Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 lis 2011, 23:57
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 23 lis 2011, 3:30
Nie ja to pisalem ale dla mnie tez Lavezzi jest przereklamowany. Jak na napastnika. Robi duzo wiatru za wklad artystyczny nalezy sie mu dysia ale jezeli chodzi o strzelanie bramek to bardzo nedznie. Czesto odnosze wrazenie ze jego dryblingi sa robione na zasadzie "biegne jak nie zabije sie na pilce to moze cos z tego bedzie".Dr.Football1 pisze:Aha,i przypomnijcie mi kto na forum mowil,ze Lavezzi jest przereklamowany,bo nie pamietam ?
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 lis 2011, 3:44
No w sumie tak,ale musisz przyznac,ze gosc ma niesamowite przyspieszenie. Zawodnik wprost wymarzony do kontr.Czesto odnosze wrazenie ze jego dryblingi sa robione na zasadzie "biegne jak nie zabije sie na pilce to moze cos z tego bedzie".
A mi by bylo szkoda. Przyjemnie patrzy sie na machine Mazzarriego,a Lavezzi jest jednym z wazniejszych jej trybow. Napoli ma sie wzmacniac,a nie oslabiac !Chyba powinien sie zbierac powoli z Neapolu bo tam juz pewnego poziomu nie przeskoczy.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 23 lis 2011, 3:57
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 23 lis 2011, 8:37
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 23 lis 2011, 9:37
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 23 lis 2011, 9:41
Pamietam, ze byla mowa o 30mln za Lavezziego i jak dla mnie to za taka kwote Napoli powinno go sprzedac i zakupic mniej chimerycznego Rossiego, na ktorego wydaja sie od jakiegos czasu polowac.Dr.Football1 pisze:Aha,i przypomnijcie mi kto na forum mowil,ze Lavezzi jest przereklamowany,bo nie pamietam ?
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 23 lis 2011, 9:57
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 23 lis 2011, 10:36
Mowisz o Mancinim?grzegorzfcb pisze: przez dobrego trenera,
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 lis 2011, 11:50
liga jeszcze nawet do 1/3 nie doszła, mają 5 pkt przewagi, którą mozna zmarnować w dwie kolejki. Naprawdę myślisz, że już wygrali ligę ?Emerald pisze:No wyglada na to, ze w Anglii i Lidze Europejskiej jest juz pozamiatane... City zgarnie oba trofea.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 lis 2011, 11:59
Śmiem twierdzić, że w LE też mogą dostać bęcki od kogoś. Jeśli nawet dojdą do finału, to nie ma pewności, że go wygrają. A PL to inna bajka. Pamiętacie Liverpool, bodajże 2 lata temu? Już mieli taką przewagę i United wciągnęło ich nosemEmerald pisze:No wyglada na to, ze w Anglii i Lidze Europejskiej jest juz pozamiatane... City zgarnie oba trofea.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 lis 2011, 12:00
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 23 lis 2011, 12:02
No nie, bez przesady, ze juz wygrali, ale mysle, ze szalenie ciezko bedzie ich zatrzymac...fieldy pisze:liga jeszcze nawet do 1/3 nie doszła, mają 5 pkt przewagi, którą mozna zmarnować w dwie kolejki. Naprawdę myślisz, że już wygrali ligę ?
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 23 lis 2011, 12:32
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 23 lis 2011, 12:35
Zgoda.grzegorzfcb pisze:Piłkarzom City w LE może się po prostu nie chcieć
Emerald
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio