4remis
UWAGA
Uzytkownicy Fieldy oraz Bartek zostaja zdyskwalfikowani, gdyz w ich :ekipach: znaleziono EPO, decyzje podjal SAD WYKONAWCZY, delikwenta nie przysluguja zadne odwolanie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 gru 2005, 22:53
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 21 gru 2005, 22:56
czeher pisze:UWAGA
Uzytkownicy Fieldy oraz Bartek zostaja zdyskwalfikowani, gdyz w ich :ekipach: znaleziono EPO, decyzje podjal SAD WYKONAWCZY, delikwenta nie przysluguja zadne odwolanie - decyzja jest wiec niepodwazalna i ostateczna
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 21 gru 2005, 23:03
Darkman1948

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 21 gru 2005, 23:04
Kaka_ACM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 gru 2005, 23:13
Pomylilem sie w obliczeniach, wychodzi na to ze mam jeszcze teoretyczne szanse (minimalne) przy bardzo korzystnych wynikachBartekTS pisze:Ja ci dam!! I co juz odpadles z fazy grupowej?! Czyli jeśli Fieldy wygra ja tez wchodze?
No baa. bedeKaka_ACM pisze:Czeher chyba nie zrobisz nam psikusa i będziesz dalej gamemasterem
Tez w to watpieKaka_ACM pisze:Mam nadzieje iz jutro reszta userów odda typy, w co nie do końca wierze
Pozdrawiam
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 21 gru 2005, 23:19
fala
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 gru 2005, 23:38
kulek gratuluje zwycięstwa - tobie pierwszemu się udało [nie licze bukówczeher pisze:fieldy - kulekfcb 2:3
Middlesbrough - Blackburn 1 (2.05)[0:1] vs Roda - Feyenoord 1 (3,60)[1:0] 0:3
Inter - Real [pojedynek] 1 (2.15)[4:1] vs Getafe - Sevilla x (3,10)[1:0] 2:0
Doncaster - Arsenal 2 (1.45)[1:1] vs Wigan - Bolton 2 (2,45)[2:0] 0:0
już ja ostudze twoje zapałyBartekTS pisze:Fieldy przyjedziesz do mnie na gorący Teren
to błąd aparatury, która wykryła alkohol - musisz sprawić sobie nowe urzadzenie - wszystko OK. Dementujeczeher pisze:UWAGA
Uzytkownicy Fieldy oraz Bartek zostaja zdyskwalfikowani, gdyz w ich :ekipach: znaleziono EPO, decyzje podjal SAD WYKONAWCZY, delikwenta nie przysluguja zadne odwolanie - decyzja jest wiec niepodwazalna i ostateczna
właśnie - chyba każdy może jeszcze awansować, albo inaczej - nikt nie może być pewny awansu. Zapowiada się emocjonująca kolejkafala pisze:Z moich wyliczeń wynika , że czeher jeszcze nie odpadł i nie stracił szansy na awans , ale musi liczyć na fieldy , który w przypadku zwycięstwa w ostatnim meczu moze pomóc czeherowi i sobie .
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 gru 2005, 23:45
przeciez Arsenal awansowal po karnych 3:1!!! - chyba ten alkoholfieldy pisze:Arsenal odpadł z pucharów z Doncaster Rovers po karnych. Coś trzeba zrobić bo będzie źle [ale o tym szerzej w innym temacie bo znowu będzie, że nabiam ]
nasza tabela juz jest!!!fieldy pisze:Pierwsza porażka - ale nie robie tragedii, bo z tego co widzę - zachowałem pierwse miejsce. Czekam, na uaktualnienie tabeli - będzie mozna sobie pogdybac
W takim razie wysle do innego laboratorium, wiec decyzja zapadnie w ciagu tygodniafieldy pisze:to błąd aparatury, która wykryła alkohol - musisz sprawić sobie nowe urzadzenie - wszystko OK. Dementuje
Poniedzialek - Srodafieldy pisze:czeher - kiedy ostatnia kolejka ?
Wlasnie w naszej grupie jeszcze wszystko mozliwe, licze na twoje zwyciestwo - bo tylko to mi zostalofieldy pisze:właśnie - chyba każdy może jeszcze awansować, albo inaczej - nikt nie może być pewny awansu. Zapowiada się emocjonująca kolejka
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 gru 2005, 23:51
pisałe o tym wcześniej - głupie serwisy. Spojrzałem na wynik 2:2czeher pisze:przeciez Arsenal awansowal po karnych 3:1!!! - chyba ten alkohol
nie mów tak - to jż przestaje być śmieszne. Żart jest dobry na raz a nie żeby go powtarzaćczeher pisze:W takim razie wysle do innego laboratorium, wiec decyzja zapadnie w ciagu tygodnia
kasa tak jak się umawialiśmyczeher pisze:licze na twoje zwyciestwo
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 gru 2005, 0:07
Czy ja kiedys zartowalemfieldy pisze:nie mów tak - to jż przestaje być śmieszne. Żart jest dobry na raz a nie żeby go powtarzać bo to zart, prawda
jakos sie dogadamy, wkoncu pamietaj o tych feralnych probkachfieldy pisze:kasa tak jak się umawialiśmy
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 22 gru 2005, 8:51
fieldy pisze:kulek gratuluje zwycięstwa - tobie pierwszemu się udało [nie licze buków ]
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 gru 2005, 11:32
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 22 gru 2005, 11:41
gruuuboczeher pisze:Dobra nie ma na co czekac, oddajemy typy
Niech sie dzieje wola nieba .....
kulek - czeher
Charlton - Arsenal (1p.) 2 (2,40)
Liverpool - Newcastle (1p.) x (2,15)
Birmingham - Manch.Utd. (1p.) 2 (2,20)
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 gru 2005, 11:42
człowieku - zmieniaj póki możesz. kanonierzy mogą mieć ogromny problem z Charltonem o prowadzeniu po pierwszej połowie nawte nie wspomnę - takiego kryzysu formy juz dawno nie było. Niby grają ładnie szybko, stwarzaja sytuację - a tu wczoraj kolejna konuzja [vPersie] może nie zgarac z Charltonem. A nie zapominajmy, ze to sa derbyczeher pisze:Charlton - Arsenal (1p.) 2 (2,40)
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 gru 2005, 12:06
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio