Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 sty 2014, 21:42
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 06 sty 2014, 21:43
Daje rade znakomicie, polecam, powiedzialbym nawet ze coraz lepiej - po jednym dniu z nia spedzonym, przez kolejne 3 o kobietach nawet nie mysle, a to juz cos dziwnego w moim przypadkumasacra pisze:cuel, jak tam 17-stka? Daje rade?
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 06 sty 2014, 21:47
może na jakiegoś wampira energetycznego trafiłesKurde moze ja przez nia taki zmeczony chodze ostatnio? ;/
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 06 sty 2014, 21:54
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 sty 2014, 21:54
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 06 sty 2014, 21:58
Byś musiał zapytać samą zainteresowaną bo teraz to [ch**] wie jaki one mają przebieg. Czasem to strach pomyśleć ile to się te dziewczyny w słoneczko nagrały na długiej przerwie w gimnazjumcloner pisze:Ale mają bardzo poważną zaletę: niewielki przebieg
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 sty 2014, 21:59
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 06 sty 2014, 21:59
Niektórzy tak właśnie palą. Ja lubię sobie fajka zapalić, ale nigdy nie miałem tak, że kurzyłem paczkę dziennie. Na imprezach schodziło, ale wtedy wiele osób się częstowało, więc to normalka. Nie ma to jak zacząć dzień od mocnej kawy i fajkaRezus pisze:Rzuciłem dopiero po wyjeździe ze znajomymi pod namioty gdzie w 3 dni spaliłem 3 paczki. Dnia nie pamiętam ale wiem, że było po 15-stej w 2005 roku
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 06 sty 2014, 22:01
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 sty 2014, 22:02
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 06 sty 2014, 22:07
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 06 sty 2014, 22:08
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 sty 2014, 22:11
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 06 sty 2014, 22:16
Duch pisze: Niektórzy tak właśnie palą. Ja lubię sobie fajka zapalić, ale nigdy nie miałem tak, że kurzyłem paczkę dziennie. Na imprezach schodziło, ale wtedy wiele osób się częstowało, więc to normalka. Nie ma to jak zacząć dzień od mocnej kawy i fajka
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 sty 2014, 22:21
A to już zupełnie osobna kwestia masacra. Chciałbym, ale jedyny wypad w tej chwili jaki mnie interesuje, to wyjazd kolejowy, a niestety Ukraińcy po drugiej stronie granicy w Rawie Ruskiej zaorali tory i nie da się z Lublina do Lwowa dojechać, a w ogóle na tych trasach to ciężko coś ogarnąć kolejowo. Na wynajem samochodu i zabranie go na Ukraine/Białoruś mnie nie stać, autobusami się tłukł nie będę.masacra pisze:Magnum, a nie lepiej śladami dawnej rzeczypospolitej do lwowa zawitać, ja tez bym sie kiedys wybrał z przyjemnością i do Lwowa i do Wilna, a nawet o Pruski Królewiec mógłbym zahaczyć. Kawał historii
Magnum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio