Ostrzeżenia - komentarze - Strona 31

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 sty 2005, 2:30

Jesli jeszcze nie zauwazyles WP nie kasują sie automatycznie tylko przez admina, a przeciez kazdy chce pospac po ciężkim dniu, tylko nie my :P

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 24 sty 2005, 18:44

Po jakim czasie znikają ostrzeżenia :?:

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 24 sty 2005, 18:45

Figo11 pisze:Po jakim czasie znikają ostrzeżenia :?:
Dla Ciebie jeszcze 21 dni, a tak dla normalnych to po trzech tygodniach :lol:

Awatar użytkownika
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 24 sty 2005, 19:07

Pamietam ze jak zaczynalem pisac na forum to dostalem za cos 2WP. Kilka tygodni pozniej gdy mialem jakies 60 postow wykasowano mi ostrzezenia i zabrano bodajze ponad 20 postow. Tak mialo byc czy cos wam sie pomieszalo. Podobna sytuacje mial moj kumpel Baryla_pce z tego co pamietam.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 24 sty 2005, 19:10

Jesus;p pisze:Pamietam ze jak zaczynalem pisac na forum to dostalem za cos 2WP. Kilka tygodni pozniej gdy mialem jakies 60 postow wykasowano mi ostrzezenia i zabrano bodajze ponad 20 postow. Tak mialo byc czy cos wam sie pomieszalo. Podobna sytuacje mial moj kumpel Baryla_pce z tego co pamietam.
Zostały skasowane wszystkie posty pisane w skojarzeniach i różnych tego typu nabijankach, dlatego niektórzy potracili na licznikach.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 25 sty 2005, 1:17

po 3 tygodniach ostrzeżenia miały być usunięte.Tak "powiedział" mi Tomusmc. A więc ja byłbym tylko z jednym warningiem, bo te ostatnie ostrzeżenie dostałem kilka dni temu

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 26 sty 2005, 15:34

Użytkownik: "sirtomaszo w dniu" dzisiejszym otrzymał bana na naszym forum. Bardzo inteligentny user, nic tylko pozazdrościć sprytu i taktu. Na wstępie trzeba zaznaczyć, że kolega sirtomaszo 'dysponuje' dynamicznym IP, w temacie Polska na ... niejaka "super_dziwka" napisała "wyrucha mnie ktoś" (co za elekwencja...), okazuje się, że owa "super_dziwka" pisała z tego samego IP co wielebny "sirtomaszo" :lol: . Jak już pisałem wyżej to zachowanie to chyba amplituda sprytu z jakim mozna spotka się u istoty ludzkiej. Podsumowując: panie "sirtomaszo" ehm... tzn. ten no "super-dziwko" uprzejmie proszę o nie zaszycanie nas już więcej swoją obecnością...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 sty 2005, 15:41

kostek pisze:Użytkownik: "sirtomaszo w dniu" dzisiejszym otrzymał bana na naszym forum. Bardzo inteligentny user, nic tylko pozazdrościć sprytu i taktu. Na wstępie trzeba zaznaczyć, że kolega sirtomaszo 'dysponuje' dynamicznym IP, w temacie Polska na ... niejaka "super_dziwka" napisała "wyrucha mnie ktoś" (co za elekwencja...), okazuje się, że owa "super_dziwka" pisała z tego samego IP co wielebny "sirtomaszo" :lol: . Jak już pisałem wyżej to zachowanie to chyba amplituda sprytu z jakim mozna spotka się u istoty ludzkiej. Podsumowując: panie "sirtomaszo" ehm... tzn. ten no "super-dziwko" uprzejmie proszę o nie zaszycanie nas już więcej swoją obecnością...

no to kolejnego pokemona mamy z glowy jeszcze kilku i bedzie gites :D

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 26 sty 2005, 15:42

moze kolega ma po prostu rozdwojenie jaźni... i czasem jest kobieta... czasem facetem... tylko ciekawe ktora osobowosc... o nie :twisted: :!: :idea: która płec przewaza :D

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 26 sty 2005, 15:45

Baqu pisze:moze kolega ma po prostu rozdwojenie jaźni... i czasem jest kobieta... czasem facetem... tylko ciekawe ktora osobowosc... o nie :twisted: :!: :idea: która płec przewaza :D
Druga Miriam? :twisted:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 sty 2005, 15:47

Baqu pisze:moze kolega ma po prostu rozdwojenie jaźni... i czasem jest kobieta... czasem facetem... tylko ciekawe ktora osobowosc... o nie :twisted: :!: :idea: która płec przewaza :D

juz niedlugo na antenie polsatu wielki hit !! wszystko o sirtomasza, czy ono ma meskie czy zenskie genitalia, ktorego adoratora wybierze ?? przekonamy sie juz niedlugo :D

hahahaha

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 26 sty 2005, 16:12

olek j pisze:po 3 tygodniach ostrzeżenia miały być usunięte.Tak "powiedział" mi Tomusmc. A więc ja byłbym tylko z jednym warningiem, bo te ostatnie ostrzeżenie dostałem kilka dni temu
Ostatnie ostrzeżenie dostałeś 20 stycznia tak więc dolicz sobie do tego 21 dni. To nie jest tak, że jak dostałeś pierwsze ostrzeżenie to sie dolicza trzy tygodnie tylko od ostatniego doliczasz. Wszystko masz tutaj

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 lut 2005, 15:26

chciałem zgłosić (jeśli można) że w temacie o MU dwa ostatnie posty
(jak dotąd) kwalifikują się na ostrzeżenie (lub więcej) :wink: zalecam zajrzenie tam

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 lut 2005, 15:36

hmmm modzi chyba zaniedbuja forum bo juz paru ziomkow powinno sotac bonusa a jeszcze ich nie maja :?

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 01 lut 2005, 15:48

smitu pisze:hmmm modzi chyba zaniedbuja forum bo juz paru ziomkow powinno sotac bonusa a jeszcze ich nie maja :?
300 postów dziennie (prawie połowa pisane przez Ciebie - to tak na marginesie), nas jest siedmiu i nie każdy może wejść na forum. Daje to nam ok. 60 postów do przejrzenia. Nie jesteśmy wstanie za każdym razem reagować - trochę wyrozumiałości.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”