FMy - Strona 305

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 11 sty 2006, 15:38

Ja kolejny mam pytanie ale natury technicznej :wink: Mam FM'a i on mi nie chodzi :cry: . Wiem że ten Fm chodzi z plytą więc zawsze ją wsadzam a jak klikne na Ikone to dopiero zaczynają sie problemy.. Wyskakuje typowy błąd Windowsa.. "Program Fm.exe zawiera błąd i zostanie usuniety (...)" i tak dalej. Wiecie może co mam zrobić żeby wkońcu mi poszedł prosze o POMOC :roll:

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 11 sty 2006, 16:24

ZameR pisze:a kolejny mam pytanie ale natury technicznej Wink Mam FM'a i on mi nie chodzi Crying or Very sad . Wiem że ten Fm chodzi z plytą więc zawsze ją wsadzam a jak klikne na Ikone to dopiero zaczynają sie problemy.. Wyskakuje typowy błąd Windowsa.. "Program Fm.exe zawiera błąd i zostanie usuniety (...)" i tak dalej. Wiecie może co mam zrobić żeby wkońcu mi poszedł prosze o POMOC Rolling Eyes

Miałem taki sam problem , nic się nie dało raczej zrobić , ta płyta jest pewnie źle nagrana . Mi działał dopiero obraz płyty (zamontowany daemonem) przegrany od kolegii .

Awatar użytkownika
jasu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jasu » 12 sty 2006, 16:12

mam taki problem jak chce wczytac gre to mi wyskakuje zapisana gra nie zostala wczytana,.co mam zrobic?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 12 sty 2006, 18:02

jasu pisze:mam taki problem jak chce wczytac gre to mi wyskakuje zapisana gra nie zostala wczytana,.co mam zrobic?
Raz tak mialem i zresetowalem kompa. Pomoglo i juz sie wiecej nie zdarzylo. Kiedys w starszym managerze tez mi sie cos takiego zrobilo ale nie bylo na to rady. Od tamtej pory gre zapisuje na 3 plikach. Jak mi sie pojawi taki blad to przynajmniej bede mial wersje z dnia poprzedniego i ponownie dogram ostatnie mecze. Lepsze to niz zaczynanie gry od nowa. Takie jest moje zdanie i nie wiem czy mozna cos wiecej na to zaradzic.

mikos88
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mikos88 » 12 sty 2006, 18:56

reinstalka może pomóc :lol:

Awatar użytkownika
jasu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jasu » 12 sty 2006, 19:14

ale tylko jeden save mi nie chce sie wczytac a inne normalnie sie wczytuja.a to byl najwazniejszy save .

luckher
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luckher » 13 sty 2006, 17:56

edit
Ostatnio zmieniony 28 maja 2014, 18:42 przez luckher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 14 sty 2006, 21:15

Mam prośbe. Potrzebuje facepacki do bundesligi, albo chociaz do HSV w FM 2005...jak ktos ma i chce sie podzielić, to niech zamieści, albo da znac na PW. Z góry dzięki ;) aha i te facepacki z fcmc mnie nie interesują, bo są kompletnie nie kompletne (ale to zajebiscie brzmi), a sortitoutsi mi nie działa..

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 14 sty 2006, 23:01

ja też mam pytanko jak gracie i wygrywacie?? nie chodzi mi o ustawienie leczo nastawienie. W FM 2005 gralem ultraofensive i wyfrywałłem a teraz...gram ofensywnie i juz przegrywam.. więc jak grać żev wygrać?

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 777

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 15 sty 2006, 0:44

Taktyka jest zawsze pod sklad nie na odwrot ja gram calyczas ofensywnie i presingiem ;p

Awatar użytkownika
kakarott
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 16 sty 2006, 15:53

ja gram już 2 sezon moimi kochanymi Królewskimi i bardzo dobrzxe mi idzie bo 4 razy musiałem zmienić taktyke zanim zacząłem zdobywać po 3 punkty. Osobiści polecam ofensywną taktyke 1-4-4-2 lub 1-4-4-1-1 raz użwyam tej a raz tej zależy z kim gram, a zawodnika którego polecam poprostu obrońca nie do przejścia Cristian Alvarez :D

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 16 sty 2006, 20:14

Ja tez gram moim ukochanym Realem. W trakcie gry Elche Real zlozyl mi propozycje pracy a ja nie moglem odmówić , poniewaz grał on bardzo slabo i zajmowal 10 miejsce. Jak przyszlem to mialem w skladzie : Mascherano , Pirlo , Love , D.Carvallo. Niestety Luxsemburgo nie sdołalwyjsc z grupy Ligi Mistrzów i musialem grac w Pucharze UEFA, który wygralem. Wygralem wybiez puchar i Lige. Ostatnio kupilem sobie De Rossi i Bridge. Na transfery mam 46mln i chce wzmocic pomoc. Zastanawialm sie nad Lampardem ( Chelsea chce 46mln, slozylem taką oferte ole Lampard nie chce nie chce do mnie przejsc, ale jak zaoferuje mu 110 tyg to moze sie zgodzi ) i Joaquin z Betisu. ( Betis chce ok 53 mln wiec bede musial kogos sprzedac). Kogo mi polecicie na stodek. Tylko to nie moze byc ofensywny pomocnik albo def. , tylko prawy, lewy, lub srodek.

Awatar użytkownika
kakarott
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 17 sty 2006, 20:00

na prawą lewą i środkową pomoc polecam Wesley'a Sneijder'a który u mnie w Realu tak się rozszalał że został najlepszym pomocnikem na świecie:D:D:D nie jest drogi ani też dużo niechce tygodniówki;p osobiści ja go polecam !!!!

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 17 sty 2006, 20:47

Wlasnie kupilem Joaquina za 45mln. Mam nadzelje ze sie sprawdzia
Moj sklad
Casillsa
Cicinho, Ramos Wootghate, Carlos
Joaquin, De Rosi, Pirlo , D. Carvallo
Robinho , Ronaldo

Awatar użytkownika
hellas
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hellas » 18 sty 2006, 21:13

Gram 5 sezon Southamptonem
Dwa razy wicemistrzostwo angli i wygrana LM
polecam
Klass Jan Huntelaar- prawei 30 bramek na sezon nie liczac
pucharow
Leonardo Pisculichi- duzo bramek i jeszcze wiecej asyst
z huntelaarem na ataku nie do zatrzymania sprawdza sie takze na
lewym skrzydle i srodku pomocy
Sambueza-genialny lewo skrzydlowy duzo asyst
Andrew Surman-dobry na angielska lige,sordek pomocy
Dudu Cearenase- przyzwoity gracz na praw pomoc.
Paul Smith- wybitny bramkarz. duzo razy MoM
Andreas Gronquist- najelpszy obronca jaki moze istniec :P
Hatem Ben Arfa- co tu duzo mowic on sie przyczynil do wiekszosci moich sukcesow 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”