sprawdziłem na onecie i puki co nie maSiKor pisze:są już odpowiedzi?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 16 lis 2006, 14:06
sprawdziłem na onecie i puki co nie maSiKor pisze:są już odpowiedzi?
coco
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 16 lis 2006, 14:42
SiKor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 lis 2006, 14:54
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 16 lis 2006, 14:57
Ja jeśli chodzi o wypracowanie to też raczej luzik... Chociaż nie zmieściłem się w limicie - miałem około 270 słów więc za kompozycję mam chyba z 5 pkt. w plecy ale nie dało się już tego bardziej okroić. Jako jedyny spośród znajomych pisałem recenzję ("Pianisty"). Gramatyka była łatwa wbrew pozorom - na tych 5 pkt. powinienem mieć 4...brylancik pisze:Z rozszerzonym już trochę gorzej. Napewno banalne było wypracowania ale zdania z gramatyki ['].
Ja chyba miałem tak samo... Albo 3 pierwsze False a 2 kolejne Truebrylancik pisze:W tym z "true/false" miałem w pierwszych 2 false a w następnych trzech true.
Void

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 16 lis 2006, 15:03
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 16 lis 2006, 16:12
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 16 lis 2006, 16:13
hmm ja nie wiem czy były grupy ... ale z tych odpowiedzi co podała futbolowa wynika ze chyba nie ... bo z tego co pamietam .. wszystko było własnie w takiej kolejnosci ... wiec grup chyba nie byłodzieciol pisze:mam do was pytanie...mieliscie grupy?! czy wszystko bylo na jeden szkic?!
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 16 lis 2006, 16:22
ja na probnej tez grup nie mialem... i wiadomo..praca byla banalnie prosta..ludzie ktorzy mieli 2 z angola probna pisali na 80%..wiadomo jak latwo jest sciagnac odpowiedzi..a list i notatka to tez nie szczyt wiedzy... wszyscy Ci byli przekonani ze na normalnej bedzie tk samo...i tak samo bylo..sciaganie jak leci wszystkich odpowiedzi...tyle ze koncowka byla inna, jak sie dowiedzieli ze sa grupy..i odpowiedzi maja kompletnie inne...sam o malo sie na tym nie przejechalem..bo obok siebie mialem kolesia ktory z agielskiego byl super..i jak zobaczylem jego dpowiedzi i swoje kompletnie inne to caly blady sie zrobilem..na szczescie pozoztaly bez zmian...a koles mial inna grupe..wiec uwazajcie na przyszlosc;)coco pisze:... wiec grup chyba nie było
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 16 lis 2006, 16:29
Na sto procent grup nie było. Poza tym jak by to sprawdzali nauczyciele z kart odpowiedzi jak grupy były inne. Za dużo było by roboty z tym wszystkim.dzieciol pisze:mam do was pytanie...mieliscie grupy?! czy wszystko bylo na jeden szkic?!
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 16 lis 2006, 16:31
jakiej roboty..dostaliby dwa czy trzy klucze odpowiedzi i po ptakachbrylancik pisze:Za dużo było by roboty z tym wszystkim.
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 16 lis 2006, 21:04
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 lis 2006, 21:45
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 16 lis 2006, 21:48
Bez kitu, wcześniej tego nie widziałem. Przecież to jest zajebiście proste. Większość rzeczy można wypisać od kopa nie ucząc się nic WOSu. Jak ja sobie pomyśle że co ja na majcy muszę zrobić żeby dostać te 3 punkty... a tutaj wystarczy rozwinąć skóry AWS, SDPL czy UPR.coco pisze:i powiem tylko tyle zabijcie mnie
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 16 lis 2006, 21:50
SiKor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio