Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 307

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 31 lip 2007, 18:22

W Anglii są najdroższe bilety w europie [a pewnie i na świecie] a na mecze Arsenalu są najdroższe w Anglii.
Nie orientuje się w dokładnych cenatch, ale dość sporo.
ja placilem na dobre miejsca na arsenal w 2003 roku 50 funtow

dla porownania na mecze barcelony sa kategorie cenowe zaleznie od przeciwnika i mozna zobaczyc mecz na swietnym miejscu za 45 euro jak i za 100 euro na miejscu takim samym

ogolnie w anglii wcale nie jest tak zle. bo moglem kupic tansze na arsenal jako ze byly (mecz z wolverhampton)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 lip 2007, 22:51

Z tym że po przeprowadzce na nowy stadion ceny biletów podskoczyły w górę. Ponadto zmienił się również nieco system sprzedawania biletów (większa ilość karnetów :roll: ) co niestety również odbiło się na ich cenach.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 lip 2007, 23:53

Ankieta już aktualna nie jest, pragnę zaznaczyć, ze w momencie gdy Arsenal wygrywał Emirates Cup mieli 9 głosów [teraz 17 :D] prowadził Inter.
Obrazek
Jak ktoś ma jakiś pomysł na ankiete to nie krępować się - zapodawać :)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 lip 2007, 23:56

Według mnie powinno pojawić się pytanie, którą lokatę zajmiemy po zakończeniu zbliżającego się sezonu. Miejsca 1-5 plus świeczka :P .

wtedy większosć wybierze śiweczke i ankieta straci sens :D // fieldy

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 sie 2007, 0:07

jest nowa ankieta.
Oczywiscie wskazane jest krótkie uzasadnienie swojego wyboru ;)

Ja wybrałem 1 opcje :D
nie mogłem inaczej, musicie zrozumiec. Sklad osłabiony, ale jak dla mnie odejscie Titiego moze pozytywne podziałać na zespół.
Szansa jest. Wiele osób mówi, że Newcastle, Spurs, czy Bolton sa mocniejsze - to sie okaże - już niebawem.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2439
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 sie 2007, 0:16

Ja zagłosowałem na 4 pozycję. Chelsea i ManU z przodu, Liverpool wydaje mi się być dość pewny na 3 pozycji, choć możecie tam wejść przy pomyślnych wiatrach. Jak i spaść poniżej 4 na wypadek sztormu. Podoba mi się kreatywny skład personalny drugiej linii Arsenalu i pomimo, że brakuje typowego lidera ataku strzelającego wiele bramek (Eduardo to zagadka) myślę, że to 4 miejsce Arsenal powinien zająć. Nawet jak rozmawiałem z jednym kibicem Arsenalu stwierdził szczerze, że na więcej nie liczy. Groźny będzie Tottenham. Czeka Was ostra walka z nimi o to ostatnie miejsce premiowane grą w CL, ale co tam postawiłem iż Wam się uda.

Awatar użytkownika
Sir Keano
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sir Keano » 01 sie 2007, 15:56

Fieldy co do NewC to jak zwykle maja wypasiony skład na papierze.Zrobili pare transferow ale mysl szkoleniowa w tym klubie mija sie z potencjałem graczy którzy tam trafiają. Ja zagłosowałbym że Arsenal zajmie od 3-5 miejsca ale że niema takiej opcji to głosuję na 4 pozycję. Uzasadnienie proste uważam że przy dobrych wiatrach Kanonierzy mogli by wskoczyć na 3 pozycję , logicznie patrząc są "faworytem" do 4 miejsca. Jakby totenham czy wspomniane NC poszalało no to Kanonierzy 5 bo ze beda nizej nie wierze .

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 01 sie 2007, 16:15

Hehe Newcastle mi bardzo przypomina Hiszpańskie Atletico zawsze są zaliczani do pierwszej czwórki, szóstki a w czasie sezonu ich miejsce jest w środku tabeli. Nie wiem czemu tak się dzieje w końcu grajków mają niezłych trenerów też nie potrafię sobie tego wyjaśnić...

Arsenal w tym sezonie będzie 4 lub 5 wszystko zależy od Tottenhamu :)
Z całym szacunkiem ale obecnie to Chelsea, Manchester, Liverpool mają mocniejsze składy i to one będą jak od dwóch lat zajmowały pierwsze 3 miejsca taką mam dewizę :P

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 01 sie 2007, 17:09

Tobik33 pisze:Arsenal w tym sezonie będzie 4 lub 5 wszystko zależy od Tottenhamu
A ja cały czas byłem przekonany że to głównie od Arsenalu zależeć będzie na jakiej pozycji uplasują się po zakończeniu sezonu...

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 sie 2007, 17:25

RóżA pisze:A ja cały czas byłem przekonany że to głównie od Arsenalu zależeć będzie na jakiej pozycji uplasują się po zakończeniu sezonu...
Dobrze myślałeś, ale od innych drużyn w pewnym sensie także. Jak przykładowy Tottenham będzie gubił punkty to i Arsenalowi będzie łatwiej, jak nie to nie będzie można sobie pozwolić na remisy ze średniakami.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 01 sie 2007, 17:27

RealFan pisze:Jak przykładowy Tottenham będzie gubił punkty to i Arsenalowi będzie łatwiej, jak nie to nie będzie można sobie pozwolić na remisy ze średniakami.
I właśnie o to mi chodzi, że to Arsenal musi grać na 120% a nie liczyć na potknięcia rywali. Takim sposobem zbyt wiele zwojować się nie da (chociaż patrząc na Real... :P ).

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 sie 2007, 17:32

RóżA pisze:chociaż patrząc na Real...
:>

Mówisz, że cły czas tylko liczyliśmy na potknięcia rywali?

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 01 sie 2007, 17:40

RealFan pisze:Mówisz, że cły czas tylko liczyliśmy na potknięcia rywali?
A widzisz w moim poprzednim poście coś oprócz tych czarnych znaków? No właśnie...

kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 01 sie 2007, 20:02

Stawiam na pierwsze miejsce... nie straciliśmy oprócz Thierry'ego żadnego gracza, a i tak jego forma była zdecydowanie poniżej oczekiwań... Wenger wybrał paru nowych zawodników, którzy może nie są wielkimi gwiazdami i dlatego właśnie na nich liczy, że będą chcieli zaistnieć na największych piłkarskich salonach, talentu im przecież nie brakuje determinacji też... drużyna przyzwyczaiła się już do nowego stadionu więc raczej punktów na własnym podwórku nie powinni tracić... zeszły sezon pokazał też, że najmocniejszą stroną są mecze z czołówką, wygrane dwa mecze z MU, trzy z LFC, przegrana i remis Chelsea dlaczego w 07/08 miałobybyć innaczej wtedy też te zespoły były mocniejsze kadrowe, a nasi młodzi zawodnicy są coraz bardziej doświadczeni no i starsi o cały rok 8)... trzeba się jeszcze zmotywować na mecze z średniakami i będzie powtórka z sezonu 03/04 :twisted:...
Śmieszą mnie też wypowiedzi, że Newcastle i Tottenham są mocniejsze... Arsenal nie ma gorszej jedenastki od tych ekip, a jeden Henry to nie cała drużyna...

Awatar użytkownika
Sir Keano
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sir Keano » 01 sie 2007, 20:34

Ta nikogo oprocz Henrego widać że znajomość kadry arsenalu niejest Tobie obca. Nie trzeba być fanatykiem Kanonierów aby spostrzec że odszedł jeden z najlepszych skrzydłowych tego zespoły mianowicie Fredrick Lijungberg. Newcastle i Tottneham niesą może mocniejsze ale słabsze też na pewno nie są :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”