Wasze średnie - Strona 32

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 30 cze 2007, 23:33

Moje 3,3 w II lic. to naprawdę świetny wynik z takim zaangażowaniem do nauki, jak w tym roku :P
Niestety świetna pogoda na koniec roku szkolnego przeszkodzila mi poprawiać oceny. Wybór pomiędzy siedzeniem w klasie a rzucaniem Frisbee i opalaniem się na boisku szkolnym (no i oczywiście jakiś browarek przy okazji :P ) był prosty i uniemożliwił mi osiągnięcie lepszych ocen :?

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 30 cze 2007, 23:47

A ja tam nie narzekam. 3.9 na koniec gimnazjum nie jest zła ale zawsze pozostaje ten niedosyt że jednak blisko 4.0 :P No ja nie powiem ze sie nie uczyłem kompletne, bo czasami książke w ręce miałem, ale tylko przed pracami klasowymi, bo tak ' z lekcji na lekcje' nie chodziłem przygotowany. Ale mimo to rodzice gadali zę ciągle mnie widzą przy komputerze i ogólnie że zero nauki itd :? W sumie standard :P Prace domowe czasami z nudów robiłem, ale częściej na przerwach przepisywałem :wink: Nauczyciele potem 'poznali' sie na mnie i gadali ze jak chce to umiem ale że pech chciał (z raczej ja)ze jednak nie chce :P Przy wystawianiu ocen coś tam gadali ale ogólnie tylko fizyka i matma mnie dobijały, a tak to nawet mógłbym chodzić do tej szkoły :P W ogóle z fizyki groziła mi 2 ale jak typiara zobaczyła że z ostatnich dwóch spr w roku dostałem 5 to gadała że szkoda ze tak od początku nie chciałem itd :p
Ogólnie średnia nie jest zła, a oceny z przedmiotów które mi sie liczą są akurat dobre :]

Awatar użytkownika
jakubbb
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 01 lip 2007, 10:21

Średnia 4,28 na koniec gimnazjum, egzamin na 55 pkt (35 hum i 20 mat) + 10 pkt za osiągnięcia i wymarzona szkoła od 28.06 jest moja (LO- klasa językowo-europejska). Cały rok nic nie robiłem w ostatnie 10 dni zaliczyłem 8 przedmiotów. Niektóre udało mi się wyjść dwie oceny wzwyż np 3 na 5.

Awatar użytkownika
tiaga
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 01 lip 2007, 11:48

Hm 1 LO średnia 4,0 :P
Głównie obijałam się, więc mam nadzieję, że jak się trochę przyłożę to będzie lepiej. :P

(Problem jest taki, że ja już od kilku lat obiecuję sobie, że będę się uczyć :|)

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 01 lip 2007, 11:51

4,86 na koniec gimnazjum
81pkt za test
138 łącznie
klasa mat-geo w 2 LO w Zabrzu

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 lip 2007, 13:16

tiaga pisze:(Problem jest taki, że ja już od kilku lat obiecuję sobie, że będę się uczyć
Skąd ja to znam :D
Całe liceum to sobie powtarzałam i co?
I wyszłam z mierną średnią, a i tak maturę zdałam lepiej od wszystkich kujonów :P

DJ Spox :)
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DJ Spox :) » 28 lip 2007, 10:12

Ja w 1 gimnazjum dostałem średnią tylko 4.4. Jak dla mnie to porazka :shock: Jak w 6 klasie miałem 5.1 8) Teraz 2 gim., atak na 5.0 :peace: :peace:

Awatar użytkownika
Bobi_FCB
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobi_FCB » 28 lip 2007, 15:04

W pierwszej gimnazjum tylko 4.16 :) Zobacze co sie da zdzialac w drugiej :)

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 02 sie 2007, 12:09

3,5 w II LO :) ogolnie opierducha ale nie mam zamiaru meic wiecej bo mi sie nie chce ;p

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 02 sie 2007, 13:38

Jeszcze tu nie nabilem po mijajacym roku :lol: 4,0 w 2 klasie LO. Jest dobrze :wink: mimo dopow z chemii i matmy jakos dalem rade. Nawet 6 z filozofii mialem :P 8) Choc musze przyznac, ze gdyby nie moje cwaniactwo i oszukiwanie min. na spr, to z niektorych przedmiotow bylyby gorsze stopnie. Ale w sumie nie uczymy sie dla ocen :wink:

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 02 sie 2007, 13:52

Berik pisze:Nawet 6 z filozofii mialem
Z filozofii :boje się:?

Jako że tutaj jeszcze nie nabijam, nabiję teraz. Na koniec 1. klasy LO miałem średnią 4,76, ale poprawne zachowanie sprawiło, że miałem świadectwo bez paska. Średnia całkiem niezła, biorąc pod uwagę oceny półroczne [4 z kawałkiem], jednak na moje możliwości jest to średnia bardzo niska [o, jaki ja skromny]. W nadchodzącym roku szkolnym planuję pracować tak samo jak w poprzednim, czyli ucieczki, ściąganie, rozwiązywanie krzyżówek i czytanie gazet na lekcjach oraz minimalny wkład w naukę [jedynie z rozszerzonej historii uczyłem się na kilka sprawdzianów]. W klasie maturalnej zacznę pracować.

Jaceq
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaceq » 02 sie 2007, 15:20

:) ja mialem 4.26 jak wychodzilem z gimnazjum a teraz ide do technikum informatycznego zobacze jaka tam bede mial srednia;;p

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”