Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 308

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 09 wrz 2009, 16:01

Nareszcie Obraniak na środku pola, Żewłakow na prawej stronie to pomyłka jak Krzynówek z Irlandią - cholera wie, czy szybkości nie ma od skrzydłowego jeszcze mniejszej - jeden Lewandowski na ofensywę Słoweńców to za mało.
Generalnie Leo skład na Irlandię wystawił na Słowenię, a ustawienie na Słoweńców - na Irlandię.
W skórę tak czy owak zapewne dostaniemy, bo jesteśmy od rywali zwyczajnie słabsi, ale jak mówił Boniek - cholera wie, czy wygramy 4:0, czy przegramy 0:4, bo na oba wyniki zespół stać.
czeher
Poziomu, gdy chodzi o Leo, nie trzymasz niestety żadnego, włącza Ci się agresor, niczym niektórym fanom w trakcie rozmowy o Cristiano Ronaldo, Evansie i Pique. Do fundamentalnej sprawy Twoim zdaniem się już odnosiłem, ale ile razy bym tego nie napisał, to Ty już niezdolny do nauki sobie swoje informacje zakodowałeś i zawsze będziesz sądził, że do krytyki Holendra jestem niezdolny.
Tak czy owak zostały trzy mecze do końca kadencji Leo, dopiero później będą się działy cuda w kadrze i zaczną się klęski.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 wrz 2009, 17:08

e tam slabsi. Gdyby nie nasze pojedynczy i indywidualne bledy to bysmy awansowali. Nawet Leo by tego nie spierd*lil. A tak mamy prawdziwy niezatarty obraz naszej pilki. Jako ze jestem optymistycznie nastawiony i kase postawilem licze na 3;1.

Artur Boruc - Michał Żewłakow, Bartosz Bosacki, Dariusz Dudka, Seweryn Gancarczyk - Jakub Błaszczykowski, Roger, Mariusz Lewandowski, Ludovic Joseph Obraniak, Jacek Krzynówek - Paweł Brożek.
Ten Krzynowek jest chyba niesmiertelny :lol: Sklad lepszy niz poprzedni i ujdzie w tlumie.

ulynif
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 09 wrz 2009, 17:44

Wilmore pisze:Tak czy owak zostały trzy mecze do końca kadencji Leo, dopiero później będą się działy cuda w kadrze i zaczną się klęski.
No. Bo dotychczas Leo to pasmo sukcesów :lol:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 wrz 2009, 18:12

Wilmore pisze:Smolarek pokazał się z bardzo dobrej strony w meczu z Irlandią.
Co przez tą dobrą strone rozumiesz.
czeher pisze:Artur Boruc - Michał Żewłakow, Bartosz Bosacki, Dariusz Dudka, Seweryn Gancarczyk - Jakub Błaszczykowski, Roger, Mariusz Lewandowski, Ludovic Joseph Obraniak, Jacek Krzynówek - Paweł Brożek.
O nawet jestem zaskoczony. Tak dal Zewłakowa na prawej, przeciez ten zaowdnik zagral chyba polowe spotkań na prawej obronie w reprezentacji, w Anderlechcie chyba tylko tam grał. Jest Seweryn to takze dobre rozwiazanie. Nie chcialbym, zeby było z nim jak z Golanskim, czyli wyszedł totalny brak zgrania z druzyna. Duet Bosy- Dudka- nie mozna nic zarzucic Leo, ale ja widze Dudke, ktory nie potrafi stanac w lini i przegrywa wiekszosć pojedynków w powietrzu i Bartka, ktory lubi sobie gdzieś stanac i popatrzec jak rywal wali na bramke to strach mnie juz nachodzi.
Jestem ciekaw jaka bedzie reakcja Rogera, kiedy obok bedzie mial Obraniaka, Roger lubi sobie przejsc obok spotkania, te branie ciezaru w poprzednim spotkaniu mozecie sobie włozyc miedzy bajki, bo w pierwszej polowie, "uciekał" przed podaniami partnerów. Dzisiaj jeden z dwojki Ludo- Roger moze zejsc juz po 45 minutach, bo moze być ze jeden bedzie brał wszystko na siebie i probowal rozgrywać tak jak to robił Ludo, staral sie, ale przez to, ze czesto mial pilkę, nie miał jej Kuba czy Brazylijczyk.
Zobaczymy jak to bedzie, ale nie licze tak jak Leo, ze nasza gra, bedzie wygladała tak jak z końcowki spotkania z Irlandia w sobote. Ludzie kto przy zdrowych zmyslach moze zakladać, ze rywal majacy duze szanse na awans, ustawi sie 11 na swojej polowie i bedzie bronil tylko wyniku. Kto... Leo. Słowenia musi wygrac tak jak Polacy i jesli w jakis sposob nie bedziemy cos robić z pilka i tworzyć jakies sytuacje to polegniemy. Chciałem napisać, że Polacy powinni narzucić swoj styl, ale w zadnym razie nie moglem sobie ku.... uzmysłowić jaki my mamy styl.
Licze na wygrana, bo jestem Polakiem, Gancarczyk czy Zewłakow to nie sa wieksze niewiadome jakimi były Krzynowek czy Golański, wiec nie ma roznicy.

Awatar użytkownika
mejgus
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mejgus » 09 wrz 2009, 21:00

juz jest 1-0. żeby nas Słoweńcy dzisiaj nie rozgromili.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 wrz 2009, 21:05

Teraz tak sobie mysle i wychodzi mi... ze Boruc spierdolil prawie wsyztskie bramki w meczach wyjazdowych :!: Dobrze, ze z San marino gral Fabian

Z Irlandia pln 2 bramki
Z Slowacja tez zrabal
Z Slovenia wlasnie dal dupy, wg mnie to bylo jak najbardziej do obronienia, nawe nie z jakims niesamowitym wysilkiem

A przed nami jeszcze mecz z Czechami na wyjezdzie :P

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 wrz 2009, 21:31

Szpakowski: Łobodziński ruszył do rozgrzewki... :zgon:
To starczy za cały komentarz.

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeooooooo! Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeo ! :haha:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 wrz 2009, 21:33

Szpaka tak zdegustowanego nigdy nie słyszałem. 11 do zmiany, 10 w polu i zaden nie wie co ma robic na boisku, cos jak Francja. Przynajmniej takie pocieszenie. :wink:

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2326
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 09 wrz 2009, 21:37

Heh, Leo juz dziekujemy.. 4-5-1 jak gramy o wszystko... :lol:
Nasi reprezentanci nie graja w klubach, lepiej robic druzyne grajaca w ekstraklasie niz siedzaca bog wie gdzie.. żal sie robi jak patrze na padake jaka tu prezentujemy. eh. tyle mam do powiedzenia w tym temacie.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 wrz 2009, 21:39

Za Bońka było lepiej :roll:

Awatar użytkownika
mejgus
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mejgus » 09 wrz 2009, 21:39

Co za wstyd. To się nie mieści w głowie. Słoweńcy po prostu się z nami bawią. W każdym aspekcie jesteśmy fatalni. Po przerwie może być już tylko gorzej. Szpaku już jest pogodzony z porażką i zgadzam się z nim. Czekam teraz na pomeczowe wypowiedzi naszych gwiazd i jutrzejsze wypowiedzi decydentów.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 wrz 2009, 21:40

Nie da się grać bez zaangażowania. Nie da się grać bez drugiej linii. Nie da się wygrać podając sobie piłkę w linii obrony. Polscy kopacze są ciency jak dupa węża. Nawet słabsi niż sądziłem. Drugiej połowy nawet nie zamierzam oglądać.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8705
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 wrz 2009, 21:42

Tragedia - tak można podsumować to jednym słowem.

Leo i jego żelazna taktyka = kompromitacja. Niech spieprza odnosić sukcesy z Feyenoordem albo innym holenderskim zadupiem.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 09 wrz 2009, 21:44

cloner pisze: Leo i jego żelazna taktyka = kompromitacja.
Co nie zmienia faktu, że nasi grają jakby chcieli tym meczem zwolnić trenera.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 09 wrz 2009, 21:44

Powinniśmy się cieszyć, że w grupie nie mamy Niemców czy Hiszpanów, bo skończyłoby się na minimum 5:0. Wszystko fatalnie. Skoro mamy tak wolnych obrońców jak Dudka, Żewłakow czy Bosacki to na uj ta linia obronna jest tak wysoko postawiona. W pomocy mamy pięciu ludzi a nie ma do kogo podać, nie rozumiem tego. A Borubar dostosował się do gry zawodników w polu...
A miałem nadzieję, że przerwą mecz po wrzuceniu kilku rac, przynajmniej przerwaliby ten blamaż.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”