Liverpool (zbiorczy) - Strona 303

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 maja 2011, 17:54

Stoke zagra w LE, bo Man City ma LM, a z nimi przegrali finał. Liverpool walczy dziś z Tottenhamem, bo 5 miejsce też daje grę w LE.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 15 maja 2011, 17:57

Nahorny coś mówił, że Birmingham też ma miejsce w LE, a do tego jeśli Anglicy dostaną nagrodę Fair Play to i Fulham.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 15 maja 2011, 18:14

Webb was nie lubi chyba :lol:

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 15 maja 2011, 18:25

Diamen23 pisze:Nahorny coś mówił, że Birmingham też ma miejsce w LE, a do tego jeśli Anglicy dostaną nagrodę Fair Play to i Fulham.
ja mysle ze hiszpanie dostana nagrode fair play - za polfinal LM :arrow: :|

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 15 maja 2011, 19:08

Webb chyba musiał przypomnieć całemu światu o swoim istnieniu. Dzisiejszy karny to jakaś kpina.

LE oddala się i skłamałbym mówiąc, że strasznie mi przykro z tego powodu.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 15 maja 2011, 19:31

Jeszcze uslysze ze specialnie przegraliscie bo po co komu LE :wink:

Spursi byli lepsi szczegolnie w srodku(sandro-modric), beznadziejny Caroll ktory nie umial nawet głowek wygrywac(swietny king).Flanagan bardzo fajnie zagrał,podobnie ja ten Rose ze spursów. WEBB dał genialnego karnego ale i tak bedzie uznawany za najlpszego sedziego :roll:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 15 maja 2011, 19:41

Ode mnie tego nie usłyszysz. Prawda jest jednak taka, że brak LE dla nikogo nie jest tragedią.

Świetny to był dzisiaj Dawson. MOTM moim zdaniem.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 15 maja 2011, 19:45

Ktoś mi wyjaśni o co chodzi z tym karnym? Dla mnie Pieenar zrobił to cwaniacko, ale co pierwszy postawił nogę, chciał się zastawić i Flanagan na niego wpadł, sędzia miał podstawy do gwizdnięcia karnego.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 15 maja 2011, 19:46

Przecież to była zwykła gra bark w bark.

Awatar użytkownika
Frosty
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 15 maja 2011, 20:00

Nie Kamil, typowa gra bark w bark. Sędzia nie miał nawet podstaw do podyktowania karnego. Później Pienniar zrobił takie wygibasy żeby to na faul wyglądało, ale to była czysta interwencja.

Mecz na fajnym poziomie, bardzo podobał mi się Suarez. Biegał, starał się za trzech. Póki co to Carroll podejścia do Luiza nie ma (niby zmaga się z kontuzjami, to trzeba mu oddać). Komentatorzy dobrze mówią, to dobra wiadomość dla Liverpoolu. Teraz na spokojnie mogą się skoncentrować na lidze. Biorąc pod uwagę że najgroźniejsi rywale będą tracić siły w pucharach,mogą namieszać w walce o mistrza. Tego im oczywiście nie życzę, ale Liverpool z Daglishem to inny Liverpool niż ten, który oglądaliśmy przez ostatnie 2 lata. Tak wyrównanej ligi to daaawno nie było. 6 zespołów , gdzie każdy może się starać o fotel lidera, będzie ciekawie w przyszłym sezonie.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 15 maja 2011, 20:02

Być może, macie racje, nie mam zamiaru upierać się przy swoim, zresztą co to za rożnica, dla LFC to nawet lepiej, ze nie będą musieli grać w tym pucharze śmietnika :wink:

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 16 maja 2011, 18:55

jest pierwszy nabytek w tym, powiedzmy, okienku transferowym: Alex O'Hanlon. 15 lat, left-back, Irlandczyk. kibic Manchesteru United, podobno chciały go także Real Madryt i Chelsea. magia Dalglisha czy Anfield? :mrgreen:

o wczorajszym meczu powiem tyle - zagrali jeden ze słabszych spotkań za kadencji Króla. zamierzone, czy nie - nie wiadomo. ale może to i lepiej że nie będziemy tracić sił na mało znaczący puchar :)

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 17 maja 2011, 14:07

Do ostatniego meczu nie ma co nawiązywać - pierwsza bramka była stracona zasłużenie, a żart łysola sobie przemilczę, bo tak będzie lepiej, nie?

Steven oficjalnie potwierdził, że na świat przyjdzie małe Gerrardziątko - "pachwina kontuzjowana, ale gol strzelony" tylko gratulować.

Lista celów na lato część xxx - Rory Smith w dzisiejszym The Daily Telegraph pisze, że na liście naszego sztabu są takie nazwiska jak: Young, Enrique, Downing, Marveaux, Sakho, Jones, Cahill, Wickham, Muniain, Marin, Ayew. Barret dopisuje jeszcze do niej Danna i Adama. Kogo chciałbym? Oczywiście Young - to chyba nasz pierwszy cel na to lato. Potrzebny jest także stoper - kogoś z dwójki Cahill/Sakho również chętnie zobaczyłbym z Liverbirdem na piersi. Muniain to też może być skrzydłowy, nie? Również ciekawy kąsek.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 17 maja 2011, 14:09

Muniain to raczej boczny napastnik niż skrzydłowy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”