szczerze ci powiem, ze mam gdzies ile strzalow oddala barca i nie wiem co to ma oznaczac. ani co chcesz osiagnac
Chciałem zobaczyc czy choc odrobine wiesz o czym piszesz, wyszło, ze
Uwazam, ze podanie tobie takiej porcji wiedzy moze doprowadzic do zgonu.hahahaha, nie podawaj mi. trzymaj mnie w niepewnosci. taka wiedza to skarb, chron jej, hahahah
Niestety kolega sadzi, ze Barcelona strzela wiecej, bo ma wiecej sytuacji, Valencia strzela mniej bo ma mniej, dosc ciekawe, szkoda, ze nawet jesli sa dowody na ta teorie, to kolega ich nie posiada.
[*]
Wracajac do tematu Barcelony.
Pojawila sie kolejna plotka dotyczaca, ewentualnego nabytku przed nastepnym seoznem. Tym razem poraz kolejny prasa przypomniala sobie o starszym z braci Milito, Gabrielu.
Miałoby to być to wzmocnienie środka naszej defensywy, ktora nei spisuje sie tak jak oczekiwano. Osobiscie uwazam, ze zawodnik zbedny. Frank ma w kadrze Puyola, ktorego pozycja jest niepodwazalna + Thurama i Marqueza. Fakt, ze Rafa ma słabszy sezon, a Francu sie sporo leczy, jednak mozna im nadal ufac. Ewentualnie grac moze Ula, Edmilson czy Motta. Chetnie zobaczyłbym w kadrze w kilku spotkaniach Marca Valiente, obserwowałem go na dwoch spotkaniach podczas ME w Poznaniu i grał bardzo dobrze. Przed sezone sporo sie o nim mowilo, jednak szansy narazie nie dostał. Wzmocnienie za taka kwote jaka sugeruje prasa na ta pozycje nie jest potrzebne, a przynajmniej nie tak bardzo jak napastnik czy DM