Liverpool (zbiorczy) - Strona 309

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 20 maja 2011, 23:02

Dziwi mnie tylko fakt ze Adam mowi to przed okienkiem transferowym.Licze ze do Was pojdzie bo go polubilem.Jimi ze jest fanem Evertonu to wiem wiem :mrgreen:

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 22 maja 2011, 16:29

Liverpool: Reina - Flanagan, Skrtel, Carragher, Aurelio - Meireles, Spearing, Lucas, Cole - Kuyt, Suarez

Rezerwowi: Gulacsi, Robinson, Wisdom, Wilson, Poulsen, Ngog, Shelvey

Aston Villa: Friedel - L. Young, Collins, Dunne, Walker - A. Young, Petrov, Reo-Coker, Delph, Downing - Bent

Rezerwowi: Marshall, Bradley, Clark, Heskey, Albrighton, Pires, Agbonlahor

Brakuje trzech podstawowych - Johnson, Maxi i Carroll. Z ostatnim fajnie, szkoda tylko, że dwóch pierwszych nie ma. Trudno - ostatni mecz sezonu. Dla Aurelio i Joe to zapewne ostatni występ w trykocie Liverpoolu, więc Kenny da im się pożegnać.

PS: na ile miechów Aurelio złapie kontuzję po tym meczu? :mrgreen:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 22 maja 2011, 20:58

No i co narobiłeś? :lol:

Strasznie słaby mecz w wykonaniu Liverpoolu. Jedynie Suarez walczył o dobry wynik, będąc skrzydłowym, rozgrywającym i napastnikiem w jednym. Szkoda, że nie miał wsparcia od innych zawodników. Do teraz nie wiem jak Meireles nie wykorzystał tej sytuacji wypracowanej przez Luisa. Kto jak kto, ale Meireles powinien z zamkniętymi oczami wykorzystywać takie sytuacje.

Nic więcej nie napiszę, bo prawdę mówiąc oglądałem mecz jednym okiem.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 22 maja 2011, 22:27

Magnum pisze:So Gerrard sitting with Liverpool fans at Villa Park while Fabregas at Barca GP. Very different captains.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 24 maja 2011, 20:08

Lucas Pezzini Leiva graczem sezonu wg. kibiców. no cóż, poczynił olbrzymi postęp w stosunku do dwóch poprzednich sezonów; cały zespół właściwie nie grał niczego pięknego w przeciągu ostatniego roku, więc wydaje mi się że nagroda zasłużona. może przestaniemy myśleć, że jest tylko przecinakiem nic nie znaczącym dla drużyny. a nuż nagroda go zmobilizuje i stanie się najlepszym DM świata? :afro:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 24 maja 2011, 23:24

Ponoć Friedel może wrócić na Anfield. Amerykanin miałby być zastępcą Reiny i trenerem młodych bramkarzy w jednym. Podobno klub zaoferował mu 2-letni kontrakt.

Poza tym, wg twitterowych źródeł śmiało można obstawiać transfer Adama do Liverpoolu.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 25 maja 2011, 2:13

Tony Evans potwierdza. Brad Friedel pierwszym wzmocnieniem Liverpoolu przed nowym sezonem. Prawdę mówiąc nie traktuję tego jako wzmocnienia kadry, a raczej sztabu szkoleniowego. Doświadczenie, jakie Amerykanin zebrał pracując w Blackburn, Aston Villi czy wcześniej w Liverpoolu, na pewno będzie w stanie przekazać młodszym bramkarzom, których mamy w klubie. Myślę, że Pepe też na tym skorzysta.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 maja 2011, 13:17

Załuje ze Fridel tyle lat siedział w Black,bo facet był GENIALNYM bramkarzem,to co on wyprawiał czasami w bramce było niesamowite.Jako 2 bramkarz będzie doskonaly i znajac jego wyczyny w meczach z MU to wole zeby z nami bronił Reina :mrgreen: .Yankes to najlepszy bramkarz jakiego widziałem w meczach przeciwko MU w przeciagu wielu sezonów.
Czytalem ze Young ma wybrac pomiędzy Wami a nami, sam jestem ciekaw co wybierze, bo po jego wypowiedziach ze chce gra w pucharach transfer to Was jest jakis dziwny z tego powodu.Choc ja sie KD nie dziwie ze chce Younga, z takim Carolem z przodu ktory w powietrzu jest bogiem Young gwarantuje mu ok 10 asyst z samych wrzutek......

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 25 maja 2011, 13:26

Barrett jakiś czas temu pisał, że bliżej mu do Liverpoolu, a on słów na wiatr nie rzuca. Jeśli jednak Young wybierze United, to nie będzie to koniec świata. Mówi się, że Liverpool obserwuje takich skrzydłowych jak Hazard, N'Zogbia, Mata, Jarvis, Downing czy Muniain. Póki co można mieć pewność, że przyjdzie dwóch skrzydłowych.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 maja 2011, 13:32

Hazard jakiś czas temu był mocno łączony z Arsenalem, potem było info, że chciałby iść do Realu, a jakby to nie wypaliło to dopiero do Arsenalu, z ostatnio wyczytałem, że Belg chce zostać w Lille na kolejny sezon. Wygrali ligę, zagrają w LM, pewnie chce się jeszcze sprawdzić z Lille w pucharach. Ja bym go widział w Arsenalu, ale jakby miał za 2 lata marzyć o cieplejszym klimacie, to mi się takiego transferu odechciewa :lol:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 maja 2011, 13:37

Nzongbia gdyby mial głowe na karku byłby lepszy od Valenci. Jarvin miał dobry sezon ale czy to polka na 1 sklad dla Was?.Downing to samo,zrobil postepy ale ja go w lepszej ekipie nie widze,zbyt ograniczony jest choc lewa noge ma całkiem całkiem. Co do Munanina to ja pamiętam armie Hiszpanow ktorzy w Liverpoolu kopali sie w czolo a mieli byc swietymu grajami,jak ten facet miał...Gonzales? Ja ogolnie byłbym ostrozny w sciaganiu grajków z La LIga, nie pamiętam grajka poza Torresem ktory z marszu grał dobrze,nawet Alonso miał problemy w 1 sezonie co pamiętam.Ja bym szukał graczy na wyspach mimo wszystko.
Niektorym za 2-3 lata zachce sie ciepełka i odejda.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 25 maja 2011, 13:45

MGiggs pisze:Gonzales?
Mark Gonzalez, ale on akurat nie jest Hiszpanem. :P

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 maja 2011, 13:52

No tak ale przychodzil z LA Liga jako swietny drybler 8) a fani go sprzedawali chyba po 2 meczu :rotfl: .Moze mam jakas fobie do graczy z LA liga ale jak widze Collociniego Sqilacziego Zabalete Valero :mrgreen: (mój numer 1) kiedys Luque to wiem ze ciezko tam trafic na dobrego gracza do Prem bo Messiego Puyola czy Pepe to raczej nikt nie kupi. Nawet Deco wiecej sie kopał w czoło niz grał.Najsmieszniejsze jest to ze ja nieprzypominam sobie poza Torresem gracza z La Ligi ktory by grał dobrze w Prem na początku.Moze jeszcze Jonas. Mascherano z Tevezam(ale to z ameryki przyszli) tez na początku grali totalna pyte.
Druzyne opierałbym jednak na graczach z Prem.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 25 maja 2011, 13:55

MGiggs pisze:No tak ale przychodzil z LA Liga jako swietny drybler 8) a fani go sprzedawali chyba po 2 meczu :rotfl: .Moze mam jakas fobie do graczy z LA liga ale jak widze Collociniego Sqilacziego Zabalete Valero :mrgreen: (mój numer 1) kiedys Luque to wiem ze ciezko tam trafic na dobrego gracza do Prem bo Messiego Puyola czy Pepe to raczej nikt nie kupi. Nawet Deco wiecej sie kopał w czoło niz grał.Najsmieszniejsze jest to ze ja nieprzypominam sobie poza Torresem gracza z La Ligi ktory by grał dobrze w Prem na początku.Moze jeszcze Jonas. Mascherano z Tevezam(ale to z ameryki przyszli) tez na początku grali totalna pyte.
Druzyne opierałbym jednak na graczach z Prem.
Tak na boku, Zabaleta to przyzwoity zawodnik, co do reszty można się zgodzić

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 25 maja 2011, 13:56

Reina grał dobrze od początku. Garcia, Alonso i Sissoko też mieli dobre wejście.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”