Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 lis 2011, 21:40
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 lis 2011, 21:43
Jonas w tamtym roku widać, że miał problemy z aklimatyzacją. A teraz? Gra fantastycznie, a powala mnie jego taktyczne podejście. Aż czasami nie wierzę, że tak szybko się przestawił na europejski styl.Inferno pisze:Ja się osobiscie zachwycam Jonasem, to co ten chłopak wyprawia to głowa mała, aż dziw że tak często wchodzi z ławki. Emery powinien rozpoczynać ustalanie składu właśnie od niego.
16 goli 2 lata temu w Getafie w PD, 18 rok temu dla nas i teraz ma już 8 (plus swojak), więc skuteczność posiada. No i walczy, nie odstawia nogi, idzie do końca.Salas11 pisze:Przecież pamiętam te dyskusje na temat jego skuteczności Początku w VCF też chyba nie miał jakiegoś bombowego, ale w tym momencie macie jednego z najlepszych napastników w Hiszpanii
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 23 lis 2011, 21:44
Nawet jezeli tam nie bylo faulu to Robinho mial to ustac?krzychu212 pisze:Mi tam się Robinho też podobał jak chciał karniaka wymusić po wślizgu Mascherano.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 23 lis 2011, 21:45
Daj im zbudować jakąś linię obrony, bo będzie za nudnoChlopaczek pisze:Nawet jezeli tam nie bylo faulu to Robinho mial to ustac?
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 23 lis 2011, 21:47
EnJoy's pisze:Ale ważne, że Wolfgang wie, w którą stronę takie gwizdać także martwić się nie musisz.
Mam nadzieję, że mod jakiś Cię potraktuje jak na to zasługujesz.Mirek15 pisze:A Xavi gejku Ci się nie podobał
Spoko, spoko. Mamy jeszcze drugą połowę i na razie macie sporo szans, więc ja się stresuję a Wy macie dalej szansęmete pisze:Robinho symulował, ale karny dla Barcy ustawił mecz i rywalizacje w grupie.
Wypraszam sobie takie komentarze, które sugerują że masz mnie za idiotę. Nie mógł tego ustać, ale machanie łapkami i błagalne spojrzenia w stronę arbitra to już raczej podchodzi pod aktorstwo.Nawet jezeli tam nie bylo faulu to Robinho mial to ustac?
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 lis 2011, 21:48
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 lis 2011, 21:50
Przy Xavim był Aquilani.Po co Nesta wymachiwal rekoma jak pierdolony Rezus?Karny jak najbardziej sluszny. Xavi wykorzystal fakt ze Nesta go nieprzepisowo zatrzymywal.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 23 lis 2011, 21:50
Po co Nesta wymachiwal rekoma jak pierdolony Rezus?Karny jak najbardziej sluszny. Xavi wykorzystal fakt ze Nesta go nieprzepisowo zatrzymywal.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 lis 2011, 21:51
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 23 lis 2011, 21:53
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 23 lis 2011, 21:54
Gdzie wieszał ? Był lekki kontakt, a zawodnik Barcelony w zwyczaju wyjebał się jakby mu ręce połamali a takiego czegoś w polu karnym się nie gwiżdze w większości przypadków - w większości bo wtedy jak jest Wolfgang i Barcelona to owszem.krzychu212 pisze:Po uj te łapy wieszał na Xavim? W sensie, że obrońca. Pytam się? Wiesz? Ja nie wiem, więc musi płacić.
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 23 lis 2011, 22:13
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 lis 2011, 22:15
Proszę Cię. Bramka na 6:0, to pokaz nieporadności defensywy Genku. Żeby Aduriz tak wjechał w pole karne, to głowa mała. Zajebiste zawody gra Jonas, który jest wszędzie.Salas11 pisze:Genk wypchnięte z LM niczym dziecko odarte z godności
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 23 lis 2011, 22:28
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 23 lis 2011, 22:33
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio