FMy - Strona 309

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 29 sty 2006, 19:58

sbQ pisze:"w screenie, który podałeś jest 2008 rok, później napisałeś, że Arsenal na początku ma 16 mln i nawet po osiągnięciu sukcesów nie będzie się miało tyle kasy, aby takich zawodników jakich ty masz kupić, więc jak nie edytor, to jakieś nielegalne interesy?"

No to skoro już mam Cię uświadomić to chętnie to zrobię. Jeżeli nadejszie nowy rok (01.01.XXXX) to od razu najlepiej o 6.00 (na zegarze w grze) wchodzisz w wyszukiwanie zawodników i wybierasz opcję i przedłużasz z nimi kontrakty. Przedłużasz wtedy kontrakty prawie ze wszystkimi zawodnikami których cena przekracza 2mln Euro. 1.7.XXXX zazwyczaj dołączają oni do Twojego klubu a Ty natychmiast ich wystawiasz na listę transferową i sprzedajesz. Na tym można zbić fotunę.
sbQ pisze: imageshack mi nie działa

To wrzuć na inny serwer z obrazkami. Bo i tak jakoś nadal Ci nie wierzę że masz Atlentę. Ja mam orginalnego FMa i jest to raczej niemożliwe żebym ja nie miał tej drużyny. Więc mi to udowodnij :P :wink:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 29 sty 2006, 20:23

sbQ pisze:jeżeli jak piszesz masz oryginalną wersję, to możesz sam sprawdzić

Właśnie w tym problem że ja nie mam tego zespołu. No ale cóż- może po prostu uaktualnienie lipne mam :/

sbQ pisze:dzięki za info, ale nie lubie tego typu ułatwień

Jak chcesz ale to jest "legalne" ułatwienie. Jak grałeś kiedyś w necie w FMa to powinieneś wiedzieć że na każdym serwerze jest to uznawane a nawet często stosowane więc jak najbardziej można z tego korzystać :P

sbQ pisze:innego nie znam

To po prostu wklej obrazek na forumowy serwer :roll:

krzysiu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 151

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 31 sty 2006, 7:17

a ma ktoś może jakąś instrukcję aby w turnstyle 06(skinie)były duże litery po polsku w nagłowkach .A także znacie jakąś taktykę dobrą żeby mi dużo strzelali tacy napastnicy:fred i tuncay sanli bo fred wrócił po kontuzji i miał formę a teraz ją stracił a tuncay gra cienko pomocy

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 31 sty 2006, 12:35

JA MAM WIELKĄ POROŚBĘ :!: potrzebuje facepaki i logopacki do Premiership oraz Bundesligi na FM 2006 :!: Prosze aby ktoś wrzuci linka

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 31 sty 2006, 22:31

a ja powiem tak...gralem legia wygralem lige 6 pkt. nad wisla znudzilo mi sie i zaczolem grac borussia 2 miejsce w lidze tez mi sie znudzilo...wiec pomyslalem ze sobie zgram korona...kupilem zawodnikow...i tu chu..uj wielki i bombelki..gram sobie drugi mecz z pogonia 3:1 do polowy dal mnie a mecz skonczyl sie wynikiem 4:3 i to nie pierwszy raz tak mi sie stalo... wiec sie wkur/zdenerwowalem i usnolem gre...postanowielm ze wpadne sobie na forum bo dawno tu nie bylem...i jak zaczolem czytac wasze posty to zachcialo mi sie grac...wiec instaluje gre i zgrma sobie legia i pogram nia az nie wugram czegos w europie...ale na razie mam male pytanie powiedzcie mi jak taktyka powinniem grac 4-4-2 jest lipa 4-1-2-1-2 tez nie...a i jeszce jedno pytanie jak sie robi wlasne tatktyki...strzalki i wogole?? prosze o pilna odpowiedz i pomoc bo mam kryzys z fm....

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 31 sty 2006, 22:34

ZameR pisze:JA MAM WIELKĄ POROŚBĘ :!: potrzebuje facepaki i logopacki do Premiership oraz Bundesligi na FM 2006 :!: Prosze aby ktoś wrzuci linka
prosze cie bardzo:http://www.sortitoutsi.net/fm2006/index ... ame=fm2006

sina
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sina » 02 lut 2006, 9:20

Poszukuje dobrego środkowego i lewego obrońcy do Juventusu i też ofensywnego i defensywnego pomocnika ... macie jakieś propozycje?

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 02 lut 2006, 12:20

lewego obronce masz : Chielini
Srodkowy obronca : Glen Johnoson sie nadaje :D
DP: daniele de rossi
OP: tego jak psow jest ;p

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 02 lut 2006, 15:08

Czesc. Mam do was male pytanie. Chce wzmoscić w moim klubie prawą pomoc ( gram Sampdoria) i zastanawiam sie kogo kupic (mam 15 mln na transfery). Zastanawiam sie nad :
1. Simao ( 6mln)
2. Di Natale (9 mln)
3. Salomon Kalou ( 9mln)
4. Mauro Esposito (7 mln(
Kogo z nich mam kupić, a moze polecicie mi kogos innego. Nie patrzecie na ceny tylko powiedźcie który znich bylby najlepszy.

Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 02 lut 2006, 18:31

gram hull city i potrzebuje jakiegos dobrego bramkarza za 500 tys. funtów. kogo mi polecacie :?::?:

krzysiu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 151

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 02 lut 2006, 18:41

odpowie mi ktoś na moje pytanie??

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 02 lut 2006, 18:47

morświn pisze:Czesc. Mam do was male pytanie. Chce wzmoscić w moim klubie prawą pomoc ( gram Sampdoria) i zastanawiam sie kogo kupic (mam 15 mln na transfery). Zastanawiam sie nad :
1. Simao ( 6mln)
2. Di Natale (9 mln)
3. Salomon Kalou ( 9mln)
4. Mauro Esposito (7 mln(
Kogo z nich mam kupić, a moze polecicie mi kogos innego. Nie patrzecie na ceny tylko powiedźcie który znich bylby najlepszy.
Z tych tylko i wylacznie esposito, Simao zaczesto zadyszki dostaje kalou nie przyjdzie, za dui natale nie przesadzam :)

Esposito byl zdecydowanie jednym z lepszych pomocnikow z 2k5 tu nie jest az tak dobry ale sie sprawdza wszedzie

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 02 lut 2006, 18:56

No Kalou na pewno przyjdzie, bo juz moglem mu zaoferowac kontrakt i moge spelnic jego oczekiwania finansowe. No nie wiem czy Esposito to bedzie dobry transfer. Mialem go w Lyonie i nei dostawal not powyzej 7. Szczeze mowia raczej zdecyduje sie na Di Natalw, poniewaz jest Włochem i w poprzenim sezonei grał dobrze z Udisine.( co o nim sądzcie). Tak wic raczej kupie Di Natale lub Kalou.

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 02 lut 2006, 22:37

gikerek pisze:a ja powiem tak...gralem legia wygralem lige 6 pkt. nad wisla znudzilo mi sie i zaczolem grac borussia 2 miejsce w lidze tez mi sie znudzilo...wiec pomyslalem ze sobie zgram korona...kupilem zawodnikow...i tu chu..uj wielki i bombelki..gram sobie drugi mecz z pogonia 3:1 do polowy dal mnie a mecz skonczyl sie wynikiem 4:3 i to nie pierwszy raz tak mi sie stalo... wiec sie wkur/zdenerwowalem i usnolem gre...postanowielm ze wpadne sobie na forum bo dawno tu nie bylem...i jak zaczolem czytac wasze posty to zachcialo mi sie grac...wiec instaluje gre i zgrma sobie legia i pogram nia az nie wugram czegos w europie...ale na razie mam male pytanie powiedzcie mi jak taktyka powinniem grac 4-4-2 jest lipa 4-1-2-1-2 tez nie...a i jeszce jedno pytanie jak sie robi wlasne tatktyki...strzalki i wogole?? prosze o pilna odpowiedz i pomoc bo mam kryzys z fm....
ktos mi odpowie??

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 03 lut 2006, 0:48

ja pwiem tak ze nigdy nie robilem sam taktyki (zazwyczaj modyfikowalem) potrzrebuje troche wskazowek jak gdzie co i jak kapisz??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”