Real Madryt (zbiorczy) - Strona 31

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 lut 2005, 12:44

zawdi pisze:
smitu pisze:i suche fakty 1995 rok 5-0 na waszym terenie dla nas !! i nie 2 lata temu 2-1 na waszym terenie, albo np w lidze mistrzow odpad dzieki nam :D i mowie tu tylko o meczach w katalonii bo na bernabeu Real rzadzi, ale co prawda jest Barca u siebie gra bardzo dobrze
kazdemu kto czyta takie glupoty i w nie wierzy polecam te oto linki:
jeden na bernabeu.
i drugi na camp nou.

a jeszcze jedno. w szczegolach nie zapomniales o luisie enrique?!
a i liga mistrzow jest od 1992

glupoty !!?? jakie glupoty !! wspomnialem tylko wynik 5-0 dla nas ktorego chyba nie trzeba bardziej przedstawiac !! a liga mistrzow to ja wiem od ktorego roku sie zaczela i wspomnialem tylko to jak real was slicznie wyeliminowal !! i jakos tego wam nikt nie wypominal ze jestescie beznadziejni !!

a po co niby te linki podales one tez tylko obrazuje to co napisalem !!

luis enrique ? hehe, porownujesz go do di stefano, figo czy laudrupa ?!

ok nie wnikam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Uchi_UfFy pisze::x Smitu, co ma do rzeczy historia w tym temacie?W takim razie Glasgow Rangers są lepsi od was.Obecnie Real nie jest najlepszym klubem świata.Musisz się z tym pogodzić, a to, że faktycznie kiedyś byli na topie nie oznacza, że zawsze tacy będą.Teraz pod wodzą Luxemburgo grają rzeczywiście lepiej, ale to i tak nie to samo.

co ma do rzeczy historia ??!?!?!!?! hmmm, bez komentarza !! rangersi lepsi od nas ?? hahaha a w jakiej oni lidze graja? ile razy wygrali europejskie puchary ??!!??! obecnie real jest najlepszym klubem swiata, a zespol ktory gra po prostu nie gra tak jak go na to stac !! jezeli natomiast chodzi o ich gre pod wodza de luxa to graja nie tylko skuteczniej ale tez lepiej, a bede grali jeszcze lepiej i nie jeden z was przejedzie sie na tym ze sie z nich smieje !!

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 04 lut 2005, 13:15

smitu- coraz bardziej smieszą mnie te twoje wypowiedzi :P uważałem cie za normalnego kibica realu ale teraz zmieniam zdanie!!!
Myślisz ze jak napiszesz ile real zdobywał róznych tytułów to zabłyśniesz??? dla twojej świadomości lige mistrzów zdobywali 3 razy a puchar europy tylko do 66 roku!! dlaczegp tak duzo tytułów zdobywali w lat wtedy gdy rządził dyktator franco?????? wiesz wogóle kto to był?????? to był koles który zablokował transfer di stefanio do Barcelony!!!! i wiele innych transferów tez, miał wpływ na sedziow !!! dlatego nie osmieszaj sie tylko poczytaj sobie historie hiszpani w czasie gdy rzadził franco i co zrobił on dla realu zeby wygrywał!!!!!!!!! ale widoznie tego na stronkach realu nie piszą :P

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 lut 2005, 13:27

luk1208 pisze:smitu- coraz bardziej smieszą mnie te twoje wypowiedzi :P uważałem cie za normalnego kibica realu ale teraz zmieniam zdanie!!!
Myślisz ze jak napiszesz ile real zdobywał róznych tytułów to zabłyśniesz??? dla twojej świadomości lige mistrzów zdobywali 3 razy a puchar europy tylko do 66 roku!! dlaczegp tak duzo tytułów zdobywali w lat wtedy gdy rządził dyktator franco?????? wiesz wogóle kto to był?????? to był koles który zablokował transfer di stefanio do Barcelony!!!! i wiele innych transferów tez, miał wpływ na sedziow !!! dlatego nie osmieszaj sie tylko poczytaj sobie historie hiszpani w czasie gdy rzadził franco i co zrobił on dla realu zeby wygrywał!!!!!!!!! ale widoznie tego na stronkach realu nie piszą :P

transfer powrotny ronaldo, becksa, figo, laudrupa tez zablokowal ?!?!

i dla twojej swiadomosci jestem jak najbardziej normalnym fanem realu, doskonale znam historie, doskonale wiem kim byl general francesco franco i na czym opierala sie jego dyktatura, sorry ale puchar mistrzow to po prostu inaczej teraz liga mistrzow, myle sie ?? nie podoba ci sie puchar mistrzow ?? to powiedz mi kto wiecej razy wygral najsilniejsza lige swiata ?? jak jest liga hiszpanska bodajrze ?? :twisted: :twisted:

a i moja wiedza nie bierze sie tylko ze stronek realu ... :twisted: :twisted:

i jeszcze na koniec ciebie smiesza moje wypowiedzi trudno, mnie smiesza wasze w ktorych osmieszacie moj klub, oraz uwazacie barce za nie wiem jak wielka potege

i niby czym sie osmieszam ??

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 04 lut 2005, 16:17

No i co z tego?Przestań już tyle pisać ile czego Real nie zdobył.Będziesz zawsze nam to wypominał?To co było kiedyś to już mniej ważne, liczy się historia najnowsza.Francisco Franco bardzo pomógł Realowi w tamtym okresie, ale chyba bardziej jeszcze robił w uja Barcelonę.Real już się powoli wypala, musi nadejść nowa gwardia( :twisted: )z Robinho i Adriano na czele.I już chyba wszyscy znamy na pamieć wszystkie sukcesy Realu :evil:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 lut 2005, 16:25

Historia musi się liczyć bo jeden sukces nie trwa wiecznie 8)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 04 lut 2005, 16:27

własnie dlaczego kibice realu nie powiedzą ile suksesów mają dzieki dyktatorowi franco????????? nie jest wam wstyd tego ze wygrywaliscie dzieki niemu???? specjalnie szykanował Barce zeby real odnosił sukcesy!! tego nigdy nie piszecie gdy wymienacie sukcesy realu!!!!!!!!!!!!!

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 04 lut 2005, 16:29

mowcie co chcecie alwe i tak real o potega a ze teraz jest w dolku to nie znaczy bo dzieki luxemburgo goni juz barce

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 04 lut 2005, 16:33

Figo11 pisze:Historia musi się liczyć bo sukcesy nie trwają wiecznie 8)
nie powtarzaj sie, trzeci raz to piszesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 lut 2005, 16:41

Sorry ale to jakis błąd bo mi nie chciało wysłać :?

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 04 lut 2005, 16:41

Figo11 pisze:Sorry ale to jakis błąd bo mi nie chciało wysłać :?
spoko, wiem, jaja sobie robie

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 lut 2005, 17:35

Juz pokasowałem pare postów, które się powtarzały, nietylko Figo11. Czasami tak jest, ze posty sie kopiuja przez jakis blad.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 lut 2005, 20:45

luk1208 pisze:własnie dlaczego kibice realu nie powiedzą ile suksesów mają dzieki dyktatorowi franco????????? nie jest wam wstyd tego ze wygrywaliscie dzieki niemu???? specjalnie szykanował Barce zeby real odnosił sukcesy!! tego nigdy nie piszecie gdy wymienacie sukcesy realu!!!!!!!!!!!!!

spojrz na osatnie 15 !!!!

Uchi_UfFy pisze:No i co z tego?Przestań już tyle pisać ile czego Real nie zdobył.Będziesz zawsze nam to wypominał?To co było kiedyś to już mniej ważne, liczy się historia najnowsza.Francisco Franco bardzo pomógł Realowi w tamtym okresie, ale chyba bardziej jeszcze robił w uja Barcelonę.Real już się powoli wypala, musi nadejść nowa gwardia( :twisted: )z Robinho i Adriano na czele.I już chyba wszyscy znamy na pamieć wszystkie sukcesy Realu :evil:

TAk bede zawsze to powtarzal do poki nie zrozumiecie jak wielki jest real !!!!!! kochajcie klub jaki chcecie !! ale nie zapominajcie kto jest najlepszy, nie wazne ze teraz graja slabiej, jak za pare lat znow beda na piedestale bedziecie siedziec tak pokornie ze bania mala !!!

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 05 lut 2005, 1:55

smitu pisze: TAk bede zawsze to powtarzal do poki nie zrozumiecie jak wielki jest real !!!!!! kochajcie klub jaki chcecie !! ale nie zapominajcie kto jest najlepszy, nie wazne ze teraz graja slabiej, jak za pare lat znow beda na piedestale bedziecie siedziec tak pokornie ze bania mala !!!
Ale to nie ma sensu :twisted: .Co z tego, że mają sukcesy skoro aktualnie grają słabo, więc nie można mówić, że są najlepsi gdyż to nie prawda.Ale rozumiem tak kibice Realu będą się podtrzymywać przy życiu w czasie nie urodzaju klubu :wink:

Polska też kiedyś miała granice "od morza do morza" i rządziła połową Europy, a teraz? :lol:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 05 lut 2005, 7:40

Uchi_UfFy pisze:
smitu pisze: TAk bede zawsze to powtarzal do poki nie zrozumiecie jak wielki jest real !!!!!! kochajcie klub jaki chcecie !! ale nie zapominajcie kto jest najlepszy, nie wazne ze teraz graja slabiej, jak za pare lat znow beda na piedestale bedziecie siedziec tak pokornie ze bania mala !!!
Ale to nie ma sensu :twisted: .Co z tego, że mają sukcesy skoro aktualnie grają słabo, więc nie można mówić, że są najlepsi gdyż to nie prawda.Ale rozumiem tak kibice Realu będą się podtrzymywać przy życiu w czasie nie urodzaju klubu :wink:

Polska też kiedyś miała granice "od morza do morza" i rządziła połową Europy, a teraz? :lol:
Brawo za fantastyczne porównanie, chylę czoła. Też jestem tego zdania.
Co z tego, że Real niegdyś był potężny. Te czasy minęły, odeszły za mgłę. Dzisiaj ,,Królewscy" z tego ,,piedesntału" - jak to wymawia nasz user - spadli i bardzo się poobijali. Polityka transferowa wzięła w łeb. Sprowadzają tylu napastników, że robi się harmider i piłkarze tracą morale. David Beckham marzy o powrocie do Manchesteru United, Louis Figo za wszelką cenę chce opuścić Real, bo jest mu tu niewygodnie, Ronaldo narzeka na złe traktowanie, Zidane kończy niedługo karierę, Raul zapodział się gdzieś w swej sławie, Salgado jest dziadkiem do orzechów. Można wymieniać takie rzeczy jeszcze długo.
Nie znaczy, że skoro Królewscy mieli sukcesy, to dzisiaj też je będą mieli.
Trzeba najpierw wiedzieć po co się zatrudnia piłkarza, a dopiero później dawać mu pracę.
Głupotę działaczy potwierza sprowadzenie na Bernabeu najdroższego pacjenta -Woodgate. Ja rozumiem, że działacze nie mają co robić z pieniędzmi, ale bez przesady. Może niech zainwestują w ścianę płaczu przy której kibice, rozżaleni kibice, będą wspominać stare dzieje i kłócić się z tymi, którzy wiedzą jaki Real dziś jest słaby.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 lut 2005, 13:12

Loczek pisze:
Uchi_UfFy pisze:

Brawo za fantastyczne porównanie, chylę czoła. Też jestem tego zdania.
Co z tego, że Real niegdyś był potężny. Te czasy minęły, odeszły za mgłę. Dzisiaj ,,Królewscy" z tego ,,piedesntału" - jak to wymawia nasz user - spadli i bardzo się poobijali. Polityka transferowa wzięła w łeb. Sprowadzają tylu napastników, że robi się harmider i piłkarze tracą morale. David Beckham marzy o powrocie do Manchesteru United, Louis Figo za wszelką cenę chce opuścić Real, bo jest mu tu niewygodnie, Ronaldo narzeka na złe traktowanie, Zidane kończy niedługo karierę, Raul zapodział się gdzieś w swej sławie, Salgado jest dziadkiem do orzechów. Można wymieniać takie rzeczy jeszcze długo.
Nie znaczy, że skoro Królewscy mieli sukcesy, to dzisiaj też je będą mieli.
Trzeba najpierw wiedzieć po co się zatrudnia piłkarza, a dopiero później dawać mu pracę.
Głupotę działaczy potwierza sprowadzenie na Bernabeu najdroższego pacjenta -Woodgate. Ja rozumiem, że działacze nie mają co robić z pieniędzmi, ale bez przesady. Może niech zainwestują w ścianę płaczu przy której kibice, rozżaleni kibice, będą wspominać stare dzieje i kłócić się z tymi, którzy wiedzą jaki Real dziś jest słaby.

klub pilkarski to nie jest cale panstwo, z reszta dla mnie polska dalej jest wielkim krajem ktory zasluzyl sie w historii swiata dlatego jest wielki !!

co do realu !! to nic nie znaczy !! ok mniejsza z tym, mam gdzies juz co o tym myslicie bo i tak nie zrozumiecie :? zobaczymy za pare lat albo jeszcze pod koniec tego sezonu w jak wielkim jestescie bledzie :?

loczek -- o czym ty mowisz !! figo chce odejsc ?? hmmm ciekawe !! becks wrocic do manu ?! qrde patrz dziwne to widocznie ma rozdwojenie jazni :? raul sie zagupil w slawie ? tez ciekawe, jeden z najskromniejszych pilkarzy zagupil sie w slawie, dobre haha :? zidane konczy kariere qrde to patrz jak 2 lata szybko mijaja :? samych napastnikow kupujA ? ciekawe, gravesen, samuel i woody sami napadziorzy trzeba przyznac :? salgado dziadkiem do orzechow, hmmm to w kadrze hiszpanii ciekawe co robi, glupota dzialaczy ? hmmmm gdyby wszyscy mieli takich dzialaczy to mieli bysmy najlepsze kluby na swiecie, i kazdy mialby przez 7 lat full trofeow, ja sie klocic juz nie bede bo to nie ma sensu wszyscy macie klapki na oczach a za jakis czas znow wszyscy przed realem beda drzec !! a powiedzcie mi co sadzicie o milanie ?! sa wielcy nie !! bo dobrze teraz graja, ale realowi dorownac nie moga !! w tym co juz osiagneli, z reszta dla was sie tylko liczy to co widac golym okiem ... koncze nie chce mi sie juz z wami o tym gadac :?

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”