pozdro, panie prezydencie*_For_zaza_Milan_* pisze:Wielkie Yo dla PremieraPozdro
polemizowalbymSmithu pisze:Baggowi jakos wiek nie przeszkadza pisac sensownie i choc wnosic co nie co do atrakcyjnosci forum.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 11 lis 2005, 13:29
pozdro, panie prezydencie*_For_zaza_Milan_* pisze:Wielkie Yo dla PremieraPozdro
polemizowalbymSmithu pisze:Baggowi jakos wiek nie przeszkadza pisac sensownie i choc wnosic co nie co do atrakcyjnosci forum.
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 11 lis 2005, 13:38
_For_zaza_Milan_* napisał:
Wielkie Yo dla Premiera Smile Pozdro
pozdro, panie prezydencie
Handsome Boy pisze:polemizowalbym
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 lis 2005, 13:43
nie nadajesz sie na Moderatorabagg pisze:Kostek powiedział, że bellus został zwolniony z funkcji moda, tak?
Czy w takim razie będą robione nowe wybory? Czy po prostu zmniejszy się grono moderatorskie?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lis 2005, 13:45
już się anwet zapytać nie wolno ?cloner pisze:nie nadajesz sie na Moderatora Smile
jestes za inteligentny Wink
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 11 lis 2005, 13:47
cloner pisze:nie nadajesz sie na Moderatora Smile
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 lis 2005, 13:49
Chyba potraktowałeś to jako zdecydowany atak na Twoją osobę. Może masz rację. Nie wiem jaki sens miało pogrubione przeze mnie zdanie. Nigdzie nie napisałem o odebraniu Ci praw moderatorskich ani o tym, że nie możesz mi wlepić WPromantyk pisze:nikt Cie do tego nie zmusza, nie musisz traktowac mnie jako Moda i w Twoim przekonaniu moge byc zwyklym userem, jednak to nie zabiera mi praw moderatorskich, wiec nie zdziw sie gdy kiedys dostaniesz ode mnie WP.Niggaz pisze: Romantyka nie traktuje w sumie jako moda. Może i stara się wypełniać swoją rolę i albo brakuje mu pewnych predyspozycji albo chęci ... a może jedno i drugie? W każdym bądź razie moderator w moim mniemaniu powinien budzić pewien szacunek swoją osobą. A na szacunek trzeba sobie zasłużyć przeważnie.
brak mu pewnych predyspozycji? moze i masz racje, ale staram sie wypelniac ta funkcje jak najlepiej. moj najwiekszy brak to wiek. przydaloby mi sie miec 10 lat wiecej, a nie byloby zadnego zamieszania wokol mojej osoby.
nie mam szansy "zapracowac" na szacunek. gdy chce wypwowiedzic sie w temacie o polityce, czy tez o kosciele to w ostatniej chwili rezygnuje. dlaczego? po co mam sie produkowac, jak i tak ktos stwierdzi, ze jestem za mlody zeby cokolwiek na te tematy wiedziec.
Reasumujac:
nawet gdybym "gory przenosil" to i tak nie zasluzylbym na Wasz szacunek. we wczesniejszej czesci mojego posta napisalem dlaczego. nie chcialbym zebyscie mysleli, ze sie tym martwie. fajnie jest byc szanowanym, ale szczerze mowiac z Waszym szacunkiem do mojej osoby, czy tez bez Waszego szacunku do mojej osoby moje samopoczucie bedzie takie same
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 lis 2005, 13:52
bagg pisze:Skoro polemizujesz musisz mieć jakieś argumenty....czekam.
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 11 lis 2005, 14:01
Nie ironizuj, albo najpierw podpatrz tych, ktorzy to potrafia. Dla Twojej informacji - wiem, ze jestes zawsze ukryty, ale to nic nie zmienia. kostek tez sie nie ujawnia. ale nikt mu nic nie zarzuca.romantyk pisze:dla Twojej informacji jest mozliwosc wlaczenia fukcji "ukryty". nie wiem czy kiedykolwiek slyszales o takowych mozliwosciach, wiec Cie informuje. moze sa to dla Twojej osoby jakies czary, ale jednak istnieje mozliwosc wlaczenia takiej fukcji.
Nie widze przeszkod, powiedzial slepy kon.romantyk pisze:masz klapki na oczach
Udzielasz sie w temacie o ManU. ok, mnie tam czesto nie ma. ale najwiecej to Cie jest w pojedynkach kompilantow, pojedynkach cytatow, pojedynkach pojedynkow i w cytatach z pojedynkow. nie mowie, ze mi to przeszkadza, bo i w tych tematach ktos musi sie wypowiadac, ale w takim razie nie lansuj sie na kogos z kim mozna pogadac, bo wg mnie byloby ciezko.romantyk pisze:udzielasz sie w dzialach, w ktorych ja sie nie udzielam i na tej podstawie twierdzisz, ze jestem prawie w ogole niewidoczny
Skad wiesz co ja potrafie a czego nie potrafie zniesc? ciekawe, poznales to po czcionce?romantyk pisze:taki Krzysztof Jarzyna nie potrafi zniesc
Wladze nade mna sprawuje moja mama i moja przyszla zona wiec nie lansuj sie. jezeli myslisz, ze mozliwosc dania mi (czy komukolwiek innemu) WP daje Ci jakakolwiek "wladze"? mylisz sie. bo to nie my jestesmy tu dla Ciebie tylko Ty dla nas.romantyk pisze:taki Krzysztof Jarzyna nie potrafi zniesc, ze jakis "gowniarz" bedzie sprawowal nad nim "wladze".
A mielismy byc powazni...romantyk pisze:druga rzecz to moj nick, do ktorego wiekszosc z Was sie uczepila.
Nie napisalem, ze jestes nic niewarty. sa mniej warci od Ciebie tutaj. a na reszte zdania odpowiedzial Ci juz Smithu.romantyk pisze:a jezeli Twojej opinii jestem nic niewartym uzytkownikiem to jest to Twoj problem, bo ja za takiego sie nie uwazam.
No widzisz? i tu tkwi caly problem. dla Ciebie moderowanie forum sprowadza sie do wlepiania WP. chcesz wzbudzic szacunek u innych? nie tedy droga.romantyk pisze:to nie zabiera mi praw moderatorskich, wiec nie zdziw sie gdy kiedys dostaniesz ode mnie WP.
Nie masz racji. chociaz wiadomo, ze z wiekiem czlowiek inaczej spoglada na pewne rzeczy, ale zeby myslec, nie trzeba miec x lat. przyklad Bagga jest tu dobrym przykladem. i nie pisz, ze ktos jest czyims kolega, bo jeszcze bardziej sie osmieszasz, uwazajac ze doceniamy Bagga tylko dlatego, ze jest "naszym kumplem"... nie wiem jak wyglada wiek innych moderatorow, ale podejrzewam, ze zaden nie jest starszy ode mnie. do ich pracy nikt nie ma zarzutow (chodzi mi o tych, ktorzy tu faktycznie sa i cos robia).romantyk pisze:moj najwiekszy brak to wiek. przydaloby mi sie miec 10 lat wiecej, a nie byloby zadnego zamieszania wokol mojej osoby.
Nie rob z siebie takiego meczennika, bo nie uwierze, ze nie masz odwagi sie wypowiedziec, bo zly Jarzyna, Smithu, Chlopaczek, Niggaz, fieldy i kilku innych Cie wysmieje i zakrzyczy na smierc. kazdy ma szanse zapracowac na szacunek. trzeba tylko chciec. zreszta nie czuje sie zobligowany, zeby Cie w czymkolwiek pouczac, wiec tyle na ten temat.romantyk pisze:nie mam szansy "zapracowac" na szacunek. gdy chce wypwowiedzic sie w temacie o polityce, czy tez o kosciele to w ostatniej chwili rezygnuje. dlaczego? po co mam sie produkowac, jak i tak ktos stwierdzi, ze jestem za mlody zeby cokolwiek na te tematy wiedziec.
To jezeli masz takie podejscie, to nie skarz sie, ze ktos Cie "nie szanuje". Nie uwazam sie za kogos, przez kogo trzeba byc szanowanym. tylko, ze nawet z Twojego posta mozna wywnioskowac Twoja filozofie na to forum i na prace moderatora. a mianowicie - nie musicie mnie szanowac, wystarczy ze sie mnie boicie. niestety blad. jak dla mnie, omylnego, szarego usera.romantyk pisze:ale szczerze mowiac z Waszym szacunkiem do mojej osoby, czy tez bez Waszego szacunku do mojej osoby moje samopoczucie bedzie takie same
Taki zart sytuacyjny, nie moglem sie powstrzymac*_For_zaza_Milan_* pisze:No Krzysiu bez taki prosze
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 11 lis 2005, 14:02
*_For_zaza_Milan_* pisze:Np. posty zwane "szczekanie" za czesto odpowidasz na wybrane przez siebie słowa. To powoduje że rozmowa z Toba nie ma sensu.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Ty i tak wybierzesz takie wyrazy które Ci tylko pasują
*_For_zaza_Milan_* pisze:Ja zauważyłem że to wiekszośc fanów Juve taki pisze.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Chyba to moda z innego forum ... Rolling Eyes To tylko jeden przykład.
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 11 lis 2005, 14:06
Które pokazują jak wiele brakuje Tobie do nazwania Cię kibicem. HA!*_For_zaza_Milan_* pisze:Np. posty zwane "szczekanie"
Mylisz się. jestem jednym ze starszych użytkowników na forum. Pff.*_For_zaza_Milan_* pisze:Snipp_ Ty jesteś akurat młode wojsko ...
Może i byłem. Z kolei ciekaw jestem czy Ty kiedykolwiek ciężko pracowałeś, jeśli siedzimy w kwestii dopierdzielania sobie.*_For_zaza_Milan_* pisze: jak byłeś w armi to wiesz co Ci przysługuje
Także widzę Twój post.*_For_zaza_Milan_* pisze:Bagg no i widzisz .. żenada.
Czytaj: i nie odpisuj bo nie mam argumentów.*_For_zaza_Milan_* pisze:I nie odpisuje bo tylko zaśmiecasz temat.
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 lis 2005, 14:12
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 11 lis 2005, 14:15
hahahha. i tak bedzie niczym w porownaniu z waszym. chyba za bardzo sie zachlysnales pochlebstwami w stylu "jak na 13 latka bardzo madrze piszesz", hahahhabagg pisze:Dobrali się. Teraz zrobią sobie takie kółko wzajemnej akceptacji i zrozumienia
czekaj... nie chce mi sie grzebac w tematach i znajdywac wszystkie twoje, wzbudzajace we mnie smiech, posty. z reszta nie jest to konieczne, bo piszesz je na biezaco...Skoro polemizujesz musisz mieć jakieś argumenty....czekam.
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 11 lis 2005, 14:25
Handsome Boy pisze:hahahha. i tak bedzie niczym w porownaniu z waszym. chyba za bardzo sie zachlysnales pochlebstwami w stylu "jak na 13 latka bardzo madrze piszesz", hahahha
Handsome Boy pisze:czekaj... nie chce mi sie grzebac w tematach i znajdywac wszystkie twoje, wzbudzajace we mnie smiech, posty. z reszta nie jest to konieczne, bo piszesz je na biezaco...
*_For_zaza_Milan_* pisze:Bagg no i widzisz .. żenada. I nie odpisuje bo tylko zaśmiecasz temat.
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 11 lis 2005, 14:30
Nie przejumj się. Ja mam tak samo. Jedynym sposobem na to jest usunięcie swojej daty urodzenia z profilu. Przynajmniej ci nowi się będą się pluć.bagg pisze:No. Napewno w tym tkwi problem.
Niektórzy chyba nie mogą się obejść bez zwracanie uwagi na mój wiek.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 lis 2005, 14:39
romantyk pisze:bywa tak niestety
romantyk pisze:wszystkie moje posty nic nie wnosza do tematu
Smithu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio