Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bartas_13 » 20 sie 2012, 9:52
Bartas_13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Brama » 28 sie 2012, 14:44
Brama

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 wrz 2012, 22:44
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 28 wrz 2012, 9:36
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 wrz 2012, 9:42
Tzn pierwszym typem był iP4S, ale szybko zmieniłem zdanie, nie lubię czegoś w co nie mogę integrować. Ostatnio powstał pomysł SGSIII vs One X, ale przyznam szczerze, że jakoś do produktów HTC się przyzwyczaiłem i raczej przy nim zostanę. Jesli mówisz, że One X+ ma być, a ja mogę wstrzymać się z decyzją do końca roku, to poczekamcru pisze:Kolega ma, sporo sie bawilem bo rozwazalem zakup, tzn. One X zamiast IP4. Ma troche wad, niedlugo ma wyjsc odswiezona wersja One X+ bodajze i na nia lepiej poczekac. Przegrzewa sie, Tegra jest slaba wydajnosciowo, bateria mocno bez szalu. Na plus wykonanie, zajebisty ekran i aparat. Ludzie pisza ze warto rozwazyc tanszego One S na Snapdragonie.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 28 wrz 2012, 10:36
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dexter12 » 09 lis 2012, 15:54
dexter12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 09 lis 2012, 16:00
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dexter12 » 09 lis 2012, 16:14
dexter12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 09 lis 2012, 17:49
Kamil_77

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 10 lis 2012, 13:23

sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 10 lis 2012, 15:14
Dobra robota, prosty w obsłudze telefon z dużymi przyciskami - idealny dla starszych osób.sickstick pisze:Jak już mowa o klientach - ostatnio wygrałem mały zakładzik z moim managerem i udało mi się wcisnąć gościowi (rocznik 1934) Maxcoma MM460,
MeToYou

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 10 lis 2012, 15:31
Jeśli chodzi o sam sens to post MeToYou wszystko Ci tłumaczy - telefony trzeba dobierać pod klientów i właściwie codziennie trafiam na typa, który mówi że sam mam mu wybrać telefon podając tylko kilka atrybutów, które potrzebuje (stąd dla w/w pana Maxcomik, który gdy zaproponowałem mu tablet myślał, że chce mu sprzedać tabletki) - nie mam więc sobie w tym dilu nic do zarzucenia. Gdyby stawiać się w roli tej drugiej osoby (tutaj: klienta), to po prostu nie można być frajerem i, mówiąc obrazowo, nie wypinać się każdemu w okół, bo wtedy wielu może Cię wyruchać. Tak się w swoim poście napaliłeś, jakbyś miał już na tej płaszczyźnie jakieś niemiłe doświadczeniasbQ pisze:Bezczelny z Ciebie gówniarz. Nie mogę się doczekać, aż pojedziesz samochodem (czysty przykład, zakładam, że się nie znasz na samochodach) do jakiegoś mechanika, a ten wyjebie Cię tak na kasę, że nawet się nie skapniesz. Kupa śmiechu będzie, co nie?sickstick pisze:Jak już mowa o klientach - ostatnio wygrałem mały zakładzik z moim managerem i udało mi się wcisnąć gościowi (rocznik 1934) Maxcoma MM460, czyli tego poniżej
Ewentualnie, jeżeli ten przykład Ci się nie podoba, to możesz zawsze pójść do sklepu po mięso i ekspedientka wciśnie ci stare mięcho, ze zmielonymi szczurami. A jak to ci się nie podoba, to możesz pojechać na wycieczkę organizowaną przez polskie biuro podróży. Smacznego i udanej wyprawy, nikczemny śmierdzielu
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 10 lis 2012, 15:35
To wyrażenie nie sugerowało w ogóle tego, że starałeś się dobrać telefon do potrzeb klienta jak napisałeś w w/w poście.sickstick pisze: udało mi się wcisnąć gościowi
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 10 lis 2012, 15:41
Chodzi o to że mamy w firmie targety, po osiągnięciu których dostajesz jakiś bonus (za Maxcoma dostałem plecak z Nike + poszedłem górę w konkursie Sony (10 różnych Xpierii na koniec miesięca dla 10 pierwszych osób)). Dlatego też staruchom zawsze proponowałem Maxcoma, tyle że po wstępnym opisie słyszałem zawsze, że klient chce jednak coś innego. Ten jeden się zgodził i nawet był zadowolony, stąd też wyrażenie 'wcisnąć'EnJoy's pisze:To wyrażenie nie sugerowało w ogóle tego, że starałeś się dobrać telefon do potrzeb klienta jak napisałeś w w/w poście.sickstick pisze: udało mi się wcisnąć gościowi
sickstick
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio