Wy też tak macie - widzicie Mauresmo, myślicie mężczyzna
Poza tym Jankovic dzis odpadla [i dobrze bo gralem przeciwko niej]

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 sty 2007, 8:50
Wy też tak macie - widzicie Mauresmo, myślicie mężczyzna
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 sty 2007, 10:39
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 22 sty 2007, 13:18
Chciałem znać wasze zdaniecloner pisze:Nie, a dlaczego pytasz Question
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 22 sty 2007, 18:36
Yukasz pisze:A ona ma budowę faceta Badziewie Sport...
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 22 sty 2007, 18:54
Murray to przyszlosc. W odroznieniu od Nadala potrafi grac na kazdej nawierzchni.Oczywiscie Szkotowi brakuje do Hiszpana, ale wszystko w swoim czasie. Murray to przyszlosc swiatowego tenisa. Za pare lat zdetronizuje Rogera.Dlaczego nie Nadal? bo Nadal wlasnie nie potrafi grac na najwyzszym poziomie na kortach twardych, czego przykladem jest mecz dzisiejszy z podopiecznym Gilberta. Rafael swojego tenisa nie gral, mozna powiedziec, ze gdyby fantazja nie ponosila Szkota, to Hiszpan dostalby lanie. Tylko Murray moze zdetronizowac Federera w ciagu 2 czy 3 nastepnych lat.LookAsh pisze:Szkoda mi Murraya, ktory byl moich cichym faworytem w tym turnieju i ogladajac przebieg spotkania z Nadalem, bylem pewien, ze wygra.
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 22 sty 2007, 19:14
Berik pisze:W odroznieniu od Nadala potrafi grac na kazdej nawierzchni.
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 22 sty 2007, 21:47
Nadal nie jest wszechstronnym tenisistąNadal jest wlasnie bardzo wszechstronnym tenisista
AgaM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 23 sty 2007, 8:12
AgaM pisze:Nadal nie jest wszechstronnym tenisistą to typowy "ziemniak" (korty ziemne), świadczy o tym przede wszystkim sposób jego gry, czyli top spiny, i gra z głębi kortu,
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 23 sty 2007, 8:33
duch99 pisze:No fajnie, idąc Twoim tokiem rozumowania można powiedzieć, że większość Hiszpanów potrafi grać tylko i wyłącznie na ziemi, bo grają z głebi kortu i nie biegają do siatki.
duch99 pisze:Widać, że jego forma rośnie z meczu na mecz i już jestem ciekaw jego meczu z Federem.
duch99 pisze:Znamy także zestaw pierwszego półfinału turnieju pań. Serena Williams, która po dramatycznym meczu pokonała Shahar Peer, zagra o finał z młodą zawodniczką z Czech - Vaidisovą. Czyżby kolejny finał Wielkiego Szlema dla Amerykanki. Dużo ciekawiej w drugiej połówce, gdzie pozostały Maryśka, Kim i Martina
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 23 sty 2007, 8:36
Ja sadze ze to efekt jej nadwagi. Serena to taki tenisowy odpowiednik Ronaldo: przereklamowana i z nadwaga. Do pilek granych jakies 2 metry od niej ledwo co dochodzi jezeli wogole dochodzi... Mysle ze Vaidisova sopkojnie sobie z nia poradzi.BartekTS pisze:. Ja osobiście sądze, żę Vaidisova jest w stanie pokonac Williams, której nie wiem co sie dzis stało? Pierwszy set 'niby' na coś narzekała.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 sty 2007, 8:49
Martinho pisze:Ja sadze ze to efekt jej nadwagi. Serena to taki tenisowy odpowiednik Ronaldo: przereklamowana i z nadwaga. Do pilek granych jakies 2 metry od niej ledwo co dochodzi jezeli wogole dochodzi... Mysle ze Vaidisova sopkojnie sobie z nia poradzi.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 23 sty 2007, 9:00
No pewnieBartekTS pisze: Ogłądałes Robdero z Gasquetem?
OK, ale przecież nie o to mi chodzi. Tak jak pisałem, to że ktoś preferuję styl gry taki jak na kortach ziemnych nie oznacza, że nie potrafi grać na innych nawierzchniach, czego dobitnym przykładem jest Nadal czy właśnie wspomniany Robredo. Dlatego nie zgadzam się z określeniem Hiszpana jako typowego "ziemniaka". TyleBartekTS pisze:Jakos ja nie pamietam aby Tommy biegał do siatki cały czas z głębi kortu
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 23 sty 2007, 18:49
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 sty 2007, 19:05
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xmaster » 23 sty 2007, 19:16
Według mnie Chakvetadze ma duże szanse na zwycięstwo z Sharapovą i właśnie się zastanawiam czy nie postawić na nią parenaście złotych.Przegrała dosc łatwo, teraz mam nadzieje, ze bedzie lepiej i to ona zagra w finale z MAria.
xmaster
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio