Wcześniej gadaliscie, że pieprze głupoty i sam tylko widze problem, że Amauri nie strzela goli, a po prostu on ma mało szans na gola bo haruje na cofniętym. Okazało się, że jednak nie gadałem pierdół bo problem jest, widzi go też sztab, tylko oczywiscie nie wy.Boromir pisze:Nie, dla nas to on gra cofniętego napastnika, ale to nie ma nic wspólnego z tym, że nie strzela goli. Po prostu jest nieskuteczny więc się za niego wzięli. Ma trochę mniej sytuacji w meczu bo to Vicek gra najbardziej z przodu co nie zmienia faktu, że musi strzelać to co ma.
Del Piero cała kariere gra 2-go napastnika, a jego statystyk (szczegolnie z ostatnich lat) przypominac chyba nie musze. Amauri po prostu jest słaby, nigdy nie był i nie bedzie wielkim napastnikiem, bo jak inaczej nazwac gracza, którzy strzelił 50 goli w karierze?
zgadza się. ja jestem niedorozwinięty emocjonalnie. tylko kim zatem jesteś ty, piszac mi na priva (sic!):aldoraine pisze:zakończcie rozmowy o Amaurim bo znowu zleci się jakiś niedorozwinięty emocjonalnie 26-latek i będzie głosił swoje teorie.
Wysłano: N 20.09.2009 14:00
Od: aldoraine
Do: Slipknot83
Naprawdę taki pierdolnięty jesteś czy tylko udajesz??