutaj sie zgodze.
Jesli Tobie sie podoba to co robi Ferguson Twoja sprawa.Ja znam wielu kibicow MU ktorzy by wywalili na zbity pysk Carolla Fortuna albo samego Fergusona.Starczy wejsc na fanowskie strony Manchesteru zeby o tym sie przekonac.Ale w sumie co mnie obchodza problemy MU.Wypowiedzialem sie tylko dlatego ze nie spodobalo mi sie ze najezdzacie na Kame Reda.
Dosc tej polemiki pogadamy po sezonie i zobaczymy co MU wygra
Jesli sie myle to tym lepiej dla was