Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 21 lis 2006, 23:08
gringo7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 22 lis 2006, 0:03
Yukasz pisze:Benfica - Fc Kopenhaga 1![]()
Levski Sofia - Barcelona 2
Cleveland - Mamphis 1![]()
Khmiki - Alba Berlin 1![]()
Yukasz pisze:Khimiki - Alba Berlin 1![]()
Lietuvos - Gran Canaria 1![]()
Cleveland - Memphis 1![]()
Inter - Sporting 1
Steaua - Dynamo K. 1![]()
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 22 lis 2006, 14:58
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 22 lis 2006, 17:07
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 22 lis 2006, 17:26
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 22 lis 2006, 17:46
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 22 lis 2006, 17:48
Nie lepiej postawic na Bayern po 2.00 niz na grajaca w kratke Valencie po 1.35? No ale zycze powodzeniaossy pisze:Valencia-Olympiakos 1 1.35
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 22 lis 2006, 17:55
Wyjątkowo się zgadzamMartinho pisze:Nie lepiej postawic na Bayern po 2.00
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: martins6 » 22 lis 2006, 18:00
Jak na moj gust to ten mecz wcale nie jest taki pewny jakby moglo sie wydawac.. Bayern jest pewny awansu i wcale nie bedzie im az tak bardzo zalezalo na tej wygranej.. Bez Lucio, Lahma i Podolskiego napewno nie bedzie latwo o wygrane na zawsze trudnym terenie rosyjskimMartinho pisze:Spartak - Bayern 2 2.00
St, 100zl
Ew 200zl
Dziekuje za uwage
martins6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 lis 2006, 18:02
to chyba puscily kilka kuponowYukasz pisze:Wygrałyby 130000 zl Shocked (możliwe to? może miała na myśli 13000) ale podobno poszły do Profa i tam puściły kupon
To i to ryzykowne ale zycze powodzeniaMartinho pisze:Nie lepiej postawic na Bayern po 2.00 niz na grajaca w kratke Valencie po 1.35? No ale zycze powodzenia
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 22 lis 2006, 18:03
Moze byloby lepiej, ale juz postawilem. Weszłem tylko na chwile do totomixa dzisiaj, zajrzalem na tablice odpisalem 3 typki. Jak strace te 5 zł-nie umreMartinho pisze:Nie lepiej postawic na Bayern po 2.00 niz na grajaca w kratke Valencie po 1.35?
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 22 lis 2006, 18:03
To jest chyba taki sam pewniak jak wygrana Barcy z Levskim... Kurs na ten mecz to istna promocja ze strony bukow. A to ze Bayern jest pewny awansu to nie musi oznaczac ze odpuszcza sobie mecz. Tak to moze grac sobie Milan ale nie My. My nie odpuszczamy zadnego spotkania. Tym bardziej ze ten mecz to szansa na umocnieniu sie na pozycji lidera przed meczem z Inteream na AAmartins6 pisze:Wprawdzie mimo to ze Spartak zagra z trzecim bramkarzem w skladzie to i tak mysle ze sa w stanie ugrac remis na wlasnym boisku..
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 22 lis 2006, 20:27
A jednak martinho przykro mi ale jestes chyba 100 zl do tylu ?Martinho pisze:To jest chyba taki sam pewniak jak wygrana Barcy z Levskim... Kurs na ten mecz to istna promocja ze strony bukow. A to ze Bayern jest pewny awansu to nie musi oznaczac ze odpuszcza sobie mecz. Tak to moze grac sobie Milan ale nie My. My nie odpuszczamy zadnego spotkania. Tym bardziej ze ten mecz to szansa na umocnieniu sie na pozycji lidera przed meczem z Inteream na AA
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 22 lis 2006, 20:30
Do mnie mowisz?kon2r pisze:A jednak martinho przykro mi ale jestes chyba 100 zl do tylu ?
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 22 lis 2006, 20:48
Koniec zabawylisek_chz pisze:Moje na dzisiaj i jutro:
Szachtar - Roma 2
Levski (strz./nie strz.) 2
Spartak - Bayern 2![]()
Lisek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio