Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniakFM » 01 sty 2006, 12:12
maniakFM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matis90 » 01 sty 2006, 14:38
matis90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 sty 2006, 18:51
I po co go podjudzasz? i tak już jest niezły śmietnikmaniakFM pisze:davciol pisz na bierząco moze jakiś opek z tego wyjdzie
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 01 sty 2006, 21:09
gianbuffon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniakFM » 01 sty 2006, 21:49
a który sezon juz grasz??gianbuffon pisze:qrwa w koncu mam wyjebisty skladzik tyle czasu czekalem, ale chyba juz zakoncze za niedlugo bo mnie nudzi dlugie czekanie po kontynuuj (7 lig i ogromna baza=5 minut czekania) gram hull city
fm 05 jeszcze...
saja---o'shea(talencik),naldo,hubschman,pander---guarin,andersson,tuncay,khanye---gillardino,riki (talencik
)
rezerwa: frey, bonera, scullion, golanski, collen, jeziorny, radoslav kovac, grisales, fernandes, adu, zawadzki, nowak, morgan.
gram w p.uefa, moze uda mi sie go zdobyc i wygrac lige...
pozdro
maniakFM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 02 sty 2006, 0:19
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrowa607 » 02 sty 2006, 14:20
mrowa607
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 02 sty 2006, 19:05
Chyba nie ma innego sposobu.A budżetem placowym się nie przejmuj bo od jego ieznacznego przekroczenia nie zbankrutujeszmrowa607 pisze:moze mi ktos wyjasnic jaki jest powod tego ze niektorym zawodnikom pojawia sie ze kontrakt nie jest chroniony?np mam w Barcelonie Ronaldinho ktory ma 2 lata do konca kontraktu a pisze mu ze jest niechroniony.Co mam zrobic zeby ten anpis zniknal poza podpisaniem nowego kontraktu(nie moge tego robic bo przekrocze juz maxymalnie budzet placowy)
A grasz w CM 03/04 czy FM 2005/6Rom$on pisze:Pamiętam jak kiedyś poleciłem grę Hull City w FMie to niektórzy się ostro wkręcili. Ja sam grałem tym klubem jeszcze w CM 03/04, a tam był w Third Division, ale budrzet już był wysoki. Po 5 sezonach zdobyłem mistrostwo Premiership. Jak się nudzicie to nadal polecam grę tym klubem, Duży budrzet, przychylny zarząd do rozbudowy stadionu i bazy. Sama radość z grania. Obecnie gram Feyenoordem Roterdam. Sprzedałem Karima Saidiego do Amerika (MEX) za najbardziej perspektywistycznego bramkarza=Ochoa. Grając interem zauważyłem go w składzie Arsenalu i był wart 50mln €. Poszukuję kogoś na środek obrony. Chciałbym wydać nie więcej niż 5-6mln €. Kogo polecacie?
Viktor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 02 sty 2006, 20:34
Heitinga,Hubschman,Hofland,Passanen,Sinkiewicz,Alex,Boumson,Felipe(Udine)Rom$on pisze:[ Poszukuję kogoś na środek obrony. Chciałbym wydać nie więcej niż 5-6mln €. Kogo polecacie?
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniakFM » 02 sty 2006, 20:51
maniakFM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 03 sty 2006, 19:56
yazzid1991

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 03 sty 2006, 20:09
yazzid1991

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 03 sty 2006, 20:09
yazzid1991
Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 03 sty 2006, 20:43
morświn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniakFM » 04 sty 2006, 18:06
użyj FM Scouta na lewej obronie w Elche miałem Żuka po sezonie odszedł do Atletico Madryt a w napadzie miałem Grosickieg,Franka i Boydamorświn pisze:Czesc. Mam prpblem w kasą w moim Elche. Awansowalem do 1 ligi i podpisalem 3- letni kontrakt, niestety nie dostalem rzadnych pieniedzy na transfery, poniewac mam budżet - 3 mln. Potrzeba mi lewego obronce i napastnika tylko bardzo taniego. Moze do 500 tys lub wicej. Kogo mi polecicei . Prosze pomózcie niedlugo zaczna sie sezon a ja nie mam zrobionych transferó na te oto pozycje. Jeszcze raz serdecznie prosze was
maniakFM
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio