Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 sty 2005, 2:30
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 24 sty 2005, 18:44
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 24 sty 2005, 18:45
Dla Ciebie jeszcze 21 dni, a tak dla normalnych to po trzech tygodniachFigo11 pisze:Po jakim czasie znikają ostrzeżenia
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 24 sty 2005, 19:07
Jesus;p

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 24 sty 2005, 19:10
Zostały skasowane wszystkie posty pisane w skojarzeniach i różnych tego typu nabijankach, dlatego niektórzy potracili na licznikach.Jesus;p pisze:Pamietam ze jak zaczynalem pisac na forum to dostalem za cos 2WP. Kilka tygodni pozniej gdy mialem jakies 60 postow wykasowano mi ostrzezenia i zabrano bodajze ponad 20 postow. Tak mialo byc czy cos wam sie pomieszalo. Podobna sytuacje mial moj kumpel Baryla_pce z tego co pamietam.
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 25 sty 2005, 1:17
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 26 sty 2005, 15:34
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 sty 2005, 15:41
kostek pisze:Użytkownik: "sirtomaszo w dniu" dzisiejszym otrzymał bana na naszym forum. Bardzo inteligentny user, nic tylko pozazdrościć sprytu i taktu. Na wstępie trzeba zaznaczyć, że kolega sirtomaszo 'dysponuje' dynamicznym IP, w temacie Polska na ... niejaka "super_dziwka" napisała "wyrucha mnie ktoś" (co za elekwencja...), okazuje się, że owa "super_dziwka" pisała z tego samego IP co wielebny "sirtomaszo". Jak już pisałem wyżej to zachowanie to chyba amplituda sprytu z jakim mozna spotka się u istoty ludzkiej. Podsumowując: panie "sirtomaszo" ehm... tzn. ten no "super-dziwko" uprzejmie proszę o nie zaszycanie nas już więcej swoją obecnością...
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 26 sty 2005, 15:42
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 26 sty 2005, 15:45
Druga Miriam?Baqu pisze:moze kolega ma po prostu rozdwojenie jaźni... i czasem jest kobieta... czasem facetem... tylko ciekawe ktora osobowosc... o nie![]()
![]()
która płec przewaza
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 sty 2005, 15:47
Baqu pisze:moze kolega ma po prostu rozdwojenie jaźni... i czasem jest kobieta... czasem facetem... tylko ciekawe ktora osobowosc... o nie![]()
![]()
która płec przewaza
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 26 sty 2005, 16:12
Ostatnie ostrzeżenie dostałeś 20 stycznia tak więc dolicz sobie do tego 21 dni. To nie jest tak, że jak dostałeś pierwsze ostrzeżenie to sie dolicza trzy tygodnie tylko od ostatniego doliczasz. Wszystko masz tutajolek j pisze:po 3 tygodniach ostrzeżenia miały być usunięte.Tak "powiedział" mi Tomusmc. A więc ja byłbym tylko z jednym warningiem, bo te ostatnie ostrzeżenie dostałem kilka dni temu
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 lut 2005, 15:26
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 lut 2005, 15:36
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 01 lut 2005, 15:48
300 postów dziennie (prawie połowa pisane przez Ciebie - to tak na marginesie), nas jest siedmiu i nie każdy może wejść na forum. Daje to nam ok. 60 postów do przejrzenia. Nie jesteśmy wstanie za każdym razem reagować - trochę wyrozumiałości.smitu pisze:hmmm modzi chyba zaniedbuja forum bo juz paru ziomkow powinno sotac bonusa a jeszcze ich nie maja
Kotek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio