Liverpool (zbiorczy) - Strona 310

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 maja 2011, 13:59

Zabaleta to teraz przyzwoity zawodnik ale w 1 sezonie grał dramatycznie.
Damian, akurat bramkarzy la Liga ma dobrych, Alonso wymiatał na początku?Bez zartów grał słabo z przebłyskami, chyba nie pamietasz jak był jechany na roznych forach the Reds.Sissoko grał kiedys dobrze w Liverpoolu?Jeden z wiekszych Bezmozgów jakich widzialem.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 25 maja 2011, 14:12

Sissoko grał dobrze do momentu urazu oka, którego nabawił się w spotkaniu z bodajże Benficą w Lidze Mistrzów. Później był dramat.

Ja nigdzie nie napisałem, że Alonso wymiatał na początku. Jednak pisanie, że grał słabo to gruba przesada.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 maja 2011, 14:14

Słabo jak na siebie , bo w Hiszpani grał znakomicie.Jasne ze Munanin sie moze sprawdzic i wymiatac ale jest ryzyko.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 maja 2011, 14:22

Jasne ze Munanin sie moze sprawdzic i wymiatac ale jest ryzyko.
Szczerze mowiac watpie,zeby Iker przeniosl sie na Anfield. Baskowie bardzo niechetnie oddaja swoich najlepszych wychowankow,a juz na pewno nie po ledwie jednym dobrym sezonie. Mysle,ze dla samego zawodnika najlepsza opcja jest zostanie na San Mames i rozwijanie swojego ponadprzecietnego talentu w La Liga.

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 26 maja 2011, 10:55

Newcastle odrzuciło zapytanie o Enrique. podobno chcą około 15 mln, za gracza który ma rok do końca kontraktu i sam powiedział, że nowego nie podpisze... paranoja.

Damian, Ty nie masz przypadkiem czegoś wspólnego z lfc.pl? :afro:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 26 maja 2011, 11:02

Już kiedyś padło tutaj to pytanie. Nie mam. Damian z lfc.pl i Damian z pilka.pl to dwie rożne osoby.

gienio
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gienio » 26 maja 2011, 23:40

Daaaamian pisze:Już kiedyś padło tutaj to pytanie. Nie mam. Damian z lfc.pl i Damian z pilka.pl to dwie rożne osoby.
Mnie sie wydaje,ze jednak nie :wink:
Podawales kiedys link do tamtej strony :wink:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 27 maja 2011, 0:13

Dobra, fantastycznie mnie rozgryzłeś. :roll: Jak mi jeszcze powiesz, czemu kłamałem, to będziesz moim guru do końca życia.

gienio
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gienio » 27 maja 2011, 19:49

A tego to juz nie wiem :lol:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 01 cze 2011, 0:12

http://www.skybet.com/betting/football/ ... ml?aff=775

:suicide:

Nowy trener, nowy zarząd i oczywiście stare błędy. Niby to żadne źródło, ale już niejednokrotnie takie zakłady miały odzwierciedlenie w rzeczywistości.

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 01 cze 2011, 9:50

Daaaamian pisze:Już kiedyś padło tutaj to pytanie. Nie mam. Damian z lfc.pl i Damian z pilka.pl to dwie rożne osoby.
Daaaamian pisze:http://www.skybet.com/betting/football/ ... ml?aff=775

:suicide:

Nowy trener, nowy zarząd i oczywiście stare błędy. Niby to żadne źródło, ale już niejednokrotnie takie zakłady miały odzwierciedlenie w rzeczywistości.
Damian pisze: » wczoraj, o 23:39
Sky Bet rzucił właśnie nowe kursy:

http://www.skybet.com/betting/football/ ... ml?aff=775

Joey Barton to sign for in Summer 2011 - na pierwszym miejscu Liverpool 1/5 . . . a dlaczego, to zobaczycie jutro w mediach - załamka jak mamy takie transfery robić.
hmm... :afro:

pomijając poranny humor. Barton to wychowanek Evertonu, z jego charakterem nie sądzę, żeby sam chciał się u nas znaleźć.

z Youngiem będzie saga. przynajmniej przez tydzień. jedni piszą, że już podpisał kontrakt z MU, inni, że się określi po meczu reprezentacji. i koniecznie chce grać w LM. jeśli nie on, to za podobne pieniądze można wyciągnąć Downinga, Hazarda, Gervinho, Matę czy Perottiego o którym też ostatnio zaczęto mówić w kontekście transferu do LFC. jestem przekonany, że wybiorą dobrze.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 01 cze 2011, 10:46

Detektyw... :roll: Niech będzie, że ja to on. Nie jestem w stanie udowodnić, że jest inaczej, tym bardziej, że często bierzemy te samo informacje z twitterów, angielskich for o Liverpoolu czy rożnego rodzaju blogów i często wklejam tutaj to, co on pisze na tamtym forum.

Na stronie lfc.pl jest dział Redakcja, gdzie można przeczytać parę słów na temat osób tworzących tamtą stronę. Możesz poczytać, a później przypomnieć sobie, o czym na początku maja rozmawiałem w Domku.

Perotti to wymysł mediów.

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 01 cze 2011, 12:37

Damian, żart przecież. wierzę Ci na słowo, tak po prostu po dzisiejszej (wczorajszej?) nieprzespanej nocy i poranku z 3 kawami sobie pozwoliłem na małe dywagowanie. wierzę Ci na słowo bo i dlaczego miałbym nie. nie obrażaj się, nie wiesz co to ironia? :afro:

piszą, że szanse Younga są 50/50. ciekawe jak będzie decydował, rzuci monetą? :mrgreen:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 02 cze 2011, 0:52

Miałbym się za to obrazić? Daj spokój.

Ponoć jesteśmy poważnie zainteresowani Hendersonem. Times pisze, że Liverpool zaoferował za Jordana 13 mln funtów. Nie mam stałego dostępu do tej gazety, więc nie wiem czy coś jeszcze tam napisali.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 cze 2011, 15:57

Widze ze chcecie kupic znowu jakies wynalazki.
Henderson poza paroma spotkaniami grał srednio w 2 częsci sezonu slabiutko.Czytam tez o zainteresowaniu Downingiem oraz Bartonem :mrgreen: .
Downing jako zmiennik byłby ok miał dobry sezon,z pewnoscia duzo lepszy od Cola czy Jovanowica.Tylko czy to gracz na miare The reds?
Barton troche sie okrzesał,zaliczył dobry sezon w Srokach ale kurde czy to jest to? :roll:

13 mln za Jordana odrzucone,ciekawe ile Bruce chce za tego drewniaka.....fajny zawodnik ale bez zartow jesli cena ma byc koo 20 mln.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”