Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 wrz 2009, 10:17
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 wrz 2009, 13:37
Dokładnie. Łyżeczka miodu w beczce dziegciu- widok deportowanego Beenhakera...bezcenneMam tylko jedno zyczenie - nie chce juz wiecej sluchac/ogladac Leo
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 07 wrz 2009, 14:17
Kto jest winny temu, że w Niepołomicach nie ma 30 stopni i palm? Odpowiedź jest oczywiście prosta selekcjoner. Kto jest winny temu, że w naszej kadrze nie gra Rooney z Kaką? Odpowiedź jest oczywiście prosta selekcjoner.Kto jest winny temu, że zawodnicy są zajechani? Odpowiedź jest oczywiście prosta selekcjoner.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 wrz 2009, 14:24
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 wrz 2009, 15:37
Na euro też byli winni trenerzy klubowi?Kto jest winny temu, że w Niepołomicach nie ma 30 stopni i palm? Odpowiedź jest oczywiście prosta selekcjoner. Kto jest winny temu, że w naszej kadrze nie gra Rooney z Kaką? Odpowiedź jest oczywiście prosta selekcjoner.
Nie ma to jak obarczać Leo za błędy trenerów klubowych
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mandzaro » 07 wrz 2009, 16:05
Mandzaro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 wrz 2009, 16:49
... wlasnie to jest najbardziej prawdopodobne, nawet jezeli nie cieszy sie poparciem Laty, to ten doskonale wie jak wazna jest prasa i dobry wizerunek, ogolnie PRMandzaro pisze:Ja bym byl szczesliwy z takiego rozwiazania ale sam nie wiem czy to realne.
Tak jak Lech na wiosne?Mandzaro pisze:ze pilkarze beda caly mecz zapieprzac na pelnych obrotach
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 wrz 2009, 16:59
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 wrz 2009, 17:01
Też o nim pomyślałem, ale ... szczerze to wolałbym trenera, który pracował ostatnio w Bytomiu, a mianowicie albo Probierz albo Fornalak. Moim zdaniem świetni fachowcy, potrafią świetnie zmotywować, no i na trenerce się znają. Tylko, że nikt nie zaryzykujeBienias pisze:Moim faworytem jest......Janas. Pilkarskimi kalekami i tak pieknie grac nie bedziemy ale za to solidnie i z sercem. Wiem ze na powrot bedzie ciezko ale to moj kandydat nr 1.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 wrz 2009, 17:28
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 07 wrz 2009, 17:28
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mandzaro » 07 wrz 2009, 17:29
Mandzaro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 07 wrz 2009, 17:42
fieldy pisze:czy mi się wydaje, czy ty cloner niedawno narzekałeś na Probierza ?
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 wrz 2009, 0:40
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 wrz 2009, 4:24
To nie wypali, a szkoda.. Piotr Nowak jest (a raczej będzie?) trenerem nowo-powstałej drużyny MLS "Philadelphia Union" (mojej lokalnej druzyny warto wspomniecDrugim moim faworytem jest Piotr Nowak. Czlowiek z poza polskiego piekielka i do tego Polak. Mielibysmy dwa w jednym.
Magnum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio