Bukmacherski Puchar Userów - Strona 31

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Kiedy startujemy z edycją?

Czas głosowania minął 31 lip 2025, 23:26

15-18 sierpnia
2
22%
22-25 sierpnia
7
78%
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 gru 2005, 22:53

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

4remis :!: :!: :!: wyeliminowal mnie z gry!!!!!!!! 13 bramek i zadnego zwyciestwa :angry2: :angry:

UWAGA
Uzytkownicy Fieldy oraz Bartek zostaja zdyskwalfikowani, gdyz w ich :ekipach: znaleziono EPO, decyzje podjal SAD WYKONAWCZY, delikwenta nie przysluguja zadne odwolanie :!: - decyzja jest wiec niepodwazalna i ostateczna :!:

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 21 gru 2005, 22:56

czeher pisze:UWAGA
Uzytkownicy Fieldy oraz Bartek zostaja zdyskwalfikowani, gdyz w ich :ekipach: znaleziono EPO, decyzje podjal SAD WYKONAWCZY, delikwenta nie przysluguja zadne odwolanie - decyzja jest wiec niepodwazalna i ostateczna

Ja ci dam!! I co juz odpadles z fazy grupowej?! Czyli jeśli Fieldy wygra ja tez wchodze? :P

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 229

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 21 gru 2005, 23:03

Ehhh jak ja nie lubie Blackburn. W 90. minucie pozbawili mnie zwyciestwa i samodzielnego prowadzenia w grupie :( No coz... gratuluje mojemu przeciwnikowi- fali.

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 21 gru 2005, 23:04

Czeher chyba nie zrobisz nam psikusa :wink: i będziesz dalej gamemasterem :!:

Mam nadzieje iz jutro reszta userów odda typy, w co nie do końca wierze :?
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 gru 2005, 23:13

UWAGA

Decyzja Sadu chwilowo wstrzymana - blad w obliczeniach
BartekTS pisze:Ja ci dam!! I co juz odpadles z fazy grupowej?! Czyli jeśli Fieldy wygra ja tez wchodze?
Pomylilem sie w obliczeniach, wychodzi na to ze mam jeszcze teoretyczne szanse (minimalne) przy bardzo korzystnych wynikach

Kaka_ACM pisze:Czeher chyba nie zrobisz nam psikusa i będziesz dalej gamemasterem
No baa. bede
Kaka_ACM pisze:Mam nadzieje iz jutro reszta userów odda typy, w co nie do końca wierze
Pozdrawiam
Tez w to watpie

Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 21 gru 2005, 23:19

Z moich wyliczeń wynika , że czeher jeszcze nie odpadł i nie stracił szansy na awans , ale musi liczyć na fieldy , który w przypadku zwycięstwa w ostatnim meczu moze pomóc czeherowi i sobie .

Dzięki Darkman 1948 za meczyk było ostro i ciekawie do końca , mam nadzieje , że młody 86 się jeszcze pojawi i zagra , bo chętnie bym mu się zrewanżował za porażkę .

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 gru 2005, 23:38

czeher pisze:fieldy - kulekfcb 2:3
Middlesbrough - Blackburn 1 (2.05)[0:1] vs Roda - Feyenoord 1 (3,60)[1:0] 0:3
Inter - Real [pojedynek] 1 (2.15)[4:1] vs Getafe - Sevilla x (3,10)[1:0] 2:0
Doncaster - Arsenal 2 (1.45)[1:1] vs Wigan - Bolton 2 (2,45)[2:0] 0:0
kulek gratuluje zwycięstwa - tobie pierwszemu się udało [nie licze buków :lol: ]

Arsenal zawiódł mnie pierwszy raz, stawiam na nich od lat - dziś pierwszy raz mnie zawiedli :? Choć pisałem wcześniej, że mam złe przeczucia, ale i tak postawiłem :roll:
Arsenal odpadł z pucharów z Doncaster Rovers :cry: po karnych. Coś trzeba zrobić bo będzie źle [ale o tym szerzej w innym temacie bo znowu będzie, że nabiam :wink: ]
Pierwsza porażka - ale nie robie tragedii, bo z tego co widzę - zachowałem pierwse miejsce. Czekam, na uaktualnienie tabeli - będzie mozna sobie pogdybac :lol:
BartekTS pisze:Fieldy przyjedziesz do mnie na gorący Teren
już ja ostudze twoje zapały
czeher pisze:UWAGA
Uzytkownicy Fieldy oraz Bartek zostaja zdyskwalfikowani, gdyz w ich :ekipach: znaleziono EPO, decyzje podjal SAD WYKONAWCZY, delikwenta nie przysluguja zadne odwolanie - decyzja jest wiec niepodwazalna i ostateczna
to błąd aparatury, która wykryła alkohol - musisz sprawić sobie nowe urzadzenie - wszystko OK. Dementuje
fala pisze:Z moich wyliczeń wynika , że czeher jeszcze nie odpadł i nie stracił szansy na awans , ale musi liczyć na fieldy , który w przypadku zwycięstwa w ostatnim meczu moze pomóc czeherowi i sobie .
właśnie - chyba każdy może jeszcze awansować, albo inaczej - nikt nie może być pewny awansu. Zapowiada się emocjonująca kolejka :wink:

czeher - kiedy ostatnia kolejka ?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 gru 2005, 23:45

fieldy pisze:Arsenal odpadł z pucharów z Doncaster Rovers po karnych. Coś trzeba zrobić bo będzie źle [ale o tym szerzej w innym temacie bo znowu będzie, że nabiam ]
przeciez Arsenal awansowal po karnych 3:1!!! - chyba ten alkohol
fieldy pisze:Pierwsza porażka - ale nie robie tragedii, bo z tego co widzę - zachowałem pierwse miejsce. Czekam, na uaktualnienie tabeli - będzie mozna sobie pogdybac
nasza tabela juz jest!!!

fieldy pisze:to błąd aparatury, która wykryła alkohol - musisz sprawić sobie nowe urzadzenie - wszystko OK. Dementuje
W takim razie wysle do innego laboratorium, wiec decyzja zapadnie w ciagu tygodnia
fieldy pisze:czeher - kiedy ostatnia kolejka ?
Poniedzialek - Sroda
fieldy pisze:właśnie - chyba każdy może jeszcze awansować, albo inaczej - nikt nie może być pewny awansu. Zapowiada się emocjonująca kolejka
Wlasnie w naszej grupie jeszcze wszystko mozliwe, licze na twoje zwyciestwo - bo tylko to mi zostalo

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 gru 2005, 23:51

czeher pisze:przeciez Arsenal awansowal po karnych 3:1!!! - chyba ten alkohol
pisałe o tym wcześniej - głupie serwisy. Spojrzałem na wynik 2:2
i gwiazdka była przy D. Rovers :lol: A potem zmieili na Arsenal. Ufff gramy dalej - ale szkoda, że nie wygrali po 90 min :evil:
czeher pisze:W takim razie wysle do innego laboratorium, wiec decyzja zapadnie w ciagu tygodnia
nie mów tak - to jż przestaje być śmieszne. Żart jest dobry na raz a nie żeby go powtarzać :evil: bo to zart, prawda :roftl3:
czeher pisze:licze na twoje zwyciestwo
kasa tak jak się umawialiśmy :?:

dobra - kończy :ot: bo znowu cloner się przyczepi :maruda:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 gru 2005, 0:07

fieldy pisze:nie mów tak - to jż przestaje być śmieszne. Żart jest dobry na raz a nie żeby go powtarzać bo to zart, prawda
Czy ja kiedys zartowalem :?:
fieldy pisze:kasa tak jak się umawialiśmy
jakos sie dogadamy, wkoncu pamietaj o tych feralnych probkach :!: ktore juz poszly do laboratorium w Genewie

Fieldy nie wiesz co z Van Persie - zszedl w 33min jakas kontuzja kolana czy cos takiego - jak bedziesz cos wiedziec wiecej to napisz - ile potrwa ewentualna przerwa w grze

OGLOSZENIA PARAFIALNE:
:arrow: Nastepna kolejka Poniedzialek - Sroda
:arrow: obowiazywac beda stare zasady wiec oddajemy typy do 14:00 w Poniedzialek :arrow: w czasie tej kolejki rozgrywane sa kolejki lig angielskich, szkockiej i holenderskiej
:arrow: typy na ostatnia kolejke mozna wysylac od czwartku - jezeli ktos chce wysla jeszcze na aktualna kolejke wciaz ma taka mozliwosc - Zaza, Mlody, Koki, qczak, Piotr ....
Ostatnio zmieniony 22 gru 2005, 11:25 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 22 gru 2005, 8:51

fieldy pisze:kulek gratuluje zwycięstwa - tobie pierwszemu się udało [nie licze buków ]

dzięki :D Wiec ja jestem tym pierwszym szczęśliwcem :D hehehe kiedy się rozliczamy za ten mecz?? :D :D :D

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 gru 2005, 11:32

Dobra nie ma na co czekac, oddajemy typy

Niech sie dzieje wola nieba .....

kulek - czeher
Charlton - Arsenal (1p.) 2 (2,40)
Liverpool - Newcastle (1p.) x (2,15)
Birmingham - Manch.Utd. (1p.) 2 (2,20)

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 22 gru 2005, 11:41

czeher pisze:Dobra nie ma na co czekac, oddajemy typy

Niech sie dzieje wola nieba .....

kulek - czeher
Charlton - Arsenal (1p.) 2 (2,40)
Liverpool - Newcastle (1p.) x (2,15)
Birmingham - Manch.Utd. (1p.) 2 (2,20)
gruuubo :lol:
to teraz ja dam odrazu :wink:

Wigan - Manch.City 1 (2,30)
Nijmegen - PSV 2 (1,85)
Tottenham - Birmingham 1 (1,50)

licze na Grześka :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 gru 2005, 11:42

czeher pisze:Charlton - Arsenal (1p.) 2 (2,40)
człowieku - zmieniaj póki możesz. kanonierzy mogą mieć ogromny problem z Charltonem o prowadzeniu po pierwszej połowie nawte nie wspomnę - takiego kryzysu formy juz dawno nie było. Niby grają ładnie szybko, stwarzaja sytuację - a tu wczoraj kolejna konuzja [vPersie] może nie zgarac z Charltonem. A nie zapominajmy, ze to sa derby :hardkor2:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 gru 2005, 12:06

Juz poszlo, licze na przebudzenie Henriego, poza tym z kim maja wygrywac jak nie z rowniez slabo spisujacym sie lokalnym rywalem - w ostatnim meczu ich obrona byla dziurawa jak ser szwajcarski :!:
Poza tym wczoraj Arsenal gral rezerwami - Almunia i te rzeczy
Jesli nie teraz to kiedy :?:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”